De kettingvraag aan de gemeente

Bij het lezen van de vorige editie Wmo inzicht werd ik geprikkeld door het lezen van de kettingvraag die Marlou Absil (wethouder gemeente Peel en Maas) stelde:

‘Op welke wijze kunnen zorgaanbieder, gemeenschap en gemeente elkaar meer versterken met als doel kwetsbare inwoners in hun kracht te zetten?’

Ik besloot te reageren met als resultaat dat mijn verhaal deze maand te lezen is in Wmo inzicht, een uitgave van onze koepelorganisatie Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland. In mijn verhaal vertel ik over de wijze waarop Driestroom cliënten in hun eigen kracht zet. Verder geef ik aan waarom de Wmo naar mijn mening meer mogelijkheden biedt dan de AWBZ. Benieuwd naar mijn hele verhaal? Open dan het e-zine Wmo inzicht, op pagina 7 staat mijn verhaal te lezen.

Ik sluit mijn verhaal af met een kettingvraag aan de gemeente:
‘Hoe waarborgt u als gemeente dat alle huidige beschikbare deskundigheid straks in het nieuwe Wmo-systeem is gewaarborgd?’

Ik ben benieuwd hoe jij hierover denkt. Je kunt je reactie achter laten door te mailen naar communicatie@driestroom.nl

X

Kans op vertraging in vervoer op donderdag 27 juni

Op donderdag 27 juni 2019 is er kans op vertraging in het vervoer in en rondom Nijmegen in verband met een concert in het Goffertpark.

Datum laatste wijziging: dinsdag 26 juni om 10.00 uur