Op weg langs Alledaags Geluk

Reden voor een feestje!

Dit jaar is een bijzonder jaar. We mogen de 150ste zorgonderneming verwelkomen in onze franchiseketen. Iets dat we groots vieren! Want het is bijzonder dat we met zo veel zorgondernemers op zo veel verschillende manieren betekenis kunnen geven aan zo veel verschillende levens. En het is belangrijk om stil te staan bij alle mooie initiatieven die we met elkaar gerealiseerd hebben.

joy-2483926_1920

Dromen worden waar

We hebben al ruim 300 zorgprofessionals kunnen begeleiden in het waarmaken van hun dromen! Ze komen bij ons binnen met een bijzondere ambitie en een eigen visie op zorg. Samen werken we toe naar een gedegen ondernemersplan, zodat de zorgprofessionals onder de vlag van Driestroom kunnen uitgroeien tot zelfstandige ondernemers. 

Interesse in zorgondernemerschap?

Bijzondere balans

We zijn trots op de bijzondere balans tussen de slag- en innovatiekracht van onze zorgondernemers en de veilige, solide basis van Driestroom als stichting. Dat levert namelijk kwalitatief goede zorg op, die voor veel mensen van betekenis is.

Jeffrey-Bal-5970

Driestroom als partner

Voor ons zit goede zorg in de mens en niet in de systemen. Daarom staan we dichtbij, zijn we warm en meelevend en staan we als het nodig is op als een kritische sparringpartner. We zetten zorgondernemers in hun kracht en geven samen vorm aan de zorg waarin de ondernemer gelooft.

Onze kernwaarden

Meer weten over de tour, onze ondernemingen of het zorgondernemerschap?

Neem contact met ons op, we vertellen je graag nog veel meer!