Begeleider voor uit huis geplaatste kinderen/jeugdigen

Begeleider voor uit huis geplaatste kinderen/jeugdigen

Wil jij graag een bijdrage leveren aan het alledaags geluk van jeugdigen die uit huis zijn geplaatst? Ben je daarnaast ook flexibel inzetbaar en heb je een gezonde dosis humor? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waar kom je te werken en wat ga je doen
Je komt te werken bij gezinshuis Bijklaver5 in Vinkel. BijKlaver5 biedt zorg aan kinderen/jeugdigen die uit huis zijn geplaatst. Vanwege complexe problematiek hebben zij veel baat bij een gezinssituatie waarbij nabijheid en vaste gezichten geborgd zijn. Wij nemen deze jeugdigen dan ook op in ons gezin, zodat zij kunnen opgroeien in een professionele opvoedomgeving waar 24/7 professionele zorg wordt geboden. Dit met als doel dat ze weer zelfstandig kunnen meedraaien in de maatschappij. In het gezinshuis houd jij je bezig met de begeleiding van de bewoners, voer je alle voorkomende werkzaamheden uit en help je mee in het organiseren van leuke activiteiten.

Bijklaver5 is een gezinshuis en heeft daarbij een boerderij. Het gezinshuis biedt plaats aan 5 kinderen in de leeftijdscategorie 7 tot 15 jaar die uit huis zijn geplaatst. Daarnaast bieden wij fase-huis / kamertrainingen aan jongeren van 15 tot 23 jaar.

Gezinshuis BijKlaver5 werkt zelfstandig maar onder de paraplu van Driestroom en worden daarom ook wel Driestroomhuizen genoemd. Driestroom heeft 150 gezinshuizen en biedt daarnaast ondersteuning aan mensen van 0 tot 100 jaar met een beperking. Driestroom is een organisatie met een kleinschalig karakter die tegelijkertijd ieder jaar blijft groeien. Daarnaast een organisatie waar iedereen gedreven te werk gaat en altijd de cliënt op de eerste plaats zet. Jij komt in dienst bij Driestroom en wordt vervolgens gedetacheerd bij deze gezinshuizen.


Wie zoeken wij
Je bent in het bezit van een afgeronde relevante mbo-opleiding, bijvoorbeeld de opleiding sociaal werker of maatschappelijke zorg. Ook ben je in het bezit van een rijbewijs B. Verder zoeken wij iemand die:

  • kennis heeft van trauma en gerelateerde problematiek;
  • ervaring heeft in het werken met kinderen/jeugdigen met complexe problematiek;
  • bij voorkeur ervaring heeft in het werken bij een gezinshuis;
  • kan samenwerken met betrokkenen zoals de voogd, ouders en/of de school;
  • in overleg ben je in principe alle dagen van de week beschikbaar is, maar we spreken met jou af welke dagen dit zullen worden.

Dit bieden wij jou
Het contract is voor 20 uur per week en kan in de toekomst worden uitgebreid naar meer uren. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao-gehandicaptenzorg. Het salaris is vastgesteld in FWG-niveau 35 minimaal € 2.110,- en maximaal € 3.009,- bruto bij een fulltime dienstverband.

Ben je benieuwd naar wat wij nog meer kunnen bieden? Dit lees je hier, onder meer onder de kopjes ‘jouw ontwikkeling’ en ‘ons aanbod’.

Ga jij ervoor?
Lijkt deze job als begeleider precies de goede stap voor jouw carrière? Solliciteer dan door je cv en motivatiebrief te sturen naar info@bijklaver5.nl en je hoort van ons!

Let op: de correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.

Ben je al wel enthousiast, maar zit je nog met vragen? Neem gerust contact op met René Westerlaken, gezinshouder Bijklaver5 via 06-53354069.

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Onze organisatie


Driestroom ondersteunt mensen, van jong tot oud bij het realiseren van alledaags geluk. Op zo’n 90 kleinschalige locaties in regio Arnhem-Nijmegen en daarbuiten, kunnen cliënten wonen, leren en/of werken. Hier krijgen zij ondersteuning en zorg op maat, van dagbesteding tot aan 24-uurs zorg. Daarnaast zijn er door het hele land ruim 150 zorgondernemers aan Driestroom verbonden met een gezinshuis (Driestroomhuis) of een werkinitiatief. Wij zijn een organisatie met een eigen identiteit. Deze identiteit uit zich in onze kernwaarden: groots in het klein, in contact, bevlogen en eigenzinnig. Met ruim 1100 enthousiaste, gedreven medewerkers streven wij naar een lach op het gezicht van iedere cliënt.
portret

Wil je meer weten?

Bel ons of mail ons en we helpen je graag verder.