Flexmedewerker EMB (0-urencontract)

Flexmedewerker EMB (0-urencontract)

Wil jij graag naast jouw studie werkervaring opdoen in de gehandicaptenzorg of naast je huidige baan wat extra’s bijverdienen? Ben jij een zorgzame professional en wil jij werken bij een organisatie waar je geen nummer bent, maar er echt naar je geluisterd wordt? Dan is Driestroom op zoek naar jou! En het mooiste is, jij bepaalt wanneer je kunt werken!

Wat ga je doen

Onze teams hebben regelmatig behoefte aan tijdelijk personeel, bijvoorbeeld vanwege verzuim of vakantie van vaste medewerkers. Jij kunt deze behoefte opvullen en ervoor zorgen dat onze cliënten de zorg krijgen die zij nodig hebben! Vanuit een support gerichte basishouding begeleid, verzorg en stimuleer jij cliënten, zowel individueel als in groepsverband. Ook werk je samen met de betrokkenen uit het sociale netwerk van onze cliënten rondom inhoudelijke zorg en dienstverlening. Als flexer kun je zelf je voorkeur aangeven. Dit betekent dat je keuze hebt uit vele locaties en veel verschillende doelgroepen.

N.B. Op dit moment zoeken wij flexers die affiniteit en/of ervaring hebben met de doelgroep Ernstig Meervoudig Beperkt (EMB).


Wie zoeken wij


Je hebt een afgeronde relevante mbo-opleiding bijvoorbeeld in de richting van Verzorgende IG (minimaal niveau 3) of je hebt de propedeuse behaald van een relevante hbo-opleiding. Je hebt affiniteit met het begeleiden en verzorgen van mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en hebt een proactieve houding. Ook beschik jij over:


  • enige kennis en ervaring in het verrichten van verzorgende en medisch verpleegkundige handelingen;
  • en/of enige kennis en ervaring in het begeleiden cliënten.


Wil je als zzp'er aan de slag? Onder bepaalde voorwaarden is dit mogelijk. Neem hiervoor contact op met de medewerkers van het Planbureau via 0481-366055.


Wat bieden wij?

Je komt te werken bij een organisatie met een kleinschalig karakter die tegelijkertijd ieder jaar blijft groeien. Daarnaast een organisatie waar iedereen gedreven te werk gaat en altijd de cliënt op de eerste plaats zet.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao-gehandicaptenzorg. Het salaris is vastgesteld in FWG-niveau 35 (minimaal € 2.110,- en maximaal € 3.009,- bruto bij een fulltime dienstverband). Verder krijg jij van ons:

  • Indien nodig een aanvullende opleiding nodig hebben om je werk naar de standaarden van Driestroom uit te voeren;
  • kans op een vaste functie bij ons, omdat je als flexmedewerker voorrang hebt op externe kandidaten;
  • de vrijheid om je eigen uren in te plannen.


Ben je benieuwd naar wat wij jou nog meer kunnen bieden? Dit lees je  hier, onder meer onder het kopje ‘jouw ontwikkeling’ en ‘ons aanbod’.


Ga jij ervoor?

Voel jij je verbonden met onze kernwaarden en lijkt het je leuk om voor ons te flexen?
Druk dan op de knop ‘solliciteer’ en je hoort snel van ons!

Let op: de correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.

Ben je al wel enthousiast, maar zit je nog met vragen? Neem gerust contact op met het Planbureau via 0481-366055.

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Onze organisatie


Driestroom ondersteunt mensen, van jong tot oud bij het realiseren van alledaags geluk. Op zo’n 90 kleinschalige locaties in regio Arnhem-Nijmegen en daarbuiten, kunnen cliënten wonen, leren en/of werken. Hier krijgen zij ondersteuning en zorg op maat, van dagbesteding tot aan 24-uurs zorg. Daarnaast zijn er door het hele land ruim 150 zorgondernemers aan Driestroom verbonden met een gezinshuis (Driestroomhuis) of een werkinitiatief. Wij zijn een organisatie met een eigen identiteit. Deze identiteit uit zich in onze kernwaarden: groots in het klein, in contact, bevlogen en eigenzinnig. Met ruim 1100 enthousiaste, gedreven medewerkers streven wij naar een lach op het gezicht van iedere cliënt.
portret

Wil je meer weten?

Bel ons of mail ons en we helpen je graag verder.