Vrienden van Driestroom

Stichting Vrienden van Driestroom zet zich in voor het alledaags geluk van cliënten van Driestroom en cliënten van zorgondernemers, verbonden aan Driestroom. Of het nu gaat om activiteiten, speeltoestellen, extra hulpmiddelen, een uitstapje of grotere projecten. Het zijn allemaal voorbeelden waar Vrienden van Driestroom graag haar financiële steun aan wil geven, omdat dit niet uit reguliere budgetten betaald kan worden. De steun van Vrienden van Driestroom is dan ook onmisbaar. 

Mooie projecten
Dankzij de steun van Vrienden van Driestroom zijn al vele mooie projecten gerealiseerd. Maar we kunnen nog veel meer doen om het alledaags geluk van onze cliënten te vergroten en daar hebben we u bij nodig. Word daarom Vriend van Driestroom en draag samen met ons de cliënten van Driestroom en de cliënten van zorgondernemers, verbonden aan Driestroom, een warm hart toe. 

Iedereen kan Vriend worden
Iedereen kan Vriend van Driestroom worden; ouders, verwanten, medewerkers, samenwerkingspartners of belangstellenden. Ook kunt u als bedrijf Vriend van Driestroom worden. Iedereen die zich verbonden voelt met onze cliënten nodigen we van harte uit om Vriend van Driestroom te worden. Als u Vriend van Driestroom wordt, vragen we u om een vrijwillige bijdrage te doen. Dit kan eenmalig, maandelijks of jaarlijks en welk bedrag u doneert, bepaalt u zelf. Meer informatie hierover volgt na uw aanmelding. 

Doordat het werk van Vrienden van Driestroom is ondergebracht in een aparte stichting, kunnen wij u garanderen dat uw bijdrage niet aan andere uitgaven besteed wordt.


Wil jij Vriend van Driestroom worden? Klik op de link hieronder en vul het aanmeldformulier in. 
Ja, ik word Vriend van Driestroom!