Teamleider cliëntmedezeggenschap

Teamleider cliëntmedezeggenschap

Kun jij je vinden in een ‘supportende leiderschapsstijl’? Vind jij het een leuke uitdaging om bij te dragen aan de medezeggenschap van cliënten en verwanten? Spreekt het je aan om medewerkers op een coachende manier verder te helpen in hun ontwikkeling? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat ga je doen?
Als teamleider van de cliëntmedezeggenschap ondersteun je het team bij het vorm en inhoud geven van de cliëntmedezeggenschap. Je hebt een duidelijke visie en weet met jouw handelen de stem van cliënten en verwanten centraal te stellen. Je coacht de teamleden om medezeggenschap goed uit te voeren en te positioneren binnen en buiten de organisatie. Je hebt aantoonbare leiderschapservaring. Je weet met jouw leiderschapsstijl zowel het team als de organisatie steeds bewust te houden van het belang van een goed lopende medezeggenschap. Je ziet steeds nieuwe kansen en initiatieven om medezeggenschap kwalitatief en kwantitatief te versterken. Hierin voor jij de regie, ben je daadkrachtig en resultaatgericht.


Jij wordt teamleider van:
Jij wordt teamleider van team cliëntmedezeggenschap. Een team van 5 medewerkers; een ambtelijk secretaris, een functionaris medezeggenschap en 3 medezeggenschapscoaches.


Wie zoeken wij

Je beschikt over een afgeronde relevante hbo-opleiding, aangevuld met kennis van management op hbo-niveau en minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Verder zoeken wij iemand die:

  • ervaring heeft in het leidinggeven aan individuele medewerkers en teams;
  • verantwoordelijk is voor de kwalitatieve en kwantitatieve bezetting van de teams, de dagelijkse bedrijfsvoering waaronder de teambegroting en jaarplannen;
  • kennis heeft van beleidsontwikkelingen, wet en regelgeving WMCZ
  • Kansen ziet, initiatieven neemt, resultaatgericht werkt.
  • snel kan schakelen en verbindingen leggen binnen een grotere organisatie;
  • contacten kan opbouwen en onderhouden met diverse samenwerkingspartners, waaronder voorzitters cliëntenraden, teamleiders, RvB, directie.


Dit bieden wij

Driestroom levert een bijdrage aan jouw alledaags geluk. Dat is onze missie, iets waar we als hele organisatie voor gaan. Alledaags geluk zit in kleine dingen. In een vriendelijk woord, een glimlach en een schouderklopje. In aandacht voor een ander. Onze kernwaarden zitten in onze genen.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao-gehandicaptenzorg. Het salaris is vastgesteld in FWG-niveau 55 (minimaal € 2.938,- en maximaal € 4.304,- bruto bij een fulltime dienstverband).

Ben je benieuwd naar wat wij jou nog meer kunnen bieden? Dit lees je hier, onder meer onder het kopje ‘jouw ontwikkeling’ en ‘ons aanbod’.


Ga jij ervoor?

Voel jij je verbonden met onze kernwaarden en is deze job als teamleider precies de goede volgende stap voor jouw carrière? Druk dan vóór 25 augustus op de knop ‘solliciteer’ en je hoort snel van ons! De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 1 september.


Let op: de correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.

Ben je al wel enthousiast, maar zit je nog met vragen? Neem gerust contact op met Mireille Erkamps (06-13452392) of Sep Cornelissen (06-20803186)

De vacature is zowel intern als extern bekend gemaakt. Externe sollicitanten worden in de procedure betrokken als blijkt dat de vacature intern niet ingevuld kan worden.

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Onze organisatie


Driestroom ondersteunt mensen, van jong tot oud bij het realiseren van alledaags geluk. Op zo’n 90 kleinschalige locaties in regio Arnhem-Nijmegen en daarbuiten, kunnen cliënten wonen, leren en/of werken. Hier krijgen zij ondersteuning en zorg op maat, van dagbesteding tot aan 24-uurs zorg. Daarnaast zijn er door het hele land ruim 150 zorgondernemers aan Driestroom verbonden met een gezinshuis (Driestroomhuis) of een werkinitiatief. Wij zijn een organisatie met een eigen identiteit. Deze identiteit uit zich in onze kernwaarden: groots in het klein, in contact, bevlogen en eigenzinnig. Met ruim 1100 enthousiaste, gedreven medewerkers streven wij naar een lach op het gezicht van iedere cliënt.
portret

Wil je meer weten?

Bel ons of mail ons en we helpen je graag verder.