Flexmedewerker

Flexmedewerker

Wil jij graag naast jouw studie werkervaring opdoen in de gehandicaptenzorg of naast je huidige baan wat extra’s bijverdienen? Wil jij ook werken bij een organisatie waar je geen nummer bent, maar er echt naar je geluisterd wordt? Dan is Driestroom op zoek naar jou! En het mooiste is, jij bepaalt wanneer je kunt werken!

Wat ga je doen
Onze teams hebben regelmatig behoefte aan tijdelijk personeel. Dit komt onder andere door pieken in de vraag naar zorg en bij ziekte van vaste medewerkers. Jij kunt deze behoefte opvullen en ervoor zorgen dat onze cliënten de zorg krijgen die zij nodig hebben! Vanuit een support gerichte basishouding begeleid, verzorg en stimuleer jij cliënten, zowel individueel als in groepsverband. Ook werk je samen met de betrokkenen uit het sociale netwerk van onze cliënten rondom inhoudelijke zorg en dienstverlening. Als flexer kun je zelf je voorkeur aangeven. Dit betekent dat je kan werken op veel verschillende locaties en met verschillende doelgroepen van jong tot oud. Op dit moment ligt de grootste vraag bij onze doelgroep EMB, mensen met een ernstig meervoudige beperking. Daarom is het van belang dat je ook bereid bent om op deze groepen bij te springen indien dit nodig is. Daarnaast hebben we momenteel vrij weinig diensten voor onze kinderlocaties

Wie zoeken wij
Je hebt een afgeronde relevante mbo-opleiding bijvoorbeeld in de richting van Verzorgende IG (minimaal niveau 3) of je hebt de propedeuse behaald van een relevante hbo-opleiding. Verder zoeken wij iemand:

  • die enige ervaring heeft opgedaan in het werken met onze verschillende doelgroepen;
  • die affiniteit heeft met de doelgroep EMB;
  • met een verzorgende achtergrond is zeer gewenst.

Wat bieden wij
Je komt te werken bij een organisatie met een kleinschalig karakter, die tegelijkertijd ieder jaar blijft groeien. Een organisatie waar iedereen gedreven te werk gaat en altijd de cliënt op de eerste plaats zet. We zijn een organisatie met een eigen identiteit, deze identiteit uit zich in onze kernwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO gehandicaptenzorg. Het salaris is vastgesteld in FWG niveau 35 (minimaal € 1.920,- en maximaal € 2.853,- bruto bij een fulltime dienstverband o.b.v. 36 u). 

Ben je benieuwd naar wat wij nog meer kunnen bieden? Dit lees je hier, onder meer onder de kopjes ‘jouw ontwikkeling’ en ‘ons aanbod’.  

Ga jij ervoor?
Voel jij je verbonden met onze kernwaarden en doelgroep? Lijkt het je daarnaast een leuke uitdaging om voor ons te flexen, zodat je een bijdrage kunt leveren aan het alledaags geluk van onze cliënten? Solliciteer dan direct en je hoort snel van ons! Mail je cv en een korte motivatie naar sollicitaties@driestroom.nl.

Let op: de correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.

Ben je al wel enthousiast, maar zit je nog met vragen? Neem gerust contact op met team werving & selectie via 0481 - 356134.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Onze organisatie


Driestroom ondersteunt mensen, van jong tot oud bij het realiseren van alledaags geluk. Op zo’n 90 kleinschalige locaties in regio Arnhem-Nijmegen en daarbuiten, kunnen cliënten wonen, leren en/of werken. Hier krijgen zij ondersteuning en zorg op maat, van dagbesteding tot aan 24-uurs zorg. Daarnaast zijn er door het hele land ruim 150 zorgondernemers aan Driestroom verbonden met een gezinshuis (Driestroomhuis) of een werkinitiatief. Wij zijn een organisatie met een eigen identiteit. Deze identiteit uit zich in onze kernwaarden: groots in het klein, in contact, bevlogen en eigenzinnig. Met ruim 1100 enthousiaste, gedreven medewerkers streven wij naar een lach op het gezicht van iedere cliënt.
portret

Wil je meer weten?

Bel ons of mail ons en we helpen je graag verder.