Begeleider specialistische dagbehandeling (tijdelijk)

Begeleider specialistische dagbehandeling (tijdelijk)

Heb jij een passie voor jonge kinderen in de leeftijd van 2-5 jaar? Vind je het een extra uitdaging om kinderen die zich anders ontwikkelen te begeleiden? En ben jij in staat om ouders in een moeilijk proces rondom hun kind écht te zien en te woord te staan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Je zet samen met een persoonlijk begeleider een pedagogisch klimaat neer op de behandelgroep, waarbinnen de kinderen zich kunnen ontwikkelen in hun eigen tempo en op hun eigen manier. Je ondersteunt de persoonlijk begeleider in het opstellen van individuele behandeldoelen en voert de behandeling van een kind mede uit. Je werkt vanuit een methodiek aan de ontwikkeling van een kind. Ook ga jij:

  • een bijdrage leveren aan de regeltaken en bent daarmee mede verantwoordelijk voor de teamresultaten;
  • rapporteren over de voortgang en bijdragen aan de beeldvorming van een kind op de groep;
  • fungeren als praktisch aanspreekpunt voor ouders op de groep.

N.B. Het betreft een tijdelijke functie van 1 november 2022 t/m april 2023 i.v.m. zwangerschapsvervanging. 

Waar kom je te werken

Jij komt te werken op ons kindercentrum Luna. Deze locatie is gevestigd in De Zon, een multifunctioneel centrum (MCF) in Elst. Het kindercentrum biedt plaats aan vier verschillende kindergroepen van Driestroom: een observatie-diagnostiekgroep, en 3 behandelgroepen waarvan één groep gevestigd is in de Brede school Plataan. Op deze groepen komen kinderen van 2-5 jaar waarbij er problemen spelen in de ontwikkeling als een ontwikkelingsachterstand, autisme, ADHD-voorlopers en/of hechtingsproblemen. Driestroom biedt dagbehandeling aan om deze kinderen te laten groeien in hun ontwikkeling die niet vanzelf gaat. Er is sprake van schoolperspectief, kinderen stromen in principe uit naar een vorm van onderwijs wanneer ze vier jaar zijn.

Je komt als begeleider te werken op een behandelgroep voor jonge kinderen waarbij er iets speelt in de ontwikkeling maar dit nog niet altijd specifiek geduid is. Vaak spelen er medische problemen en zijn er vermoedens van ontwikkelingsproblemen zoals autisme of een ontwikkelingsachterstand. Op de behandelgroep werk je in een multidisciplinair team aan het aanleren van vaardigheden en stimuleren van de ontwikkeling van kinderen op alle ontwikkelingsgebieden.


Wie zoeken wij

Je beschikt over een relevante hbo-opleiding en je bent SKJ-geregistreerd. Verder zoeken wij iemand die:

  • ervaring heeft in het werken met kinderen, specifiek kinderen met vermoedens van ontwikkelingsproblematiek vaak in combinatie met gedragsproblemen;
  • bekwaam is in het in beeld brengen van een ontwikkelingsbeeld (schriftelijk en mondeling).


Dit bieden wij jou

Je komt te werken bij een organisatie met een kleinschalig karakter die tegelijkertijd ieder jaar blijft groeien. Daarnaast een organisatie waar iedereen gedreven te werk gaat en altijd de cliënt op de eerste plaats zet.

De arbeidsvoorwaarden zijn vastgesteld overeenkomstig de cao-gehandicaptenzorg. Het salaris is vastgesteld in FWG-niveau 40 minimaal € 2.236,- en maximaal € 3.154,- bruto bij een fulltime dienstverband (op basis van 36 uur per week).

Ben je benieuwd naar wat wij nog meer kunnen bieden? Dit lees je hier, onder meer onder het kopje ‘jouw ontwikkeling’ en ‘ons aanbod’.  


Ga jij ervoor?

Voel jij je verbonden met de doelgroep en is deze job als begeleider de ideale stap in jouw carrière? Druk dan op de knop ‘solliciteer en je hoort snel van ons!


Let op: de correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail


Ben je al wel enthousiast, maar zit je nog met vragen? Neem gerust contact op met Mariska Bisschops, teamleider Luna, via 06-13882182

De vacature is zowel intern als extern bekend gemaakt. Externe sollicitanten worden in de procedure betrokken als blijkt dat de vacature intern niet ingevuld kan worden.

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Onze organisatie


Driestroom ondersteunt mensen, van jong tot oud bij het realiseren van alledaags geluk. Op zo’n 90 kleinschalige locaties in regio Arnhem-Nijmegen en daarbuiten, kunnen cliënten wonen, leren en/of werken. Hier krijgen zij ondersteuning en zorg op maat, van dagbesteding tot aan 24-uurs zorg. Daarnaast zijn er door het hele land ruim 150 zorgondernemers aan Driestroom verbonden met een gezinshuis (Driestroomhuis) of een werkinitiatief. Wij zijn een organisatie met een eigen identiteit. Deze identiteit uit zich in onze kernwaarden: groots in het klein, in contact, bevlogen en eigenzinnig. Met ruim 1100 enthousiaste, gedreven medewerkers streven wij naar een lach op het gezicht van iedere cliënt.
portret

Wil je meer weten?

Bel ons of mail ons en we helpen je graag verder.