Logopedist (tijdelijk contract)

Logopedist (tijdelijk contract)

Werk jij graag vraag- en kindgericht? Ben jij creatief in het bedenken van oplossingen en heb jij een groot inlevingsvermogen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen
Je voert logopedisch onderzoek uit en stelt diagnoses. Je stelt een logopedisch behandelplan op en voert behandelingen uit. Je traint en stimuleert vaardigheden bij kinderen op het gebied van communicatie, taal en spraak d.m.v. individuele behandelingen. Daarnaast overleg je met ouders, begeleiders, gedragskundigen en andere deskundigen (intern en extern). Je ondersteunt, begeleidt en coacht bij het stimuleren van zowel spraak- als taalontwikkeling en communicatie. Je werkt met kinderen een op school voor speciaal onderwijs, waarbij naast de taal-en spraakproblematiek veelal ook sprake is van andere problematieken.

Waar kom je te werken
Je komt te werken bij het Driestroom Experticecentrum (DEC). Vanuit Driestroom werk je in Tiel op speciaal onderwijsschool De Hertog (Cluster 4) en speciaal onderwijsschool De Cambier. Het team van Driestroom bestaat uit artsen, gedragsdeskundigen, GZ psychologen en therapeuten. De therapeuten zijn werkzaam binnen wonen en dagbehandeling voor mensen met een beperking, maar ook op externe locaties zoals scholen voor special onderwijs.

Wie zoeken wij

Wij zoeken een logopedist voor maximaal 36 uur per week (4 werkdagen) voor de periode van februari 2023 t/m juli 2023 met optie tot verlenging. Het gaat om een zwangerschapsvervanging op het speciaal onderwijs in Tiel. Wij zoeken iemand die:

  • In het bezit is van een HBO diploma logopedie
  • Staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici
  • Werkervaring heeft in een soortgelijke functie/ affiniteit heeft met de doelgroep (kinderen met een gemiddelde intelligentie met bijkomende gedragsproblemen zoals bijv. ASS, ADHD & hechtingsproblemen)
  • een cliëntgerichte instelling heeft en in staat is om zelfstandig te werken in een dynamische omgeving;
  • bekend is met Intramed of een soortgelijk programma.
  • bij voorkeur ervaring heeft met:

-het behandelen van kinderen met autisme, gedrags- en of ontwikkelingsproblemen;

-het behandelen van kinderen met een verstandelijke beperking;

-het gebruik van visualisering ter ondersteuning van de communicatie;

-eerstelijnszorg.


Dit bieden wij

Driestroom levert een bijdrage aan jouw alledaags geluk. Dat is onze missie, iets waar we als hele organisatie voor gaan. Alledaags geluk zit in kleine dingen. In een vriendelijk woord, een glimlach en een schouderklopje. In aandacht voor een ander. Onze kernwaarden zitten in onze genen.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao-gehandicaptenzorg. Het salaris is vastgesteld in FWG-niveau 55 (minimaal € 2.938,- en maximaal € 4.304,- bruto bij een fulltime dienstverband, o.b.v. 36 uur per week).

Ben je benieuwd naar wat wij nog meer kunnen bieden? Dit lees je hier, onder meer onder het kopje ‘jouw ontwikkeling’ en ‘ons aanbod’.


Ga jij ervoor?
Voel jij je verbonden met onze kernwaarden en is deze job als logopedist precies de goede volgende stap voor jouw carrière? Druk dan op de knop ‘solliciteer’ en je hoort snel van ons!


Let op: de correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.


Ben je al wel enthousiast, maar zit je nog met vragen? Neem gerust contact op met Ronny Kaemingk, teamleider, 06-83140893.

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Onze organisatie


Driestroom ondersteunt mensen, van jong tot oud bij het realiseren van alledaags geluk. Op zo’n 90 kleinschalige locaties in regio Arnhem-Nijmegen en daarbuiten, kunnen cliënten wonen, leren en/of werken. Hier krijgen zij ondersteuning en zorg op maat, van dagbesteding tot aan 24-uurs zorg. Daarnaast zijn er door het hele land ruim 150 zorgondernemers aan Driestroom verbonden met een gezinshuis (Driestroomhuis) of een werkinitiatief. Wij zijn een organisatie met een eigen identiteit. Deze identiteit uit zich in onze kernwaarden: groots in het klein, in contact, bevlogen en eigenzinnig. Met ruim 1100 enthousiaste, gedreven medewerkers streven wij naar een lach op het gezicht van iedere cliënt.
portret

Wil je meer weten?

Bel ons of mail ons en we helpen je graag verder.