Begeleider voor mensen met een verstandelijke beperking en/of ASS

Begeleider voor mensen met een verstandelijke beperking en/of ASS

Wil jij graag een bijdrage leveren aan het alledaags geluk van onze bewoners? Word jij daarnaast enthousiast van het werken met mensen met een verstandelijke beperking en/of ASS? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen
Je biedt als begeleider dagelijkse ondersteuning ten aanzien van de begeleiding en verzorging van onze bewoners. Je hebt als taak een huiselijke, maar overzichtelijke en voorspelbare woonsituatie te bieden binnen de mogelijkheden van elk individu. Ook ga je:

 • een bijdrage leveren aan het opstellen van het zorg plan (Mijn Plan);
 • alle werkzaamheden en afspraken die voortvloeien uit het vastgestelde Mijn Plan uitvoeren;
 • bewoners stimuleren om deel te nemen aan activiteiten en het signaleren van bijzonderheden;
 • samenwerken met de betrokkenen uit het sociale netwerk van de bewoners;
 • een bijdrage leveren aan de regeltaken en bent daarmee medeverantwoordelijk voor de teamresultaten.


Dit ben jij
Je bent iemand die een in uitdagende situaties een stap vooruit doet in plaatst van achteruit en je vindt het leuk om met bewoners met verschillende niveaus te werken. Je kan goed kritisch naar jezelf en anderen kijken en bent in staat zelfreflectie toe te passen. Je kan de voorspelbaarheid bieden waar onze bewoners behoefte aan hebben en werkt graag in teamverband samen. Verder beschik je over:

 • een afgeronde relevante mbo niveau 3 diploma;
 • aantoonbare kennis en ervaring in het werken met mensen met een verstandelijke beperking en ASS.


Hier kom je te werken
Je komt te werken op onze locatie van Gelrestraat in Huissen. Sinds mei 2016 is dit een woonlocatie van Driestroom midden in de woonwijk. De woonvorm is opgesplitst in 3 verschillende verdiepingen, waar elke verdieping een andere zorgvraag heeft. Er zijn 8 appartementen voor begeleid wonen, op verdieping 1 en 2 zijn op elke verdieping 9 studio’s in groepsvorm. Waar de bewoners in de appartementen vrij zelfstandig zijn, is de zorgvraag op de tweede verdieping intensiever. Je komt te werken op de verschillende verdiepingen, wat ervoor zorgt dat geen enkele dienst hetzelfde is en je met verschillende niveaus van de bewoners te maken hebt. Het team waarin jij komt te werken biedt begeleiding aan 26 bewoners met een verstandelijke beperking en/of ASS.  Meer weten? Klik dan hier.


Dit krijg je ervoor terug
We vinden jouw werkgeluk belangrijk. Bekwaam, gemotiveerd en gezond je werk kunnen doen, staat bij Driestroom dan ook voorop. We bieden je een ruim aanbod aan trainingen, cursussen en opleidingen op maat. Daarnaast bieden we:

 • een salaris van minimaal € 2178 en maximaal € 3105 bruto o.b.v. 36 uur per week (FWG-niveau 35, cao-ghz). Met onregelmatigheidstoeslag en een periodieke salarisverhoging;
 • vakantietoeslag 8%, 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof (bij een volledig dienstverband);
 • eindejaarsuitkering 8,33%;
 • reiskostenvergoeding;
 • werkkostenregeling (waaronder tablet- en fietsplan).


Solliciteer!
Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière? Klik op de solliciteerknop!

Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem gerust tussen 22 mei en 26 mei contact op met vervangend teamleider Johannes Sana, via 06 12 07 84 49. Na 29 mei kan je contact opnemen met Ilze Salomons, teamleider, via 06-57680101.

Let op: de correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.

De vacature is intern en extern bekend gemaakt waarbij interne kandidaten voorrang hebben bij gelijke geschiktheid.


Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Driestroom


Sinds 1996 werkt Driestroom met ruim 1300 medewerkers en ruim 300 zorgondernemers op 240 locaties met passie aan het alledaags geluk van ca. 4200 zorgbehoevenden én elkaar. Dit doen wij op het gebied van wonen, leren en werken. Driestroom is een hybride organisatie en bestaat uit een franchisegedeelte van zorgondernemers en zorgondernemingen en een stichtingsgedeelte. De franchiseformule van Driestroom heeft een landelijke dekking, de teams van de stichting bevinden zich met name in de regio Arnhem-Nijmegen. We willen dat de mensen die wij ondersteunen zich prettig en veilig voelen, zo zelfstandig mogelijk zijn en daarvan kunnen genieten. Ons Alledaags Geluk Model is daarbij ondersteunend. Daarom zijn we oprecht geïnteresseerd en zoeken we telkens naar mogelijkheden. Dit doen we op onze eigenzinnige manier.
portret

Wil je meer weten?

Bel ons of mail ons en we helpen je graag verder.