Gezondheidszorgpsycholoog Kind en Jeugd/Orthopedagoog Generalist

Gezondheidszorgpsycholoog Kind en Jeugd/Orthopedagoog Generalist

Werk jij graag zelfstandig en houd je ervan om met ouders tot maatwerk voor hun kind met ontwikkelingsproblemen te komen? Vind je het een uitdaging om collega gedragskundigen te begeleiden in hun ontwikkeling? Draag jij graag je kennis en kunde over naar collega’s en andere professionals? Ben jij een creatieve denker en is innoveren jou op het lijf geschreven? Dan maken wij graag kennis met jou!

Wat ga je doen

Je behandelt (jonge) kinderen, jeugdigen en hun systeem. Naast systeem- en individuele behandeling voer je ook diagnostiek uit. Je geeft als GZ-psycholoog Kind en Jeugd / Orthopedagoog-Generalist werkbegeleiding of supervisie; en kunt als zelfstandig gedragskundige aan het werk zijn of als regiebehandelaar optreden.  Ook nodigen we je graag uit om mee te helpen bij het ontwikkelen van ons nieuwe onderzoeks- en behandelaanbod.  Daarnaast kun je aan het werk als behandelcoordinator binnen onze voorschoolse dagbehandeling. Daar ben je inhoudelijke leidinggevende van een multidisciplinair team wat bestaat uit paramedici (logopedisten, fysiotherapeuten) en groepsbehandelaren. Samen met een teamleider ben je duaal verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op de dagbehandeling.  Ook is er ruimte om als docent aan de slag te gaan in ons interne-en externe trainingsaanbod en bij te dragen aan het innoveren van ons behandelaanbod.  Er is een verscheidenheid aan taken, wat betekent dat er veel afwisseling is binnen en tussen de werkdagen.


Waar kom je te werken

Je werkt vanuit het Driestroom Expertise Centrum voor het organisatieonderdeel wat zich richt op Kind, Jeugd & Gezin.  Je komt te werken voor het Driestroom Behandelcentrum, van waaruit ambulant onderzoek en diagnostiek vorm krijgt.  Ook kom je te werken op een van onze kinderdagcentra, waar we kinderen met ontwikkelingsproblemen in de voorschoolse leeftijd dagbehandeling aanbieden.


Driestroom heeft verschillende organisatieonderdelen; en heeft ook aanbod op het vlak van gezinshuizen, wonen met verblijf en beschermd wonen. Van daaruit is er een breed palet aan taken en werkzaamheden mogelijk.


Wie zoeken wij

Wij zijn op zoek naar een ondernemende collega die het leuk vindt om te zoeken naar creatieve initiatieven om de zorg optimaal te organiseren. Je bent zelfverzekerd, zoekt zelf oplossingen maar vraagt om hulp wanneer dat nodig is. Je kunt de verantwoordelijkheid aan en wilt een team naar een hoger plan tillen. Je bent een sfeermaker en houdt ervan om ook binnen het team betrokken en informeel met elkaar om te gaan. Hard werken maar ook hard kunnen lachen maakt dat veel van onze collega’s al jaren lang bij ons werken.

Daarnaast vinden wij de volgende punten ook belangrijk:

  • Je hebt ervaring met het geven van werkbegeleiding aan basispsychologen/orthopedagogen
  • Je beschikt over een BIG-registratie.
  • Het is een pré als je ervaring hebt met jonge kinderen en hun systeem, het bieden van EMDR of systeemtherapie of het werken met gezinnen met een migratieachtergrond.

Dit bieden wij

Driestroom levert een bijdrage aan jouw alledaags geluk. Dat is onze missie, iets waar we als hele organisatie voor gaan. Alledaags geluk zit in kleine dingen. In een vriendelijk woord, een glimlach en een schouderklopje. In aandacht voor een ander. Onze kernwaarden zitten in onze genen.


De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao-gehandicaptenzorg. Het salaris is vastgesteld in FWG-niveau 65 (minimaal € 3.823,- en maximaal € 5.772,- bruto bij een fulltime dienstverband).


Ben je benieuwd naar wat wij jou nog meer kunnen bieden? Dit lees je hier, onder meer onder het kopje ‘jouw ontwikkeling’ en ‘ons aanbod’.


Ga jij ervoor?

Voel jij je verbonden met onze kernwaarden en is deze job als GZpsycholoog / Orthopedagoog Generalist precies de goede volgende stap voor jouw carrière? Druk dan op de knop ‘solliciteer’ en je hoort snel van ons!


Let op: de correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.


Ben je al wel enthousiast, maar zit je nog met vragen? Neem gerust contact op met hoofd behandeling Christel Gijsbers (06-55780920) of teamleider Mariska Bisschops (06-13882182)


De vacature is zowel intern als extern bekend gemaakt. Externe sollicitanten worden in de procedure betrokken als blijkt dat de vacature intern niet ingevuld kan worden.

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Onze organisatie


Driestroom ondersteunt mensen, van jong tot oud bij het realiseren van alledaags geluk. Op zo’n 90 kleinschalige locaties in regio Arnhem-Nijmegen en daarbuiten, kunnen cliënten wonen, leren en/of werken. Hier krijgen zij ondersteuning en zorg op maat, van dagbesteding tot aan 24-uurs zorg. Daarnaast zijn er door het hele land ruim 150 zorgondernemers aan Driestroom verbonden met een gezinshuis (Driestroomhuis) of een werkinitiatief. Wij zijn een organisatie met een eigen identiteit. Deze identiteit uit zich in onze kernwaarden: groots in het klein, in contact, bevlogen en eigenzinnig. Met ruim 1100 enthousiaste, gedreven medewerkers streven wij naar een lach op het gezicht van iedere cliënt.
portret

Wil je meer weten?

Bel ons of mail ons en we helpen je graag verder.