Begeleider Werkpost Groen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

Begeleider Werkpost Groen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

Heb jij groene vingers en werk je graag in de buitenlucht met onze assistent-medewerkers? Kun jij naast structuur ook avontuur bieden? En ben je in het bezit van een rijbewijs? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen
Jij bent verantwoordelijk voor de begeleiding van de assistent-medewerkers. Je werkt mee in de tuinen, parken en bossen, soms in samenwerking met een hoveniersbedrijf. Verder ga jij:

 • werkzaamheden uitvoeren die voortvloeien uit begeleidingsplannen of trajectplannen;
 • vanuit een supportgerichte basishouding assistent-medewerkers coachen en stimuleren, zowel individueel als in groepsverband;
 • contacten onderhouden met de klanten, buurtbewoners en andere opdrachtgevers.


Dit ben jij
Je hebt groene vingers en bent graag buiten. Je vindt het leuk om assistent-medewerkers in te zetten op hun kwaliteiten, ze iets aan te leren en te laten groeien in hun arbeidsvaardigheden. Verder heb je:

 • een afgeronde relevante mbo-opleiding op minimaal niveau 3;
 • ervaring met het begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt;
 • een rijbewijs B, als je met een aanhanger kunt rijden is een pre.
 • Word jij hiervan enthousiast, maar mis je nog bepaalde ervaring of vaardigheden? Dit hoeft geen probleem te zijn. Wij bieden een intern opleidingstraject op maat. Uiteraard kijken we samen of dit aansluit op jouw bestaande kennis en ervaring.


Hier kom je te werken
Jij gaat werken bij een nieuw op te zetten onderdeel binnen Werkpost Groen in Arnhem. Je werkt vanaf je standplaats en in de nabije omgeving voor de gemeente, interne en particuliere klanten. Bij Werkpost Groen werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, de ondersteuning is gericht op (arbeids-) participatie en re-integratie. Meer weten? Klik dan hier.

Dit krijg je ervoor terug
We vinden jouw werkgeluk belangrijk. Bekwaam, gemotiveerd en gezond je werk kunnen doen, staat bij Driestroom dan ook voorop. We bieden je een ruim aanbod aan trainingen, cursussen en opleidingen op maat. Daarnaast bieden we:

 • een salaris van minimaal € 2110 en maximaal € 3009 bruto o.b.v. 36 uur per week (FWG-niveau 35, cao-ghz). Met eventueel onregelmatigheidstoeslag en een periodieke salarisverhoging;
 • vakantietoeslag 8%, 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof (bij een volledig dienstverband);
 • eindejaarsuitkering 8,33%;
 • reiskostenvergoeding;
 • werkkostenregeling (waaronder tablet- en fietsplan).


Solliciteer!
Spreekt de combinatie van onze doelgroep en het werken in het groen jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière? Klik op de solliciteerknop!

Ben je al wel enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Rosien Hamaker (teamcoach), 06 51 97 67 45

Let op: de correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.

De vacature is intern bekend gemaakt waarbij herplaatsbare kandidaten voorrang hebben bij gelijke geschiktheid.

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Driestroom


Sinds 1996 werkt Driestroom met ruim 1300 medewerkers op 240 locaties met passie aan het alledaags geluk van 4199 zorgbehoevenden én elkaar. Dit doen wij op het gebied van wonen, leren en werken in regio Arnhem – Nijmegen en daarbuiten. We willen dat de mensen die wij ondersteunen zich prettig en veilig voelen, zo zelfstandig mogelijk zijn en daarvan kunnen genieten. Daarom zijn we oprecht geïnteresseerd en zoeken we telkens naar mogelijkheden. Dit doen we op onze eigenzinnige manier.
portret

Wil je meer weten?

Bel ons of mail ons en we helpen je graag verder.