Studio Klare Taal

 

Studio Klare Taal is een sociaal-maatschappelijke werkplek en biedt werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het is een plek waar participanten samen komen om te werken, te leren en elkaar te inspireren. Het uiteindelijke doel is toeleiding naar arbeid. Studio Klare Taal is gelegen in Klarendal, midden in het Modekwartier, het creatieve bruisende hart van Arnhem. Studio Klare Taal is ontstaan vanuit een behoefte aan een professionele aanpak bij Theater Klare Taal omtrent kostuums, decor en styling. Zowel Theater als de Studio zijn onderdeel van stichting  Driestroom.

Wat doet Studio Klare Taal?
Studio Klare Taal is een productieatelier, ontwerpstudio, stylingburo en winkel ineen. Wij ontwerpen, stylen en vervaardigen woonaccessoires en textielproducten. Bij het vervaardigen van de producten  staat de techniek, ambacht, handwerk en aandacht voor materiaal centraal. Aandacht voor pasvorm en afwerking staan hoog in het vaandel. We werken voornamelijk met natuurlijke, duurzame en gerecyclede materialen. Studio Klare Taal werkt voor producties binnen Driestroom, voor particuliere opdrachtgevers en voor professionals, zoals Puur Dans, Arnhemse Uitdaging, Saartje Prum en Humanoid.

Benieuwd naar wat we maken? U bent van harte welkom in onze winkel aan Klarendalseweg 456.

Studio Klare Taal
Klarendalseweg 456-457
6822 GW Arnhem
studioklaretaal@driestroom.nl
06-53163729
www.facebook.com/studioklaretaal
Instagram: #studioklaretaal

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 16.00 uur. Tijdens evenementen van het Modekwartier zijn we ook geopend.

 

Het ontstaan van Studio Klare Taal

Lees hier hoe Studio Klare Taal in februari 2016 begonnen is.

Productaanbod

Studio Klare Taal maakt veel verschillende producten, zoals kussens, truien, schorten en vlaggenlijnen. Het is ook mogelijk om 'custom made' iets te laten maken. Neem hiervoor contact met ons op via 06-53163729. Bekijk ons productaanbod hier.

Medewerkers Studio Klare Taal

Bij Studio Klare Taal werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij komen hier samen om te werken, te leren en elkaar te inspireren. We stellen de medewerkers graag aan u voor

Opdrachten uit het bedrijfsleven en particuliere opdrachten

Inmiddels heeft Studio Klare Taal al voor veel bedrijven en particuliere klanten mooie producten mogen maken. Bekijk hier de producten die in opdracht van een bedrijf of particuliere klant gemaakt zijn.

Vrijwillige opdrachten

Studio Klare Taal heeft zich ook al meerdere keren vrijwillig ingezet. Het Mascottepak Boom van Bruisend Malburgen is hier een voorbeeld van.

 

X

Informatie over het coronavirus

Volg hier de actuele ontwikkelingen en maatregelen rondom het coronavirus.