Persoonlijk begeleider voor volwassenen met een licht tot matig verstandelijke beperking

Persoonlijk begeleider voor volwassenen met een licht tot matig verstandelijke beperking

Werk jij graag in een dynamische omgeving en houd jij wel van een uitdaging? Wil jij graag een bijdrage leveren aan het alledaags geluk van een zeer diverse groep mensen en zie jij de vraag achter de vraag? Dan zijn wij op locatie Eikstraat - Broerweg op zoek naar jou!

Wat ga je doen

Je levert een bijdrage aan het opstellen van het individuele begeleidingsplan (zorgplan) en voert alle voorkomende werkzaamheden uit die voortvloeien uit het vastgestelde zorgplan. Vanuit een support gerichte basishouding begeleid, verzorg en stimuleer je cliënten, zowel individueel als in groepsverband. Daarnaast werk je nauw samen met betrokkenen uit het sociale netwerk van de cliënten rondom inhoudelijk zorg en dienstverlening. Je biedt structuur en continuïteit en neemt de cliënt als uitgangspunt om je handelen vorm te geven. Je levert een bijdrage aan de regeltaken en bent daarmee medeverantwoordelijk voor de teamresultaten.

Waar kom je te werken

Er wonen in totaal negentien volwassenen tussen de 20 en 70 jaar met een licht tot matige verstandelijke beperking. Op de Broerweg wonen 7 cliënten die ouder wordend zijn en ontvangen 24-uursbegeleiding. De bewoners van de HAT-eenheden en de Eikstraat wonen zelfstandiger maar hebben dagelijks contact met de begeleiders van de Broerweg. Op de Eikstraat is er instroom van jonge cliënten die zich willen ontwikkelen. Samen met de begeleiding wordt er gestreefd naar zelfstandig wonen eventueel met ambulante begeleiding. De werktijden bestaan uit dag-, avond-, en slaapdiensten.


Wie zoeken wij

Je hebt een afgeronde relevante opleiding op minimaal mbo-niveau 4, bijvoorbeeld in de richting van maatschappelijke zorg. Daarnaast heb je affiniteit, ervaring met de doelgroep en al enige ervaring als persoonlijk begeleider. Verder ben je iemand die:

  • flexibel inzetbaar is, communicatief en sociaal vaardig;
  • taakverantwoordelijk is, zelf beslissingen durft te nemen en legt daar verantwoording over af;
  • autonoom en daadkrachtig kan handelen en zelfstandig werkt.


Dit bieden wij jou

Driestroom levert een bijdrage aan jouw alledaags geluk. Dat is onze missie, iets waar we als hele organisatie voor gaan. Alledaags geluk zit in kleine dingen. In een vriendelijk woord, een glimlach en een schouderklopje. In aandacht voor een ander. Onze kernwaarden zitten in onze genen.


De arbeidsvoorwaarden zijn vastgesteld overeenkomstig de cao-gehandicaptenzorg.
Het salaris is vastgesteld in FWG-niveau 40 (minimaal € 2.236,- en maximaal € 3.154,- bruto bij een fulltime dienstverband).


Ben je benieuwd naar wat wij nog meer kunnen bieden? Dit lees je hier, onder meer onder het kopje ‘jouw ontwikkeling’ en ‘ons aanbod’.


Ga jij ervoor?

Voel jij je verbonden met onze kernwaarden en is deze job als persoonlijk begeleider precies de goede stap voor jouw carrière? Druk dan op de knop ‘solliciteer’ en je hoort van ons!


Let op: de correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.


Ben je al wel enthousiast, maar zit je nog met vragen? Neem gerust contact op met Caroline Eberson, teamleider, via 0646412179.


De vacature is zowel intern als extern bekend gemaakt. Externe sollicitanten worden in de procedure betrokken als blijkt dat de vacature intern niet ingevuld kan worden.

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Onze organisatie


Driestroom ondersteunt mensen, van jong tot oud bij het realiseren van alledaags geluk. Op zo’n 90 kleinschalige locaties in regio Arnhem-Nijmegen en daarbuiten, kunnen cliënten wonen, leren en/of werken. Hier krijgen zij ondersteuning en zorg op maat, van dagbesteding tot aan 24-uurs zorg. Daarnaast zijn er door het hele land ruim 150 zorgondernemers aan Driestroom verbonden met een gezinshuis (Driestroomhuis) of een werkinitiatief. Wij zijn een organisatie met een eigen identiteit. Deze identiteit uit zich in onze kernwaarden: groots in het klein, in contact, bevlogen en eigenzinnig. Met ruim 1100 enthousiaste, gedreven medewerkers streven wij naar een lach op het gezicht van iedere cliënt.
portret

Wil je meer weten?

Bel ons of mail ons en we helpen je graag verder.