Begeleider dagbesteding

Begeleider dagbesteding


Voor onze locatie in Arnhem en Doetinchem zijn wij op zoek naar een flexibele begeleider dagbesteding. Als begeleider bij ICT Maatwerk biedt je ondersteuning en coaching ter ontwikkeling van onze deelnemers.Wat ga je doen

Onze deelnemers voeren voor verschillende klanten ICT werkzaamheden uit, maar we verwachten niet van jou dat je inhoudelijk kennis bezit over de ICT en zelfstandig een website kunt maken of laptop kunt repareren. Je zet je begeleidersvaardigheden in om in het proces en op persoonlijke vaardigheden te coachen. Om de deelnemers goed te kunnen ondersteunen is het wel prettig dat je open staat om enkele ICT basisvaardigheden op te doen. Je werkt altijd met iemand samen die deze inhoudelijke kennis op het gebied van ICT bezit en jou daarbij kan helpen. Daarnaast leer je ook welke kanalen je nodig hebt om inhoudelijk antwoord te kunnen geven op ICT vragen.

Als begeleider ben je continu bezig met het creëren van een veilige en vertrouwde leer- en ontwikkelplek. Dit doe je door middel van het verhelderen van vragen, aanbrengen van kaders en verschaffen van duidelijkheid. Gedurende je werkdag zullen je werkzaamheden vooral bestaan uit het monitoren van groepsdynamica, het observeren van deelnemers en coachen door middel van motiverende gespreksvoering.

Als begeleider zet je jezelf in als belangrijkste instrument om de deelnemers te begeleiden en coachen in hun werkzaamheden. Onze visie is om het werk zoveel mogelijk aan te laten sluiten op het interessegebied en de kwaliteiten van onze deelnemers. Samen zoeken we naar kansen en leerpunten die de kennis op het gebied van ICT en persoonlijk vlak ontwikkelen.


Waar kom je te werken

ICT Maatwerk biedt door middel van een moderne dagbesteding een plek aan deelnemers met een afstand tot de arbeidsmarkt om zichzelf op persoonlijk- en ICT gebied te ontwikkelen, omdat zij nu nog niet klaar zijn om reguliere arbeid of opleiding te verrichten. Je komt op de drie dagen te werken op onze locatie in Doetinchem en twee dagen werk je op onze locatie in Arnhem. Je werkt op onze locaties samen met de medewerker begeleiders en persoonlijk begeleiders. De communicatielijnen binnen onze organisatie zijn kort en laagdrempelig. Er is regelmatig contact onderling met locaties om te overleggen en sparren.

Als begeleider bij ICT Maatwerk ben je onderdeel van de ontwikkeling van onze deelnemers. ICT is het gezamenlijke aanknopingspunt en voor ons als begeleiding het middel waarmee wij inzichtelijk krijgen wat de hulpvraag en begeleidingsbehoefte is.

Wie zoeken wij

Je beschikt over een (bijna) afgeronde zorg gerelateerde mbo-opleiding, minimaal niveau 4. Verder zoeken wij iemand die voldoet aan de volgende kenmerken:

  • Je bezit een prettige en open persoonlijkheid die verantwoordelijkheid neemt.
  • Je beschikt over een oplossingsgerichte mentaliteit en proactieve houding.
  • Je bent geduldig en straalt rust en vertrouwen uit.
  • Je bent in het bezit van een gezonde dosis humor.
  • Je hebt affiniteit met de doelgroepen jongvolwassene met licht verstandelijke beperking, autisme of moeilijk verstaanbaar gedrag.
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je bent flexibel ingesteld gezien je in Doetinchem en Arnhem werkt. Ook is schakelen hierin voor jou geen probleem.

Dit bieden wij

De arbeidsvoorwaarden zijn vastgesteld overeenkomstig de CAO Gehandicaptenzorg. Het salaris is vastgesteld in FWG-niveau 35 (minimaal € 2.110,- en maximaal € 3.009,- bruto bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week). Het betreft een arbeidsovereenkomst voor de duur van zes maanden met mogelijkheid tot verlenging.
Verder bieden we jou:

  • de mogelijkheid onderdeel te zijn van een enthousiast team;
  • een prettige werksfeer bij een jong en dynamisch bedrijf;
  • vakantiegeld, eindejaarsuitkering en reiskostenvergoeding conform de cao-gehandicaptenzorg.

Ga jij ervoor?

Is deze unieke uitdaging als begeleider jou op het lijf geschreven? Mail dan je cv en motivatiebrief naar j.intveld@ictmaatwerk.com en er wordt contact met je opgenomen.

Let op: de correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.

Ben je al wel enthousiast, maar zit je nog met vragen? Neem gerust contact op met Jacquelien in 't Veld j.intveld@ictmaatwerk.com via 0314-235000

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Onze organisatie


Driestroom ondersteunt mensen, van jong tot oud bij het realiseren van alledaags geluk. Op zo’n 90 kleinschalige locaties in regio Arnhem-Nijmegen en daarbuiten, kunnen cliënten wonen, leren en/of werken. Hier krijgen zij ondersteuning en zorg op maat, van dagbesteding tot aan 24-uurs zorg. Daarnaast zijn er door het hele land ruim 150 zorgondernemers aan Driestroom verbonden met een gezinshuis (Driestroomhuis) of een werkinitiatief. Wij zijn een organisatie met een eigen identiteit. Deze identiteit uit zich in onze kernwaarden: groots in het klein, in contact, bevlogen en eigenzinnig. Met ruim 1100 enthousiaste, gedreven medewerkers streven wij naar een lach op het gezicht van iedere cliënt.
portret

Wil je meer weten?

Bel ons of mail ons en we helpen je graag verder.