Persoonlijk begeleider Werkpost

Persoonlijk begeleider Werkpost

Wil jij een bijdrage leveren aan het alledaags geluk van een diverse groep assistent medewerkers met een ondersteuningsvraag en weet jij hun te motiveren in hun? Kan jij verder kijken dan alleen het wasproces? Jij bent een echte ondernemer, weet hoe je met de klant omgaat en weet als geen ander het gehele logistieke proces op gang te houden. Herken jij je hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen
Als persoonlijk begeleider heb je de regie over het coördineren, organiseren en realiseren van de coaching en begeleiding van de gemiddeld 12 tot 15 assistent medewerkers die dagelijks werkzaam zijn bij de Waspartner.

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en monitoren van het individueel begeleidingsplan van de assistent medewerkers en voert alle werkzaamheden uit die voortvloeien uit het vastgestelde plan. Je ontwikkelt vanuit een support gerichte basishouding initiatieven om de ondersteuningsvragen en toekomstverwachtingen van de deelnemers inhoudelijk helder te krijgen. Dit betekent dat je kijkt naar individuele ontwikkelkansen, wensen, vaardigheden en talenten.

Naast je taken als persoonlijk begeleider ben je ook het eerste aanspreekpunt voor klanten. Jij onderhoudt het klantcontact zowel intern als extern, voert intake gesprekken met nieuwe klanten en je onderhoud het contact met bestaande klanten. Daarbij ben jij ook voor een deel verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering zoals het afhandelen en verwerken van facturaties van de afgenomen diensten en de acquisitie van nieuwe klanten. Daarnaast vind je het niet erg om je handen uit de mouwen te steken, want je draait ook gewoon mee in de wasserij.


Waar kom je te werken

Je komt te werken bij werkpost de Waspartner. Dit is een Wasserij gevestigd in Heteren. Daar werk jij samen met twee agogisch opgeleide collega’s en 25 assistent medewerkers, ook wel de mensen die wij ondersteunen. Alle assistent medewerkers hebben een afstand tot de arbeidsmarkt en/of een (verstandelijke) beperking. Het is een diverse doelgroep (met verschillende financieringsvormen). Dit betekent een leuke, maar vooral ook diverse groep waar iedereen zijn eigen ondersteuningsvraag en ontwikkelwensen heeft. Wij zetten de persoon centraal, zijn echt in contact met elkaar en streven altijd naar het vergroten van kansen!


Wie zoeken wij

Je bent in het bezit van een zorg gerelateerd mbo-diploma (minimaal niveau 4), bijvoorbeeld in de richting van Maatschappelijke zorg. Daarbij heb je al enkele werkervaring opgedaan als persoonlijk begeleider en bij voorkeur heb je ervaring in het werken met mensen met een (verstandelijke) beperking. Verder zoeken wij iemand die:

  • Kennis heeft van bedrijfsvoering en de daarbij behorende processen;
  • Bekend is met het logistieke proces van een wasserij;
  • Vaardig is in plannen, organiseren en structuur aanbrengen;
  • Sterke communicatieve vaardigheden heeft onder meer om koude en warme acquisitie uit te voeren;
  • ondernemend en flexibel is;
  • in het bezit is van een (schakel) rijbewijs B.


Dit bieden wij jou

Je komt te werken bij een organisatie met een kleinschalig karakter die tegelijkertijd ieder jaar blijft groeien. Daarnaast een organisatie waar iedereen gedreven te werk gaat en altijd de assistent medewerker op de eerste plaats zet.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao-gehandicaptenzorg. Het salaris is vastgesteld in FWG-niveau 40 (minimaal € 2.236,- en maximaal € 3.154,- bruto bij een fulltime dienstverband).

Ben je benieuwd naar wat wij nog meer kunnen bieden? Dit lees je hier, onder meer onder de kopjes ‘jouw ontwikkeling’ en ‘ons aanbod’.  


Ga jij ervoor?

Ben jij de persoonlijk begeleider die wij zoeken? Druk dan op de knop 'Solliciteer’ en je hoort snel van ons!


Let op: de correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.


Ben je al wel enthousiast, maar zit je nog met vragen? Neem gerust contact op met Rob Huntink, 06- 51612614


De sollicitatiegesprekken zullen in overleg gepland worden.

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Onze organisatie


Driestroom ondersteunt mensen, van jong tot oud bij het realiseren van alledaags geluk. Op zo’n 90 kleinschalige locaties in regio Arnhem-Nijmegen en daarbuiten, kunnen cliënten wonen, leren en/of werken. Hier krijgen zij ondersteuning en zorg op maat, van dagbesteding tot aan 24-uurs zorg. Daarnaast zijn er door het hele land ruim 150 zorgondernemers aan Driestroom verbonden met een gezinshuis (Driestroomhuis) of een werkinitiatief. Wij zijn een organisatie met een eigen identiteit. Deze identiteit uit zich in onze kernwaarden: groots in het klein, in contact, bevlogen en eigenzinnig. Met ruim 1100 enthousiaste, gedreven medewerkers streven wij naar een lach op het gezicht van iedere cliënt.
portret

Wil je meer weten?

Bel ons of mail ons en we helpen je graag verder.