Flexmedewerker (0-urencontract)

Flexmedewerker (0-urencontract)

Doelgroep: 
 EMB

Ben jij flexibel en wil jij graag zelf bepalen wanneer je werkt op één van onze locaties met doelgroep EMB? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen
Als flexmedewerker Ernstig Meervoudig Beperkt (EMB) ) werk jij op verschillende locaties aan het dagelijks geluk van de bewoners én jouzelf. Je valt tijdelijk in voor vast personeel. Vanuit een support gerichte basishouding verzorg, begeleid en stimuleer jij de bewoners. Vaak is er volledige zorgovername nodig. Dit bied jij de bewoners zowel individueel als in groepsverband. Daarnaast kunnen jouw werkzaamheden bestaan uit:

  • het ondersteunen in de dagelijkse activiteiten zoals koken, spelletjes doen en wandelen;
  • zorg intensieve taken, zoals het werken met tilliften, uit bed halen, ondersteunen met douchen en voeding geven;
  • het bieden van nabijheid.


Dit ben jij
Je hebt affiniteit met mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Je bent een leergierig en nieuwsgierig type die bereid is om passende (bij)scholing te volgen. Op een proactieve manier pak jij de dingen aan. Verder zoeken wij iemand die:

  • een afgeronde relevante mbo-opleiding op minimaal niveau 3 heeft of de propedeuse behaald heeft van een relevante hbo-opleiding;
  • enige kennis en ervaring heeft het verrichten van verzorgende en medisch verpleegkundige handelingen;
  • lichamelijk in staat is om de volledige zorg van de bewoners over te nemen.


Hier kom je te werken
Een woongroep, dagbesteding/werkpost of kindercentrum kan een plek zijn waar jij als flexmedewerker komt te werken.. Meer weten? Klik dan hier.

Dit krijg je ervoor terug
We vinden jouw werkgeluk belangrijk. Bekwaam, gemotiveerd en gezond je werk kunnen doen, staat bij Driestroom dan ook voorop. We bieden je een ruim aanbod aan trainingen, cursussen en opleidingen op maat. Daarnaast bieden we:
• een salaris van minimaal €2258 en maximaal € 3198 bruto o.b.v. 36 uur per week (FWG-niveau 35,  cao-ghz). Met onregelmatigheidstoeslag en een periodieke salarisverhoging;
• vakantietoeslag 8%, 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof (bij een volledig dienstverband);
• eindejaarsuitkering 8,33%;
• reiskostenvergoeding;
• werkkostenregeling (waaronder tablet- en fietsplan).

Solliciteer!
Spreekt onze doelgroep jou aan en wil je jouw eigen rooster bepalen? Klik op de solliciteerknop!

Let op: de correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.

Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Wendy Rahman en Tineke van Grinsven, 0481 36 60 55

De vacature is intern en extern bekend gemaakt waarbij interne kandidaten voorrang hebben bij gelijke geschiktheid.

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Driestroom


Sinds 1996 werkt Driestroom met ruim 1300 medewerkers en ruim 300 zorgondernemers op 240 locaties met passie aan het alledaags geluk van ca. 4200 zorgbehoevenden én elkaar. Dit doen wij op het gebied van wonen, leren en werken. Driestroom is een hybride organisatie en bestaat uit een franchisegedeelte van zorgondernemers en zorgondernemingen en een stichtingsgedeelte. De franchiseformule van Driestroom heeft een landelijke dekking, de teams van de stichting bevinden zich met name in de regio Arnhem-Nijmegen. We willen dat de mensen die wij ondersteunen zich prettig en veilig voelen, zo zelfstandig mogelijk zijn en daarvan kunnen genieten. Ons Alledaags Geluk Model is daarbij ondersteunend. Daarom zijn we oprecht geïnteresseerd en zoeken we telkens naar mogelijkheden. Dit doen we op onze eigenzinnige manier.

Vragen over een vacature?

Onze recruiter staat je graag te woord!

Neem contact op met Elvira via 06 - 51 65 93 26 of met klantcontact via 0481 37 55 55