Waar droom jij van?

Wat zijn jouw dromen? Wat wil jij leren? Bij Driestroom willen we dat jij je dromen kunt waarmaken. Dat jij mee kunt doen op een fijne werkplek of dagbesteding. En die hebben we bij Driestroom genoeg! Je werkt altijd op je eigen niveau en in je eigen tempo. Iedereen heeft talenten en wij willen die van jou graag ontdekken en ondersteunen. Hieronder staan wat mogelijkheden op een rij. Maar kijk vooral ook even op www.driestroomwerkplein.nl!  

Driestroon-3630

Lekker buiten

Een gemaaid grasveld, een schone waterkant, een mooi plantsoen. Hiervoor zorg je als je op een van onze ‘groene’ werkposten aan de slag gaat. Met hark, bezem, grasmaaiers en bladblazer ben je lekker buiten aan het werk. Je kunt zelfs in natuurgebieden aan de slag: de natuur mooi houden door zwerfafval op te ruimen bijvoorbeeld.
De-Goffert-Boerderij-7341

Gek op dieren

Hou je van dieren en lekker buiten zijn? Dan ben je op de kinderboerderij helemaal op je plek. Dieren verzorgen, dierenverblijven onderhouden en lekker klussen. Maar je mag ook bezoekers rondleiden en koffie met appeltaart verkopen in het winkeltje. Er is altijd wel iets te doen. Vooral als je niet bang bent om vieze handen te krijgen.

Wassen, boenen, strijken

Maak je dingen graag blinkend schoon, dan is er bij Driestroom genoeg te doen voor je. Je kunt werken bij een wasserij, waar je leert hoe je kleding sorteert, wast, strijkt en vouwt. Bekijk hiernaast een filmpje over De Waspartner

Voor anderen zorgen

Ben jij een zorgzaam type? Dan zijn er mooie werkplekken in zorginstellingen waar je veel voor andere mensen kunt betekenen. De was doen, koffie rondbrengen, spelletjes doen of knutselen met bewoners, noem maar op. De bewoners vinden het heel fijn dat jij er bent.

Werken als verkoper

Ben jij goed met mensen? Dan hebben we leuke werkposten waar je spullen kunt verkopen. Vaak spullen die je zelf met collega’s maakt. Maar ook lekkere dingen zoals koekjes of taarten. Je hebt contact met klanten, werkt met de kassa en zorgt dat de winkel netjes blijft natuurlijk.

Creatief bezig zijn

Voor creatievelingen zijn er veel mogelijkheden bij Driestroom. We hebben bijvoorbeeld werkposten waar je kleding en woonaccessoires kunt maken. Niet zomaar kleding en accessoires, maar mooie ontwerpen zoals tasjes gemaakt van oude tenten. Je kunt ook op andere creatieve plekken aan de slag waar je van alles kunt maken: serviesgoed, sieraden, knuffels, kaarsen, mozaïekspiegels. Te veel om op te noemen.
Driestroom-eetlokaal-Elst-134

Werken in de horeca

Kook je graag? Driestroom heeft veel werkposten in de horeca. Je kunt in de keuken aan de slag, maar ook opruimen of afwassen. Op sommige plekken kun je meehelpen appeltaarten te maken die beroemd zijn! Als je graag mensen helpt, kun je ook in de bediening werken. En op sommige plekken is er zelfs een moestuin.
157B0805

In de fabriek of logistiek

Wil je graag in een fabriek werken? Of gaat jouw hart sneller kloppen van auto's, vrachtwagens en bussen? We werken onder andere samen met een groot leerwerkbedrijf waar je van alles kunt doen: van producten inpakken aan de lopende band, tot aan tassen maken en textiel recyclen. Zelfs het schoonmaken van bussen en vrachtwagens behoort tot de mogelijkheden. En als je klaar bent voor een nieuwe uitdaging, kun je onder goede begeleiding werken bij echte bedrijven.
A4_Computers_ICT-Maatwerk-6423

Handig met computers

Ben jij een digitale techneut? Dan hebben we werkplekken waar jouw technisch inzicht nodig is. Je gaat hier aan de slag met werkzaamheden van webdesign tot beeldbewerking met Photoshop. Maar ook leer je hoe je filmbeelden maakt en bewerkt en hoe je een website bouwt.

Leren bij Driestroom

Weet je wat voor werk je wilt doen, maar is die stap net te groot? Dan begeleidt een coach van Driestroom jou op de werkvloer. Zodat je rustig de kneepjes van het vak kunt leren. Misschien is zelfstandig reizen nog een uitdaging? Dan oefenen we dat eerst. Je kunt bij Driestroom zelfs een officiële Entree-opleiding volgen, op weg naar een echte baan. Of wie weet een mbo-opleiding. Wat jij wilt! Neem contact op voor meer informatie over de Entree-opleiding. 
Neem contact op
Driestroom-Elst-6867

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

We helpen je graag verder!