Begeleider zorgintensief - EMB

Begeleider zorgintensief - EMB

Vind jij het belangrijk dat mensen met een ernstig meervoudige beperking de ondersteuning krijgen die zij nodig hebben en is het voor jou een leuke uitdaging om hieraan bij te dragen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen 
Je biedt dagelijkse ondersteuning ten aanzien van de begeleiding en verzorging van onze bewoners. Als begeleider zorgintensief maak je deel uit van het resultaatverantwoordelijk team, stem je nauwkeurig af met de persoonlijk begeleider en ontvang je waar nodig coaching van de teamleider. Ook ga jij: 

  • een bijdrage leveren aan het opstellen van het individuele plan (zorgplan) 
  • alle werkzaamheden uitvoeren die voortvloeien uit het vastgestelde plan; 
  • cliënten stimuleren om deel te nemen aan activiteiten en het signaleren van bijzonderheden; 
  • samenwerken met de betrokkenen uit het sociale netwerk van de cliënten; 
  • een bijdrage leveren aan de regeltaken en bent daarmee mede verantwoordelijk voor de teamresultaten. 


Waar kom je te werken
De Wikke is een eigentijds woon- en dagbestedingsproject midden in de wijk Malburgen in Arnhem, gevestigd in een multifunctioneel gebouw waar dagbesteding en wonen wordt gecombineerd. Je bent werkzaam op de 1e verdieping (Wikke wonen 1). Deze bestaat uit twee woongroepen, totaal 14 cliëntplaatsen waar 24-uurs zorg en begeleiding wordt geboden. Het gaat om volwassenen met een ernstige verstandelijke en/of meervoudige beperking, de verdieping is aangepast voor EMB-cliënten. 

Binnen de woonvorm creëren we een veilige, huiselijke en vertrouwde sfeer en een omgeving waarin aandacht, betrokkenheid, warmte en geduld een grote rol spelen. In de relatie met cliënten zijn respect, gelijkwaardigheid en openheid belangrijke uitgangspunten.

Wie zoeken wij 
Je hebt een afgeronde relevante mbo-opleiding op minimaal niveau 3, bijvoorbeeld in de richting van verzorgende IG of maatschappelijke zorg. Verder zoeken wij iemand die:  

  • de kwaliteit van leven van mensen met een beperking centraal stelt en hier graag aan bijdraagt; 
  • specifieke kennis heeft van en ervaring met het verrichten van verzorgende handelingen; 
  • aantoonbare kennis heeft van en ervaring met EMB-cliënten; 
  • bekend is met LACCS. 

Dit bieden wij 
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO gehandicaptenzorg. Het salaris is vastgesteld in FWG niveau 40 (minimaal € 2.025,- en maximaal € 2.993,- bruto bij een fulltime dienstverband, o.b.v. 36 upw). 

Ben je benieuwd naar wat wij nog meer kunnen bieden? Dit lees je hier, onder meer onder de kopjes ‘jouw ontwikkeling’ en ‘ons aanbod’. 

Ga jij ervoor? 
Voel jij je verbonden met onze doelgroep en is deze job als begeleider voor mensen met een ernstige meervoudige beperking precies de goede stap voor jouw carrière? Druk dan op de knop ‘direct solliciteren’ en je hoort snel van ons! 

Let op: de correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail. 

Ben je al wel enthousiast, maar zit je nog met vragen? Neem gerust contact op met Johannes Sana, teamleider, via 06-12078449 

De vacature is zowel intern als extern bekend gemaakt. Externe sollicitanten worden in de procedure betrokken als blijkt dat de vacature intern niet ingevuld kan worden. 

Solliciteer direct op deze functie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Onze organisatie


Driestroom ondersteunt mensen, van jong tot oud bij het realiseren van alledaags geluk. Op zo’n 90 kleinschalige locaties in regio Arnhem-Nijmegen en daarbuiten, kunnen cliënten wonen, leren en/of werken. Hier krijgen zij ondersteuning en zorg op maat, van dagbesteding tot aan 24-uurs zorg. Daarnaast zijn er door het hele land ruim 150 zorgondernemers aan Driestroom verbonden met een gezinshuis (Driestroomhuis) of een werkinitiatief. Wij zijn een organisatie met een eigen identiteit. Deze identiteit uit zich in onze kernwaarden: groots in het klein, in contact, bevlogen en eigenzinnig. Met ruim 1100 enthousiaste, gedreven medewerkers streven wij naar een lach op het gezicht van iedere cliënt.
portret

Wil je meer weten?

Bel ons of mail ons en we helpen je graag verder.