Persoonlijk begeleider voor ouderen met een verstandelijke beperking

Persoonlijk begeleider voor ouderen met een verstandelijke beperking

Heb jij een zorghart en affiniteit met ouderen met een verstandelijke beperking? Ben jij communicatief sterk, begrijp jij (non-verbale) signalen van onze bewoners als geen ander en kun jij kleine geluksmomentjes creëren? Dan is Driestroom op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Je handelt vanuit een support gerichte basishouding om de hulpvragen en de toekomstverwachtingen van cliënten inhoudelijk helder te krijgen. In samenspraak met de cliënt en gedragskundige stel je Mijn Plan op en zorgt voor de uitvoering, evaluatie en bijstelling. Je begeleidt op procesmatige wijze cliënten conform het vastgestelde Mijn Plan en bent als persoonlijk begeleider tevens eerste aanspreekpunt voor een aantal cliënten. Daarnaast biedt je dagelijkste ondersteuning ten aanzien van de begeleiding, verzorging en verpleging, zowel één op één als in groepsverband. Ook ga jij:

  • een bijdrage leveren aan het opstellen van het zorgplan (Mijn Plan);
  • alle werkzaamheden die voortvloeien uit het vastgestelde Mijn Plan uitvoeren;
  • bewoners stimuleren om deel te nemen aan activiteiten en het signaleren van bijzonderheden;
  • samenwerken met de betrokkenen uit het sociale netwerk van de bewoners.


Waar kom je te werken

Je komt te werken op onze locatie Nijevelt in Nijmegen op de 5e etage (“Team Morgenster’') in een dynamisch team waar humor en plezier een grote rol spelen. Woonvorm Nijevelt beslaat naast de vijfde, ook de zevende etage in een pand van Stichting de Waalboog. De vijfde etage, waar jij komt te werken, biedt plaats aan 21 bewoners met een verstandelijke beperking in de leeftijd van 55 tot 85 jaar. Onze bewoners hebben zorg, begeleiding en ondersteuning nodig bij hun algemene dagelijkse levensbehoefte (ADL) vanwege afname van de mentale en fysieke mogelijkheden. Onze bewoners hebben hetzij buiten Nijevelt danwel op Nijevelt zelf dagbesteding. De zevende etage verzorgt de wakende nachtdiensten.


Wie zoeken wij

Je hebt óf een op gedrag gerichte MBO 4-/HBO-opleiding (SPW, SPH/Social Work) dan wel een andere relevante opleiding) óf een afgeronde MBO-opleiding Verpleegkunde niveau 4 dan wel de bereidheid deze (versneld) te volgen. Verder zoeken wij iemand die:

  • bij voorkeur ervaring heeft in het begeleiden en verzorgen van cliënten met ouderdomsproblematiek;
  • flexibel inzetbaar is, vanwege onze 24-uurszorg;
  • om kan gaan met fysieke en verbale agressie;
  • teamtaken vervult.


Dit bieden wij

Je komt te werken bij een organisatie met een kleinschalig karakter die tegelijkertijd ieder jaar blijft groeien. Daarnaast een organisatie waar iedereen gedreven te werk gaat en altijd de cliënt op de eerste plaats zet. Driestroom levert een bijdrage aan alledaags geluk, onze kernwaarden zitten in onze genen.


De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao-gehandicaptenzorg. Het salaris is vastgesteld in FWG-niveau 45 (minimaal € 2.381,- en maximaal € 3.452,- bruto bij een fulltime dienstverband).

Ben je benieuwd naar wat wij nog meer kunnen bieden? Dit lees je hier, onder meer onder het kopje ‘jouw ontwikkeling’ en ‘ons aanbod’.

Ga jij ervoor?

Voel jij je verbonden met onze doelgroep en is deze job als persoonlijk begeleider precies de goede stap voor jouw carrière? Druk dan op de knop ‘solliciteer' en je hoort snel van ons!

Let op: de correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.

Ben je al wel enthousiast, maar zit je nog met vragen? Neem gerust contact op met Frank van de Ven (teamleider) 06-30373221, bereikbaar ma. t/m. do.

Deze vacature is tegelijkertijd zowel intern als extern bekend gemaakt. Externe kandidaten worden in de procedure betrokken als blijkt dat de vacature intern niet ingevuld kan worden.

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Onze organisatie


Driestroom ondersteunt mensen, van jong tot oud bij het realiseren van alledaags geluk. Op zo’n 90 kleinschalige locaties in regio Arnhem-Nijmegen en daarbuiten, kunnen cliënten wonen, leren en/of werken. Hier krijgen zij ondersteuning en zorg op maat, van dagbesteding tot aan 24-uurs zorg. Daarnaast zijn er door het hele land ruim 150 zorgondernemers aan Driestroom verbonden met een gezinshuis (Driestroomhuis) of een werkinitiatief. Wij zijn een organisatie met een eigen identiteit. Deze identiteit uit zich in onze kernwaarden: groots in het klein, in contact, bevlogen en eigenzinnig. Met ruim 1100 enthousiaste, gedreven medewerkers streven wij naar een lach op het gezicht van iedere cliënt.
portret

Wil je meer weten?

Bel ons of mail ons en we helpen je graag verder.