Krachtig in oprechtheid

In de Volkskrant las ik onlangs het artikel ‘Bijna zes op de tien ondernemers (57 procent) heeft geen of weinig vertrouwen in de politiek.’ De politicus waarvan Nederlanders aangaven hem of haar het meeste te vertrouwen, scoorde slechts 15 procent. Een zorgwekkende score, mijns inziens. Echter zou ik willen verklaren dat er zeker nog wel politici zijn die je voor 100 procent kan vertrouwen. Wat mij betreft is Jette Klijnsma (kandidaat Tweede Kamerlid, PvdA), die onlangs een werkbezoek bracht aan kinderboerderij De Goffert, er zeker één van. Daarbij helpt het natuurlijk dat ik haar al wat langer ken vanuit het MBO-onderwijs.

Aan de ene kant snap ik de uitkomst van dit onderzoek wel, ingegeven door de lijsttrekkersdebatten die er nu zijn. Aan de andere kant laten Jette Klijnsma en haar kopieën bij andere politieke partijen zien dat politici voor 100 procent te vertrouwen zijn. Bij Jette Klijnsma roem ik haar passie, gedrevenheid, sociaal gevoel enzovoort. Dit is wat mij betreft ook een dringende oproep aan alle gemeenteraadsleden en andere om zoveel mogelijk oprecht en authentiek te zijn.

Ik ben benieuwd naar jouw mening over mijn ingenomen standpunten. Daarom vraag ik je om jouw reactie te sturen naar communicatie@driestroom.nl.

X

Kans op vertraging in vervoer op donderdag 27 juni

Op donderdag 27 juni 2019 is er kans op vertraging in het vervoer in en rondom Nijmegen in verband met een concert in het Goffertpark.

Datum laatste wijziging: dinsdag 26 juni om 10.00 uur