Praktisch ambulant begeleider voor kinderen

Praktisch ambulant begeleider voor kinderen

Ben jij een flexibele ambulante begeleider die voor maximaal 15 uur per week, het leuk vindt om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en houd je van afwisseling en diversiteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen

Je komt te werken in ons team Ambulant Kinderen Arnhem. Als ambulant begeleider begeleid je een kind op een peutergroep, kinderdagverblijf of bij een gezin thuis op vaste momenten in de week die tussen de 2 á 3 uur per kind kunnen duren. Je gaat verschillende kinderen begeleiden. De begeleidingsmomenten kunnen verdeelt worden over de gehele week (waar mogelijk koppelen we uren en diensten aan elkaar) en verspreid over de week. We werken alle doordeweekse dagen (soms is er een vraag voor in het weekend). Je stimuleert de kinderen in zijn of haar ontwikkeling door te werken aan doelen die zijn opgesteld door een adviserend ambulant begeleider. Daarnaast zorg je voor ontlasting van de pedagogisch medewerkers of ouders.

We werken op basis van beschikkingen en ondersteuningsvragen van de kinderen. We vragen dus veel flexibiliteit in je rooster om af te stemmen op de vraag en beschikking. Hierdoor is het niet mogelijk een grotere contractomvang aan te bieden dan 15 uur per week. Je werkt wel volgens een vast rooster waarbij de vraag van het kind leidend is.

Wie zoeken wij
Je bent in het bezit van minimaal een afgeronde relevante MBO-opleiding, bijvoorbeeld de opleiding pedagogisch medewerker (minimaal niveau 3) of een propedeuse van een relevante HBO -opleiding. Verder zoeken wij iemand die:

  • kennis heeft over de ontwikkeling van kinderen;
  • affiniteit heeft met het werken met kinderen met een ontwikkelingsachterstand, verstandelijke beperking en/of ASS.
  • Initiatief durft te nemen en daar achteraf verantwoording over kan afleggen en de juiste momenten op zoekt voor collegiaal overleg.
  • Zelfstandig en integer kan werken, binnen de thuissituatie van het kind en zijn of haar gezin.


Dit bieden wij jou

Je komt te werken bij een organisatie met een kleinschalig karakter die tegelijkertijd ieder jaar blijft groeien. Daarnaast een organisatie waar iedereen gedreven te werk gaat en altijd de cliënt op de eerste plaats zet.

Driestroom levert een bijdrage aan jouw alledaags geluk. Dat is onze missie, iets waar we als hele organisatie voor gaan. Alledaags geluk zit in kleine dingen. In een vriendelijk woord, een glimlach en een schouderklopje. In aandacht voor een ander. Onze kernwaarden zitten in onze genen.


De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao-gehandicaptenzorg. Het salaris is vastgesteld in FWG-niveau 35 (minimaal € 2.110,- en maximaal € 3.009,- bruto bij een fulltime dienstverband).


Ben je benieuwd naar wat wij jou nog meer kunnen bieden? Dit lees je  hier, onder meer onder het kopje ‘jouw ontwikkeling’ en ‘ons aanbod’.


Ga jij ervoor?
Voel jij je verbonden met onze doelgroep en is deze baan als ambulant begeleider een mooie uitdaging voor jou? Druk dan de knop ‘direct solliciteren’ en hopelijk spreken we elkaar snel! De sollicitatiegesprekken vinden in overleg plaats. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in overleg.


Let op: de correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.


Ben je al wel enthousiast, maar zit je nog met vragen? Neem gerust contact op met Heidy Overveld, teamcoach, 06-51312914.


De vacature is zowel intern als extern bekend gemaakt. Externe sollicitanten worden in de procedure betrokken als blijkt dat de vacature intern niet ingevuld kan worden.

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Onze organisatie


Driestroom ondersteunt mensen, van jong tot oud bij het realiseren van alledaags geluk. Op zo’n 90 kleinschalige locaties in regio Arnhem-Nijmegen en daarbuiten, kunnen cliënten wonen, leren en/of werken. Hier krijgen zij ondersteuning en zorg op maat, van dagbesteding tot aan 24-uurs zorg. Daarnaast zijn er door het hele land ruim 150 zorgondernemers aan Driestroom verbonden met een gezinshuis (Driestroomhuis) of een werkinitiatief. Wij zijn een organisatie met een eigen identiteit. Deze identiteit uit zich in onze kernwaarden: groots in het klein, in contact, bevlogen en eigenzinnig. Met ruim 1100 enthousiaste, gedreven medewerkers streven wij naar een lach op het gezicht van iedere cliënt.
portret

Wil je meer weten?

Bel ons of mail ons en we helpen je graag verder.