Begeleider Zorgintensief voor ouderen met een verstandelijke beperking

Begeleider Zorgintensief voor ouderen met een verstandelijke beperking

Heb jij een zorghart en affiniteit met ouderen met een verstandelijke beperking? Wil jij graag een bijdrage leveren aan het alledaags geluk van een zeer diverse groep ouderen? Ben jij communicatief sterk, begrijp jij (non-verbale) signalen van onze bewoners als geen ander en kun jij kleine geluksmomentjes creëren?

Dan is Driestroom op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Jij biedt dagelijks ondersteuning ten aanzien van de begeleiding en verzorging van onze ouder wordende bewoners op Nijevelt 7. Daarnaast lever je een bijdrage aan het opstellen en uitvoeren van het individuele zorgplan van de bewoners (Mijn Plan). Ook ga je bewoners stimuleren om deel te nemen aan activiteiten en het signaleren van bijzonderheden, dit kan zowel in groepsverband als 1 op 1. Je werkt samen met de betrokkenen vanuit het sociale netwerk van de bewoners. Als begeleider ben je mede verantwoordelijk voor teamresultaten, dit doe je door een bijdrage te leveren aan afgesproken regeltaken.

Waar kom je te werken

Je komt te werken op onze locatie Nijevelt in Nijmegen op de 7e etage (“Heidebloem’') in een fris en dynamisch team waar humor en plezier een grote rol spelen. Nijevelt is een woonvorm met 18 bewoners met een verstandelijke beperking in de leeftijd van 42 tot 84 jaar. De woonvorm bestaat uit twee etages (5 en 7) in een gebouw dat we delen met Stichting de Waalboog. Op de zevende etage (Heidebloem), waar jij komt te werken, wordt langdurende intensieve zorg geboden. De 7e etage bestaat uit twee woongedeeltes: één gedeelte waar bewoners, vanwege ernstige afname van fysieke en mentale mogelijkheden, ondersteuning en vaak volledige overname van algemene dagelijkse levensbehoefte (ADL) nodig hebben. Verder is hier sprake van psychogeriatrische problematiek waarvoor verpleging en gedragsregulering noodzakelijk zijn. In het tweede woongedeelte hebben onze bewoners begeleiding nodig met een gemiddelde mate van verzorging. We bieden 24-uurszorg, waarbij het ’s nachts gaat om waakdiensten.

Kijk ook eens naar het volgende filmpje waar je wellicht jouw toekomstige werkplek in beeld ziet: https://www.youtube.com/watch?v=6e-od_YdEqQ

Wie zoeken wij

Je hebt een afgeronde relevante MBO 4-opleiding (of niveau 3 en de bereidheid niveau 4 te halen) bijvoorbeeld in de richting van MZ, Verzorgende IG of Verpleegkunde. Je hebt ervaring met ADL en PDL handelingen of bereid om hier intern scholing voor te volgen. Daarnaast beschik je over:

  • bij voorkeur ervaring in het begeleiden en verzorgen van cliënten met ouderdomsproblematiek;
  • flexibele thuisbasis zodat je onregelmatig inzetbaar bent, vanwege onze 24-uurszorg;
  • een open en activerende houding, waarmee je vanuit enthousiasme en humor de samenwerking zoekt binnen de verschillende disciplines.


Dit bieden wij

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO gehandicaptenzorg. Het salaris is vastgesteld in FWG niveau 40 (minimaal € 2.236,- en maximaal € 3.154,- bruto bij een fulltime dienstverband, o.b.v. 36 uur per week).

Ben je benieuwd naar wat wij nog meer kunnen bieden? Dit lees je hier, onder meer onder de kopjes ‘jouw ontwikkeling’ en ‘ons aanbod’.

Ga jij ervoor?

Voel jij je verbonden met onze doelgroep en is deze baan precies de goede stap in jouw carrière? Druk dan op de knop ‘Solliciteer’ en je hoort snel van ons!

Let op: de correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.

Ben je enthousiast, maar zit je nog met vragen? Neem gerust contact op met Frank van de Ven, teamleider, via 06 – 30373221 (ma t/m do.)

De vacature is zowel intern als extern bekend gemaakt. Externe sollicitanten worden in de procedure betrokken als blijkt dat de vacature intern niet ingevuld kan worden.

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Onze organisatie


Driestroom ondersteunt mensen, van jong tot oud bij het realiseren van alledaags geluk. Op zo’n 90 kleinschalige locaties in regio Arnhem-Nijmegen en daarbuiten, kunnen cliënten wonen, leren en/of werken. Hier krijgen zij ondersteuning en zorg op maat, van dagbesteding tot aan 24-uurs zorg. Daarnaast zijn er door het hele land ruim 150 zorgondernemers aan Driestroom verbonden met een gezinshuis (Driestroomhuis) of een werkinitiatief. Wij zijn een organisatie met een eigen identiteit. Deze identiteit uit zich in onze kernwaarden: groots in het klein, in contact, bevlogen en eigenzinnig. Met ruim 1100 enthousiaste, gedreven medewerkers streven wij naar een lach op het gezicht van iedere cliënt.
portret

Wil je meer weten?

Bel ons of mail ons en we helpen je graag verder.