Begeleider voor volwassenen met ASS

Begeleider voor volwassenen met ASS

Heb jij affiniteit met de doelgroep volwassenen met autisme (ASS) en normale begaafdheid? Ben jij daarnaast een kartrekker en kan jij buiten de gebaande paden treden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen
Je begeleidt volwassenen met autisme en normale begaafdheid die zo zelfstandig mogelijk willen wonen en leven. In samenwerking met de bewoners en persoonlijke begeleiders geef je de dagelijkse begeleiding vorm die hiervoor nodig is. De bewoner met zijn of haar wensen en mogelijkheden is hierin je uitgangspunt. Je biedt begeleiding op maat en schakelt tussen de variërende hulpvragen en begeleidingsbehoeftes van de bewoners. Daarnaast houd je je bezig met:

 • een bijdrage leveren aan het opstellen van het begeleidingsplan en het uitvoeren van alle werkzaamheden die daaruit voortvloeien;
 • de regeltaken en ben je daarmee medeverantwoordelijk voor de teamresultaten;
 • het samenwerken met de betrokkenen uit het sociale netwerk van de bewoners.


Dit ben jij
Met jouw inzicht in autistisch waarnemen, denken en reageren, ben je in staat om de vraag achter gedrag te zien. Vanuit echt contact, neem je de bewoner met zijn of haar wensen en mogelijkheden als uitgangspunt. Daarnaast ben je iemand die structuur en continuïteit kan bieden. Verder heb jij:

 • een afgeronde relevante mbo-opleiding met minimaal niveau 3;
 • aantoonbare ervaring en theoretische kennis van en met de doelgroep;
 • goede communicatieve vaardigheden en ben je flexibel inzetbaar.


Word jij hiervan enthousiast, maar mis je nog bepaalde ervaring of vaardigheden? Dit hoeft geen probleem te zijn. Wij bieden een intern opleidingstraject op maat. Uiteraard kijken we samen of dit aansluit op jouw bestaande kennis en ervaring.

Hier kom je te werken
Je komt te werken op onze locatie Molenweg in Nijmegen, waar 27 volwassenen wonen. Daarnaast bied je vanuit Molenweg ambulante begeleiding aan 14 volwassenen wonende aan de Waalstraat in Nijmegen. Meer weten? Klik dan hier.

Doordeweeks zijn de diensten van 7:30 tot 22:00 uur en in de weekenden van 10:00 tot 19:00 uur. Daarnaast kan het voorkomen dat je een bereikbaarheidsdienst hebt. In de ochtend en weekenden werk je alleen, tijdens de andere momenten werk je met een collega samen.


Dit krijg je er ervoor terug
We vinden jouw werkgeluk belangrijk. Bekwaam, gemotiveerd en gezond je werk kunnen doen, staat bij Driestroom dan ook voorop. We bieden je een ruim aanbod aan trainingen, cursussen en opleidingen op maat. Daarnaast bieden we:

 • een salaris van minimaal €2110 en maximaal €3009 bruto o.b.v. 36 uur per week (FWG-niveau 35, cao-ghz). Met onregelmatigheidstoeslag en een periodieke salarisverhoging;
 • vakantietoeslag 8%, 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof (bij een volledig dienstverband);
 • eindejaarsuitkering 8,33%;
 • reiskostenvergoeding;
 • werkkostenregeling (waaronder tablet- en fietsplan).

Solliciteer!
Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière? Klik op de solliciteerknop!

Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Mathijs Pouwelsen, teamleider, via 06 52 43 17 97.


Let op: de correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.

De vacature is intern en extern bekend gemaakt waarbij interne kandidaten voorrang hebben bij gelijke geschiktheid.


Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Driestroom


Sinds 1996 werkt Driestroom met ruim 1300 medewerkers op 240 locaties met passie aan het alledaags geluk van 4199 zorgbehoevenden én elkaar. Dit doen wij op het gebied van wonen, leren en werken in regio Arnhem – Nijmegen en daarbuiten. We willen dat de mensen die wij ondersteunen zich prettig en veilig voelen, zo zelfstandig mogelijk zijn en daarvan kunnen genieten. Daarom zijn we oprecht geïnteresseerd en zoeken we telkens naar mogelijkheden. Dit doen we op onze eigenzinnige manier.
portret

Wil je meer weten?

Bel ons of mail ons en we helpen je graag verder.