Goud

Driestroommagazine

Interessante dingen delen

Driestroom is een organisatie die constant in beweging is. Dat kan ook niet anders, het zit in onze naam. Wij houden van stroming, van realiseren, van doen. We vinden dat daar een heldere en open communicatie bijhoort. Wat krijg je als je ‘doen’ en ‘communiceren’ bij elkaar optelt? Juist, heel veel dingen die we willen delen. Dat zie je terug in de blog van onze bestuurder Wim en in ons mooie magazine.

Ouders en vertegenwoordigers, samenwerkingsrelaties en medewerkers lezen in het Driestroommagazine over de ontwikkelingen binnen en buiten de organisatie. 

Driestroommagazine verscheen tot december 2014 vier keer per jaar. Tegenwoordig kun je hier de maandelijkse nieuwsbrief GOUD lezen. 

Hieronder vind je nog de meest recente uitgaven van Driestroommagazine:Archief

Jaargang 10 nummer 2   Cover Goud jaargang 10 nummer 3       Goud september 2014 
  Jaargang 10
nummer 2

Jaargang 10
nummer 3

 Jaargang 10
nummer 4 

Jaargang 11 
nummer 1
 

 Jaargang 11
nummer 2
Jaargang 11
nummer 3
 
Spread goud magazine 2014 december
 
         
 Jaargang 11
nummer 4
          


X

Vertragingen en zware spitsen verwacht in regio Arnhem van 3 tot en met 10 september

Van maandag 3 september tot en met maandag 10 september is de parallelbaan van de A12 afgesloten. Hierdoor moet in de regio Arnhem rekening gehouden worden met vertragingen en zware ochtend- en avondspitsen waarbij de maximale reistijd kan worden overschreden. Door problemen met de IJsselbrug kunnen de problemen in de regio Arnhem mogelijk nog (veel) langer gaan duren. 

Datum laatste wijziging: maandag 10 september 2018 09:00 uur.