Persoonlijk begeleider voor kinderen met hechtingsproblematiek

Persoonlijk begeleider voor kinderen met hechtingsproblematiek

Ben jij op zoek naar een baan in een huiselijke setting waar de verzorging van dieren, in het bijzonder paarden, centraal staat? Ben je daarnaast sterk in het begeleiden van kinderen met hechtingsproblematiek? Dan is Driestroomhuis Hoppipolla in Winterswijk op zoek naar jou!

Wat ga je doen
Begeleiding en behandeling is gericht op het aanleren van vaardigheden ter bevordering van de zelfstandigheid van de kinderen. Jouw rol is vanuit een betrokken houding de kinderen te begeleiden en waar nodig te verzorgen. Dit vraagt een open geïnteresseerde houding van jouw kant. Wanneer er sprake is van moeilijk verstaanbaar gedrag signaleer je dit en intervenieer je op gepaste wijze. Je neemt deel aan (multidisciplinaire) overleggen met collega’s, behandelaars en externe partijen. Verder bestaan jouw werkzaamheden uit

  • rapporteren over de vorderingen en knelpunten in de ontwikkeling aan gezinshuisouders en/of andere betrokkenen;
  • zorg dragen voor een goede overdracht van en aan collega’s;
  • huishoudelijke taken uitvoeren;
  • de dagelijkse agenda bijhouden en naleven.


Waar kom je te werken

Driestroomhuis Hoppipolla is een zelfstandige onderneming en vaart onder de franchisevlag van Driestroom. De locatie bevindt zich in het buitengebied van Winterswijk en wordt gerund door een fulltime gezinsouder en 2 parttime gezinsouders. Het gezinshuis is een kleinschalige woonvorm met behandeling voor maximaal vijf kinderen met hechtingsproblematiek. De kinderen die op dit moment woonachtig zijn in huis zijn tussen de 8 en 15 jaar. Daarnaast is er een aanleunwoning waar op dit moment 2 18+ jongeren wonen. Wij zijn een therapeutisch gezinshuis, dit houdt in dat de dagelijkse zorg ondersteund wordt door behandelingen. Dieren en dan voornamelijk paarden vormen een dagelijks onderdeel van de behandeling en begeleiding binnen het gezinshuis. Zie de website www.hoppipolla.nl voor meer informatie over de locatie.


Wie zoeken wij

Driestroomhuis Hoppipolla in Winterswijk zoekt een persoonlijk begeleider voor minimaal 24 uur per week. Wij vinden het belangrijk dat je goed wordt ingewerkt. Daarom zullen de eerste +/- drie weken gebruikt worden als inwerktraject. Je beschikt over een afgeronde relevante mbo-opleiding bijvoorbeeld in de richting van maatschappelijke zorg (minimaal niveau 4). Verder zoeken wij iemand die:

ervaring en/of sterke affiniteit heeft met onze doelgroep;

  • snel kan schakelen in wat nodig is;
  • affiniteit heeft met paarden en honden (ervaring met paardrijden is geen vereiste);
  • kan functioneren in een klein team;
  • feedback gebruikt als een manier om jezelf te ontwikkelen;
  • humor heeft met een positieve instelling.


Dit bieden wij jou

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao-gehandicaptenzorg. Het salaris is vastgesteld in FWG niveau 40 (minimaal € 2.236,- en maximaal € 3.154,- bruto bij een fulltime dienstverband o.b.v. 36u). Het betreft een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.

Ga jij ervoor?
Is deze job als persoonlijk begeleider precies de goede stap voor jouw carrière? Druk dan op de knop ‘solliciteer’ en je hoort snel van ons!


Let op: de correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.


Ben je al wel enthousiast, maar zit je nog met vragen? Neem gerust contact op met Roel Bekkers, gezinshuisouder, via 06-14790457.


Het inwinnen van referenties is een vast onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Onze organisatie


Driestroom ondersteunt mensen, van jong tot oud bij het realiseren van alledaags geluk. Op zo’n 90 kleinschalige locaties in regio Arnhem-Nijmegen en daarbuiten, kunnen cliënten wonen, leren en/of werken. Hier krijgen zij ondersteuning en zorg op maat, van dagbesteding tot aan 24-uurs zorg. Daarnaast zijn er door het hele land ruim 150 zorgondernemers aan Driestroom verbonden met een gezinshuis (Driestroomhuis) of een werkinitiatief. Wij zijn een organisatie met een eigen identiteit. Deze identiteit uit zich in onze kernwaarden: groots in het klein, in contact, bevlogen en eigenzinnig. Met ruim 1100 enthousiaste, gedreven medewerkers streven wij naar een lach op het gezicht van iedere cliënt.
portret

Wil je meer weten?

Bel ons of mail ons en we helpen je graag verder.