Persoonlijk begeleider De Waspartner voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

Persoonlijk begeleider De Waspartner voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt


Weet jij een diverse groep assistent medewerkers te motiveren? En ben je een echte ondernemer die het gehele logistieke proces op gang weet te houden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen
Je hebt de regie over het coördineren, organiseren en realiseren van coaching en begeleiding van de assistent medewerkers van de Waspartner. Je kijkt hierbij naar hun individuele ontwikkelkansen, wensen, vaardigheden en talenten. Vanuit een support gerichte basishouding ontwikkel je initiatieven om de ondersteuningsvragen en toekomst- verwachtingen van de deelnemers inhoudelijk helder te krijgen. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en monitoren van het begeleidingsplan en voert alle werkzaamheden uit die hieruit voortvloeien. Daarnaast houd jij je bezig met:

  • het onderhouden van interne en externe klantcontacten;
  • afhandelen en verwerken van facturaties;
  • dagelijkse was werkzaamheden, je draait ook gewoon mee in de wasserij.


Dit ben jij
Je bent iemand die goed kan plannen, organiseren en structuur kan aanbrengen. Met jouw ondernemende en flexibele instelling, weet je van aanpakken. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, onder meer om koude en warme acquisitie uit te voeren. Verder heb jij:

  • minimaal een afgeronde relevante mbo-diploma niveau 4;
  • al enige werkervaring als persoonlijk begeleider (bij voorkeur van mensen met een (verstandelijke)beperking);
  • kennis van bedrijfsvoering;
  • (schakel) rijbewijs B.

Word jij hiervan enthousiast, maar mis je nog bepaalde ervaring of vaardigheden? Dit hoeft geen probleem te zijn. Wij bieden een intern opleidingstraject op maat. Uiteraard kijken we samen of dit aansluit op jouw bestaande kennis en ervaring.

Hier kom je te werken
Je komt te werken bij de Waspartner in Heteren. Daar werk jij samen met twee agogisch opgeleide collega’s en 25 assistent medewerkers, ook wel de mensen die wij ondersteunen. Alle assistent medewerkers hebben een afstand tot de arbeidsmarkt en/of een (verstandelijke) beperking. Meer weten? Klik dan hier.

Dit krijg je er ervoor terug
We vinden jouw werkgeluk belangrijk. Bekwaam, gemotiveerd en gezond je werk kunnen doen, staat bij Driestroom dan ook voorop. We bieden je een ruim aanbod aan trainingen, cursussen en opleidingen op maat. Daarnaast bieden we:

• een salaris van minimaal €2236 en maximaal €3154 bruto o.b.v. 36 uur per week (FWG-niveau 40, cao-ghz). Met een periodieke salarisverhoging;
• vakantietoeslag 8%, 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof (bij een volledig dienstverband);
• eindejaarsuitkering 8,33%;
• reiskostenvergoeding;
• werkkostenregeling (waaronder tablet- en fietsplan).

Solliciteer!
Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière? Klik op de solliciteerknop!

Let op: de correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.

Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Rob Huntink, teamleider, via 06 51 61 26 14.

De vacature is intern en extern bekend gemaakt waarbij interne kandidaten voorrang hebben bij gelijke geschiktheid.

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Driestroom


Sinds 1996 werkt Driestroom met ruim 1300 medewerkers op 240 locaties met passie aan het alledaags geluk van 4199 zorgbehoevenden én elkaar. Dit doen wij op het gebied van wonen, leren en werken in regio Arnhem – Nijmegen en daarbuiten. We willen dat de mensen die wij ondersteunen zich prettig en veilig voelen, zo zelfstandig mogelijk zijn en daarvan kunnen genieten. Daarom zijn we oprecht geïnteresseerd en zoeken we telkens naar mogelijkheden. Dit doen we op onze eigenzinnige manier.
portret

Wil je meer weten?

Bel ons of mail ons en we helpen je graag verder.