Fysiotherapeut

Fysiotherapeut

Werk je graag in een dynamische omgeving waar jij jouw kennis en expertise als fysiotherapeut in de gehandicaptenzorg kan inzetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen
Je verricht fysiotherapeutisch onderzoek, diagnostiek, behandeling en begeleiding aan (jong)volwassenen met een beperking en biedt op basis hiervan advisering en begeleiding aan groepsbegeleiding en/of verwanten. Daarnaast lever je met andere disciplines een bijdrage aan de totstandkoming, uitvoering en evaluatie van het ontwikkelingsplan. Ook werk je samen met een zorgcoördinator en neemt deel aan multidisciplinair overleg. Verder ga je:

 • adviserend betrokken zijn bij onderwerpen die met houding en/of beweging van de individuele cliënt te maken hebben;
 • adviezen uitbrengen over de inzet van hulpmiddelen.


Dit ben jij
Je bent enthousiast en hebt goede contactuele eigenschappen. Ook heb je affiniteit met de doelgroep en beschik je over kennis van de motoriek en motorische ontwikkeling bij (jong)volwassenen met een ontwikkelingsachterstand, ontwikkelingsstoornis en/of verstandelijke beperking en het bewegend functioneren als communicatiemiddel. Verder heb je:

 • een afgeronde relevante hbo-diploma, zoals fysiotherapie;
 • een BIG registratie;
 • een registratie in het kwaliteitsregister fysiotherapie;
 • ervaring met het registeren via Intramed volgens de KNGF-richtlijn verslaglegging en voorkeur voor het werken in ONS clientregistratiesysteem;
 • ervaring met het aanvragen en controleren van hulpmiddelen, dit is een pré;
 • rijbewijs B en eigen vervoer.


Hier kom je te werken
Je komt te werken bij het Driestroom Experticecentrum (DEC). Ons team bestaat uit artsen, gedragsdeskundigen, GZ-psychologen en therapeuten. Wij leveren vraag gestuurd diagnostiek, behandeling en begeleiding. Onze therapeuten zijn werkzaam binnen wonen en dagbehandeling voor mensen met een beperking.


Dit krijg je er ervoor terug
We vinden jouw werkgeluk belangrijk. Bekwaam, gemotiveerd en gezond je werk kunnen doen, staat bij Driestroom dan ook voorop. We bieden je een ruim aanbod aan trainingen, cursussen en opleidingen op maat. Daarnaast bieden we:

 • een salaris van minimaal € 3032 en maximaal € 4442 bruto o.b.v. 36 uur per week (FWG-niveau 55, cao-ghz). Met een periodieke salarisverhoging;
 • vakantietoeslag 8%, 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof (bij een volledig dienstverband);
 • eindejaarsuitkering 8,33%;
 • reiskostenvergoeding;
 • werkkostenregeling (waaronder tablet- en fietsplan).


Solliciteer!
Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière? Klik op de solliciteerknop!

Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Nico van Mourik, teamleider, via 06 11 56 38 14.


Let op: de correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.

De vacature is intern en extern bekend gemaakt waarbij interne kandidaten voorrang hebben bij gelijke geschiktheid.


Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Driestroom


Sinds 1996 werkt Driestroom met ruim 1300 medewerkers en ruim 300 zorgondernemers op 240 locaties met passie aan het alledaags geluk van ca. 4200 zorgbehoevenden én elkaar. Dit doen wij op het gebied van wonen, leren en werken. Driestroom is een hybride organisatie en bestaat uit een franchisegedeelte van zorgondernemers en zorgondernemingen en een stichtingsgedeelte. De franchiseformule van Driestroom heeft een landelijke dekking, de teams van de stichting bevinden zich met name in de regio Arnhem-Nijmegen. We willen dat de mensen die wij ondersteunen zich prettig en veilig voelen, zo zelfstandig mogelijk zijn en daarvan kunnen genieten. Ons Alledaags Geluk Model is daarbij ondersteunend. Daarom zijn we oprecht geïnteresseerd en zoeken we telkens naar mogelijkheden. Dit doen we op onze eigenzinnige manier.
portret

Wil je meer weten?

Bel ons of mail ons en we helpen je graag verder.