Begeleider zorgintensief

Begeleider zorgintensief

Doelgroep: senioren met een licht verstandelijke beperking  (LVB)

Heb je een zorghart en affiniteit met ouderen met een verstandelijke beperking? Wil jij bijdragen aan de zorg met jouw eigen kijk? Dan zijn wij nu op zoek naar jou!

Dit ga je doen
Als begeleider zorgintensief bij Driestroom creëer jij kleine geluksmomentjes, waarmee jij bijdraagt aan het alledaags geluk van onze bewoners en jouzelf. Op basis van het opgestelde zorgplan, bied je ondersteuning op maat gericht op het optimaliseren van het welzijn van de bewoners. Dit doe je samen met de (persoonlijk) begeleiders, teamleider en gedragsdeskundige. Daarnaast houd je je bezig met:

  • het ondersteunen in de dagelijkse activiteiten zoals koken, spelletjes doen en wandelen;
  • zorg intensieve taken, zoals het werken met tilliften, ondersteunen met wassen, douchen en uit bed halen;
  • het zoeken van samenwerkingen en het ontwikkelen van nieuwe werkwijzen.


Dit ben jij
Jij bent iemand die stevig in zijn schoenen staat en niet terugdeinst voor afwijkend gedrag. Met jouw nieuwsgierige houding en sterk inlevingsvermogen, herken je de vraag achter de vraag. Ook bij mensen die dit niet altijd zelf kunnen aangeven, want jij zet de persoon centraal en denkt altijd vanuit mogelijkheden. Het leveren van fysiek (zware)zorg ga jij ook niet uit de weg. Verder heb jij:

  • een relevant mbo 3/4 -diploma, bij voorkeur met de opleiding verzorgende IG of verpleegkunde;
  • ervaring in het begeleiden en (verpleegkundig) verzorgen van bewoners met ouderdomsproblematiek en eventueel bijkomende (psychiatrische/geriatrische) klachten (dit is een pre).

Word jij hiervan enthousiast, maar mis je nog bepaalde ervaring of vaardigheden? Dit hoeft geen probleem te zijn. Wij bieden een intern opleidingstraject op maat. Uiteraard kijken we samen of dit aansluit op jouw bestaande kennis en ervaring.

Hier kom je te werken
Je gaat een intern opleidingstraject op maat volgen. Hiermee maak je kennis met Driestroom en doe je bepaalde vaardigheden op. Woonvorm La Verna opent in juni 2023 haar deuren en wordt uiteindelijk jouw standplaats. Op La Verna wordt 24-uurs intensieve zorg geboden aan senioren met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en bijkomende geriatrische/psychiatrische klachten. Meer weten? Klik dan hier.

Dit krijg je ervoor terug
We vinden jouw werkgeluk belangrijk. Bekwaam, gemotiveerd en gezond je werk kunnen doen, staat bij Driestroom dan ook voorop. We bieden je een ruim aanbond aan trainingen, cursussen en opleidingen op maat. Daarnaast bieden we:

  • een salaris van minimaal € 2537 en maximaal € 3432 bruto o.b.v. 36 uur per week (FWG-niveau 40, cao-ghz);
  • vakantietoeslag 8%, 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof (bij een volledig dienstverband);
  • eindejaarsuitkering 8,33%;
  • reiskostenvergoeding;
  • werkkostenregeling (waaronder tablet- en fietsplan).

Solliciteer!
Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière? Klik op de solliciteerknop!

Ben je al wel enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Kim de Hair (teamleider), 06 16 14 66 63.

Let op: de correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Driestroom


Sinds 1996 werkt Driestroom met ruim 1300 medewerkers en ruim 300 zorgondernemers op 240 locaties met passie aan het alledaags geluk van ca. 4200 zorgbehoevenden én elkaar. Dit doen wij op het gebied van wonen, leren en werken. Driestroom is een hybride organisatie en bestaat uit een franchisegedeelte van zorgondernemers en zorgondernemingen en een stichtingsgedeelte. De franchiseformule van Driestroom heeft een landelijke dekking, de teams van de stichting bevinden zich met name in de regio Arnhem-Nijmegen. We willen dat de mensen die wij ondersteunen zich prettig en veilig voelen, zo zelfstandig mogelijk zijn en daarvan kunnen genieten. Ons Alledaags Geluk Model is daarbij ondersteunend. Daarom zijn we oprecht geïnteresseerd en zoeken we telkens naar mogelijkheden. Dit doen we op onze eigenzinnige manier.

Vragen over een vacature?

Onze recruiter staat je graag te woord!

Neem contact op met Elvira via 06 - 51 65 93 26 of met klantcontact via 0481 37 55 55