Persoonlijk begeleider

Persoonlijk begeleider

Heb je een zorghart en affiniteit met jongvolwassenen met een autismespectrumstoornis en normale intelligentie? Wil jij bijdragen aan de zorg met jouw eigen kijk? Dan zijn wij nu op zoek naar jou!

Dit ga je doen
Als persoonlijk begeleider bij Driestroom werk jij aan het dagelijks geluk van de bewoners én jouzelf. Jij bent samen met jouw collega’s de spin in het web van alle organisatorische en zorginhoudelijke vragen. Je stelt individuele zorgplannen op en biedt begeleiding. Zowel één op één als in groepsverband. Kortom; je biedt ondersteuning in de dagelijkse woon- en werksituatie van de bewoner. Daarnaast houd je je bezig met:

  • bewoners stimuleren om deel te nemen aan activiteiten; 
  • samenwerken met het sociale netwerk van de bewoners; 
  • het coachen van begeleiders. Hierbij zoek je continue de afstemming tussen hen, de teamleider en de gedragskundige; 
  • een bijdrage leveren aan de regeltaken en bent daarmee medeverantwoordelijk voor de teamresultaten; 


Dit ben jij
Jij bent iemand met een sterk inlevingsvermogen die de vraag achter de vraag herkent bij mensen die dit niet altijd zelf kunnen aangeven. Je hebt affiniteit met jongvolwassenen met een autisme spectrum stoornis en normale intelligentie. Dankzij jouw helikopterview behoud je het overzicht in de meest hectische en complexe situaties. Je werkt goed in groepsverband, maar ook zelfstandig. Ook handel jij daadkrachtig. Verder heb jij:

  • een relevante mbo niveau 4 diploma;
  • aantoonbare ervaring en theoretische kennis van- en met deze doelgroep;
  • werkervaring binnen begeleid en/of beschermd wonen.


Hier kom je te werken
Je komt te werken op onze locatie Hofstede Wonen, midden in Bemmel. Hier wordt woonruimte en begeleiding aan 22 volwassenen met een autismespectrumstoornis (ASS) en normale intelligentie aangeboden. Meer weten? Klik dan hier!

Dit krijg je ervoor terug
We vinden jouw werkgeluk belangrijk. Bekwaam, gemotiveerd en gezond je werk kunnen doen, staat bij Driestroom dan ook voorop. We bieden je een ruim aanbod aan trainingen, cursussen en opleidingen op maat. Daarnaast bieden we:
• een salaris van minimaal € 2537 en maximaal € 3749 bruto o.b.v. 36 uur per week (FWG-niveau 40 of 45, cao-ghz) afhankelijk van opleiding en ervaring. Met onregelmatigheidstoeslag en een periodieke salarisverhoging;
• vakantietoeslag 8%, 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof (bij een volledig dienstverband);
• eindejaarsuitkering 8,33%;
• reiskostenvergoeding;
• werkkostenregeling (waaronder tablet- en fietsplan).

Solliciteer!
Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière? Klik op de solliciteerknop!

Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Ilze Salomons, teamleider, 06 57 68 01 01.


Let op: de correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.


Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Driestroom


Sinds 1996 werkt Driestroom met ruim 1300 medewerkers en ruim 300 zorgondernemers op 240 locaties met passie aan het alledaags geluk van ca. 4200 zorgbehoevenden én elkaar. Dit doen wij op het gebied van wonen, leren en werken. Driestroom is een hybride organisatie en bestaat uit een franchisegedeelte van zorgondernemers en zorgondernemingen en een stichtingsgedeelte. De franchiseformule van Driestroom heeft een landelijke dekking, de teams van de stichting bevinden zich met name in de regio Arnhem-Nijmegen. We willen dat de mensen die wij ondersteunen zich prettig en veilig voelen, zo zelfstandig mogelijk zijn en daarvan kunnen genieten. Ons Alledaags Geluk Model is daarbij ondersteunend. Daarom zijn we oprecht geïnteresseerd en zoeken we telkens naar mogelijkheden. Dit doen we op onze eigenzinnige manier.

Vragen over een vacature?

Onze recruiter staat je graag te woord!

Neem contact op met Elvira via 06 - 51 65 93 26 of met klantcontact via 0481 37 55 55