Persoonlijk begeleider voor volwassenen met een licht tot matige verstandelijke beperking

Persoonlijk begeleider voor volwassenen met een licht tot matige verstandelijke beperking

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste persoonlijk begeleider, die ons eveneens enthousiaste en betrokken, team voor 24/28 uur per week wil komen versterken. Wij zijn een locatie die ondersteuning biedt aan (jong) volwassenen met licht tot matige verstandelijke beperking, aan de Oude Graafseweg in Nijmegen.

Wat ga je doen
Jij hebt de regie over het opstellen van het individuele begeleidingsplan (Mijn plan) en voert alle werkzaamheden uit die voortvloeien uit het vastgestelde Mijn Plan. Ook ga jij:

  • vanuit een supportgerichte basishouding onze cliënten begeleiden en verzorgen zowel individueel als in groepsverband;
  • je biedt structuur en continuïteit aan en stelt de cliënt centraal;
  • samenwerken met de betrokkenen uit het sociale netwerk van de cliënten;
  • een bijdrage leveren aan de regeltaken en bent daarmee mede verantwoordelijk voor de teamresultaten.
  • Samenwerken met de schaduwbegeleider is een vaste afspraak.


Waar kom je te werken

Woonlocatie Oude Graafseweg ligt in de Nijmeegse wijk Heseveld op het voormalig kloosterterrein De Boskapel. Hier wonen 29 bewoners in de leeftijd van 30 tot 80 jaar. Allen hebben ze een licht tot matig verstandelijke beperking en/of een vorm van autisme (ZZP 3,4 en 6). Op de Oude Graafseweg wonen zij samen zelfstandig.
De woonaccommodatie bestaat uit 29 individuele appartementen en 4 ontmoetingsruimtes, waar cliënten vrijblijvend gebruik van kunnen maken.
Cliënten ontvangen hun ondersteuning vanuit hun eigen appartement.


Wie zoeken wij

Je hebt een afgeronde relevante mbo-4 opleiding, bijvoorbeeld in de richting van Maatschappelijke Zorg en Dienstverlening en enige ervaring. Verder zoeken wij iemand die:

  • Respectvolle attitude en in staat oplossingen te accepteren die afwijken van de eigen normen en waarden;
  • Taakverantwoordelijk, beslissingen nemen en verantwoording afleggen;
  • Autonoom en daadkrachtig handelen en zelfstandig werken zijn jou niet vreemd;
  • Intrinsiek gemotiveerd en aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van autisme, verslavingsproblematiek en zorg gerelateerde casuïstiek;
  • zelfstandig en creatief is, en initiatief toont.


Dit bieden wij

Driestroom levert een bijdrage aan jouw alledaags geluk. Dat is onze missie, iets waar we als hele organisatie voor gaan. Alledaags geluk zit in kleine dingen. In een vriendelijk woord, een glimlach en een schouderklopje. In aandacht voor een ander. Onze kernwaarden zitten in onze genen.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao-gehandicaptenzorg. Het salaris is vastgesteld in FWG-niveau 40 (minimaal € 2.236,- en maximaal € 3.154,- bruto bij een fulltime dienstverband).

Ben je benieuwd naar wat wij jou nog meer kunnen bieden? Dit lees je hier, onder meer onder het kopje ‘jouw ontwikkeling’ en ‘ons aanbod’.


Ga jij ervoor?

Voel jij je verbonden met onze kernwaarden en is deze job als persoonlijk begeleider precies de goede stap voor jouw carrière? Druk dan op de knop 'solliciteer' en je hoort snel van ons!

Let op: de correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.

Ben je al wel enthousiast, maar zit je nog met vragen? Neem gerust contact op met Simone Hubert, teamleider, telefoonnummer 06-46392152.

Saskia Kroon, teamleider, telefoonnummer 06-57201929

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Onze organisatie


Driestroom ondersteunt mensen, van jong tot oud bij het realiseren van alledaags geluk. Op zo’n 90 kleinschalige locaties in regio Arnhem-Nijmegen en daarbuiten, kunnen cliënten wonen, leren en/of werken. Hier krijgen zij ondersteuning en zorg op maat, van dagbesteding tot aan 24-uurs zorg. Daarnaast zijn er door het hele land ruim 150 zorgondernemers aan Driestroom verbonden met een gezinshuis (Driestroomhuis) of een werkinitiatief. Wij zijn een organisatie met een eigen identiteit. Deze identiteit uit zich in onze kernwaarden: groots in het klein, in contact, bevlogen en eigenzinnig. Met ruim 1100 enthousiaste, gedreven medewerkers streven wij naar een lach op het gezicht van iedere cliënt.
portret

Wil je meer weten?

Bel ons of mail ons en we helpen je graag verder.