Begeleider voor senioren met een verstandelijke beperking

Begeleider voor senioren met een verstandelijke beperking

Heb je een zorghart en affiniteit met ouderen met een verstandelijke beperking en creëer jij graag kleine geluksmomentjes, waarmee jij bijdraagt aan het alledaags geluk van onze bewoners? Dan is deze unieke locatie voor 55plussers waar de mogelijkheid tot langdurig wonen wordt geboden echt iets voor jou!

Wat ga je doen

Je komt te werken in het team wonen van Loovelden 2. Wij zijn gevestigd in een woon- en zorgcomplex midden in Huissen. Op onze locatie combineren wij gemoedelijkheid met innovatie. Aangezien de sfeer warm en huiselijk is en jij met jouw team voor de verzorging en verpleging van onze bewoners gebruik maakt van moderne technieken. Jij biedt dagelijks ondersteuning ten aanzien van de begeleiding en verzorging van onze ouder wordende bewoners op de 2e etage van woonvorm Loovelden. Daarnaast lever je een bijdrage aan het opstellen van het individuele zorgplan van de bewoners. Verder ga jij:

  • alle werkzaamheden uitvoeren die voortvloeien uit het vastgestelde Zorgplan;
  • samenwerken met de betrokkenen uit het sociale netwerk van onze bewoners;
  • een bijdrage leveren aan de regeltaken en bent daarmee medeverantwoordelijk voor de teamresultaten.


Waar kom je te werken

Je gaat werken in het sfeervolle gebouw van Loovelden in Huissen. Een locatie waar de begeleiding geheel is toegespitst op de behoeften van de bewoners. Hoewel de begeleiding altijd kijkt naar wat de bewoner zelf nog kan, ligt de focus bij de oudere bewoners niet zozeer op het aanleren van nieuwe vaardigheden. Wel op het bieden van rust en een ontspannen dag.

Op de tweede verdieping wonen de ouder wordende cliënten die, in meer of mindere mate, verpleging en verzorging nodig hebben. De bewoners hebben hun eigen ruime slaapkamer voorzien van alle moderne en ergonomische gemakken, zoals een tillift waarmee de bewoner van het bed naar het bad begeleid kan worden. Op de derde verdieping wonen de senioren van 55+ waar het accent naast zorg meer op begeleiding ligt. Er wordt op beide verdiepingen, vijf dagen per week dagbesteding aangeboden. Op de tweede verdieping gebeurt dit in de woonkamer en op de derde verdieping is hier een aparte ruimte voor beschikbaar. De dagbesteding wordt geboden door een apart team. Ons team van dagbesteding heeft intensief contact met het team van wonen zodat er een juiste afstemming in begeleiding is voor onze bewoners.

Binnen onze locatie wordt 24 uur nabijheid geboden zodat direct ingespeeld kan worden op individuele zorg en begeleidingen vragen. Daarnaast creëren we een veilige, huiselijke en vertrouwde sfeer en een omgeving waarin aandacht, betrokkenheid, warmte en geduld een grote rol spelen. In de relatie met bewoners zijn we bewust bezig met de bijdrage voor het alledaags geluk. En dat is waar wij ons elke dag voor inzetten.


Wie zoeken wij

Je hebt een afgeronde relevante mbo-opleiding, bijvoorbeeld in de richting van begeleider, maatschappelijke zorg of verzorgende IG. Verder zoeken wij iemand die:

  • ervaring heeft in het begeleiden en verzorgen van cliënten met ouderdomsproblematiek;
  • communicatief sterk is en (non-verbale) signalen begrijpt;
  • flexibel inzetbaar is vanwege de 24-uurszorg.


Dit bieden wij

Je komt te werken bij een organisatie met een kleinschalig karakter die tegelijkertijd ieder jaar blijft groeien. Daarnaast een organisatie waar iedereen gedreven te werk gaat en altijd de cliënt op de eerste plaats zet.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao-gehandicaptenzorg. Het salaris is vastgesteld in FWG-niveau 40 (minimaal € 2.236,- en maximaal € 3.154,- bruto bij een fulltime dienstverband, o.b.v. 36 upw).

Ben je benieuwd naar wat wij nog meer kunnen bieden? Dit lees je hier, onder meer onder de kopjes ‘jouw ontwikkeling’ en ‘ons aanbod’.


Ga jij ervoor?

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job als begeleider voor ouderen met een beperking de ideale stap in jouw carrière? Druk dan op de knop 'solliciteer' en je hoort snel van ons!


Let op
: de correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.


Ben je al wel enthousiast, maar zit je nog met vragen? Neem gerust contact op met Astrid Zwartjes, persoonlijk begeleidster, via 026-8001057.

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Onze organisatie


Driestroom ondersteunt mensen, van jong tot oud bij het realiseren van alledaags geluk. Op zo’n 90 kleinschalige locaties in regio Arnhem-Nijmegen en daarbuiten, kunnen cliënten wonen, leren en/of werken. Hier krijgen zij ondersteuning en zorg op maat, van dagbesteding tot aan 24-uurs zorg. Daarnaast zijn er door het hele land ruim 150 zorgondernemers aan Driestroom verbonden met een gezinshuis (Driestroomhuis) of een werkinitiatief. Wij zijn een organisatie met een eigen identiteit. Deze identiteit uit zich in onze kernwaarden: groots in het klein, in contact, bevlogen en eigenzinnig. Met ruim 1100 enthousiaste, gedreven medewerkers streven wij naar een lach op het gezicht van iedere cliënt.
portret

Wil je meer weten?

Bel ons of mail ons en we helpen je graag verder.