Persoonlijk begeleider voor senioren met LVB

Persoonlijk begeleider voor senioren met LVB

Heb je een zorghart en affiniteit met ouderen met een verstandelijke beperking? Wil jij bijdragen aan de zorg met jouw eigen kijk? Dan zijn wij nu op zoek naar jou!

Dit ga je doen
Als persoonlijk begeleider bij Driestroom werk jij aan het dagelijks geluk van de bewoners én jouzelf. Samen met twee andere persoonlijk begeleiders ben je de kartrekker van het team en de spin in het web van alle organisatorische en zorginhoudelijke vragen. Je stelt individuele zorgplannen op en biedt ondersteuning, verzorging en verpleging. Zowel één op één als in groepsverband. Kortom; je levert alle dagelijkse begeleidings- en verzorgingstaken, waarbij je de intensieve verzorging van onze ouder wordende bewoners niet uit de weg gaat. Daarnaast houd je je bezig met:

 • het tijdig aanvragen van (her)beschikkingen en indicaties.
 • het uitzetten van lijnen ter profilering van de locatie.
 • het aangaan- en versterken van samenwerkingen met (keten)partners en betrokken partijen (o.a. LuciVer), met als doel de kwaliteit van zorg van de bewoners te optimaliseren.
 • het aansturen van begeleiders vanuit je coachende rol. Hierbij zoek je continue de afstemming tussen hen, de teamleider en de gedragskundige.


Dit ben jij
Jij bent iemand met een sterk inlevingsvermogen die de vraag achter de vraag herkent bij mensen die dit niet altijd zelf kunnen aangeven. Je hebt affiniteit met senioren en hun bijkomende problematieken. Dankzij jouw helikopterview behoud je het overzicht in de meest hectische en complexe situaties. Je werkt zelfstandig en handelt daadkrachtig. Het leveren van fysiek (zware)zorg ga jij dan ook niet uit de weg. Verder heb jij:

 • een mbo 4- of hbo-diploma met richting verpleegkunde (BIG-geregistreerd)..
 • ervaring in het begeleiden en (verpleegkundig) verzorgen van bewoners met ouderdomsproblematiek en eventueel bijkomende (psychiatrische/geriatrische) klachten (dit is een pre).


Word jij hiervan enthousiast, maar mis je nog bepaalde ervaring of vaardigheden? Dit hoeft geen probleem te zijn. Wij bieden een intern opleidingstraject op maat. Uiteraard kijken we samen of dit aansluit op jouw bestaande kennis en ervaring.

Hier kom je te werken
Je gaat een intern opleidingstraject op maat volgen. Hiermee maak je kennis met Driestroom en doe je bepaalde vaardigheden op. Woonvorm La Verna opent in juni 2023 haar deuren en wordt uiteindelijk jouw standplaats. Op La Verna wordt 24-uurs intensieve zorg geboden aan senioren met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en bijkomende geriatrische/psychiatrische klachten. Meer weten? Klik dan hier.

Dit krijg je ervoor terug
We vinden jouw werkgeluk belangrijk. Bekwaam, gemotiveerd en gezond je werk kunnen doen, staat bij Driestroom dan ook voorop. We bieden je een ruim aanbod aan trainingen, cursussen en opleidingen op maat. Daarnaast bieden we:

 • een salaris van minimaal € 2381 en maximaal € 3452 bruto o.b.v. 36 uur per week (FWG-niveau 45, cao-ghz). Met onregelmatigheidstoeslag en een periodieke salarisverhoging
 • vakantietoeslag 8%, 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof (bij een volledig dienstverband)
 • eindejaarsuitkering 8,33%
 • reiskostenvergoeding
 • werkkostenregeling (waaronder tablet- en fietsplan

Solliciteer!
Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière? Klik op de solliciteerknop!

Ben je al wel enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Albertine Kamps (teamleider), 06-46 41 57 41.

Let op: de correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Driestroom


Sinds 1996 werkt Driestroom met ruim 1300 medewerkers op 240 locaties met passie aan het alledaags geluk van 4199 zorgbehoevenden én elkaar. Dit doen wij op het gebied van wonen, leren en werken in regio Arnhem – Nijmegen en daarbuiten. We willen dat de mensen die wij ondersteunen zich prettig en veilig voelen, zo zelfstandig mogelijk zijn en daarvan kunnen genieten. Daarom zijn we oprecht geïnteresseerd en zoeken we telkens naar mogelijkheden. Dit doen we op onze eigenzinnige manier.
portret

Wil je meer weten?

Bel ons of mail ons en we helpen je graag verder.