Onze missie en visie

We zetten ons in voor jouw alledaags geluk. Dat is onze missie, iets waar we samen voor gaan. Alledaags geluk zit in kleine dingen. In een vriendelijk woord, een glimlach en een schouderklopje. En in aandacht voor elkaar. We zijn in contact, we luisteren naar wat je zegt en we zien wat je bedoelt. We denken altijd in mogelijkheden en laten ons niet verblinden door beperkingen. Bij ons mag iedereen met zijn eigen, unieke kwaliteiten gewoon zijn wie die is. En we helpen iedereen om zichzelf zo goed mogelijk te ontwikkelen. Dat doen we aan de hand van ons Alledaags Gelukmodel.

Onze kernwaarden

Groots in het klein 
We gaan vol overtuiging voor menselijke maat en kleinschaligheid. We willen dat iedereen zich prettig en veilig voelt bij ons, zo zelfstandig mogelijk kan zijn en daarvan kan genieten. Dat streven we overal binnen Driestroom na. Bij onze locaties en onze Driestroomhuizen door het hele land en bij ons op het Centraal Bureau in Elst.

Bevlogen
We hebben passie voor iedereen die we ondersteunen en voor ons vak. We werken aan levensgeluk voor en met elkaar. Daaruit halen we onze inspiratie.

Eigenzinnig
We denken niet in beperkingen, maar zoeken steeds naar mogelijkheden. We maken professionele keuzes in het belang van de mensen die wij ondersteunen. Daarbij zoeken we de samenwerking met allerlei deskundigen. Op basis van onze professionaliteit, creativiteit en passie varen we onze eigen koers en nemen we onze verantwoordelijkheid. Daar zijn we goed in en dat houden we zo.

In contact
We zijn oprecht geïnteresseerd en luisteren. We communiceren met elkaar, met cliënten en andere betrokkenen. Heldere communicatie is de basis voor een goede verstandhouding, samenwerking en dienstverlening.