Begeleider Zorg Binnen Onderwijs

Begeleider Zorg Binnen Onderwijs

Jij bent een flexibele ondersteuner voor het schoolgaande kind.

Wat ga je doen
Je verzorgt, stimuleert en begeleidt individueel de kinderen met een ontwikkelingsachterstand of een lichamelijke beperking. Als begeleider werk je mee in de groep of klas tijdens activiteiten. Ook kun je individuele begeleiding geven aan een kind buiten de klas. Bij ZBO werk je nauw samen met de leerkracht en klassenassistent.


Je werkt een aantal uren per dag, gedurende 40 schoolweken per jaar.  De maximale contractomvang is 23 uur i.v.m. verrekening van de schoolvakanties. Minder is in overleg uiteraard mogelijk


Waar kom je te werken

Zorg Binnen Onderwijs (ZBO) maakt het mogelijk dat leerplichtige kinderen met een beperking, ontwikkelingsachterstand of beperkende aandoening toch kunnen deelnemen aan onderwijs. ZBO biedt persoonlijke begeleiding en/of verzorging binnen en buiten een klassikale situatie die geheel aansluit op de behoeften, mogelijkheden en onmogelijkheden van het kind. ZBO richt zich op de zorg en ondersteuning aan kinderen in het regulier en (voortgezet) speciaal (basis) onderwijs.


Wie zoeken wij

Beschikt je over een afgeronde relevante mbo-opleiding, minimaal niveau 3. Verder zoeken wij iemand die:

  • · enthousiast, zelfstandig, flexibel en sociaal vaardig is;
  • · kennis heeft van de ontwikkeling van kinderen;
  • · afhankelijk van de doelgroep kennis en vaardigheden rond ASS of EMB heeft;
  • · ambassadeur van Driestroom wordt op (nieuwe) scholen en zich op de hoogte stelt van het beleid en de visie van Driestroom en deze uitdraagt.


Dit bieden wij

De arbeidsvoorwaarden zijn vastgesteld overeenkomstig de cao-gehandicaptenzorg. Het salaris is vastgesteld in FWG-niveau 35 (minimaal € 2.110,- en maximaal € 3.009,- bruto bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week). Vorm en omvang van het contract gaan in overleg. In eerste instantie voor de duur van een jaar.


Ben je benieuwd naar wat wij nog meer kunnen bieden? Dit lees je hier, onder meer onder het kopje ‘jouw ontwikkeling’ en ‘ons aanbod’.


Ga jij ervoor?

Voel jij je verbonden met onze doelgroep en is deze job als Begeleider Zorg Binnen Onderwijs precies de goede stap voor jouw carrière? Druk dan op de knop ‘solliciteer’ en je hoort snel van ons!


Let op: de correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.


Ben je al wel enthousiast, maar zit je nog met vragen? Neem gerust contact op met Remco Siebert, teamleider, via 06-52374629.


De vacature is zowel intern als extern bekend gemaakt. Externe sollicitanten worden in de procedure betrokken als blijkt dat de vacature intern niet ingevuld kan worden.

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Onze organisatie


Driestroom ondersteunt mensen, van jong tot oud bij het realiseren van alledaags geluk. Op zo’n 90 kleinschalige locaties in regio Arnhem-Nijmegen en daarbuiten, kunnen cliënten wonen, leren en/of werken. Hier krijgen zij ondersteuning en zorg op maat, van dagbesteding tot aan 24-uurs zorg. Daarnaast zijn er door het hele land ruim 150 zorgondernemers aan Driestroom verbonden met een gezinshuis (Driestroomhuis) of een werkinitiatief. Wij zijn een organisatie met een eigen identiteit. Deze identiteit uit zich in onze kernwaarden: groots in het klein, in contact, bevlogen en eigenzinnig. Met ruim 1100 enthousiaste, gedreven medewerkers streven wij naar een lach op het gezicht van iedere cliënt.
portret

Wil je meer weten?

Bel ons of mail ons en we helpen je graag verder.