Ambtelijk secretaris

Ambtelijk secretaris

Draai jij je hand niet om voor een goed lopend secretariaat en ben je nauwkeurig in je werk? Kan je goed overzicht houden en omgaan met verschillende belangen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen
Als ambtelijk secretaris adviseer je over medezeggenschapsvraagstukken en coach je de leden van de Franchiseraad. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren, inhoudelijk voorbereiden en notuleren van de vergaderingen. In deze proactieve rol ben je altijd op de hoogte van in- en externe trends en ontwikkelingen. Je kijkt naar de toekomst en neemt de Franchiseraad hierin mee. Je bent de schakel tussen de Raad van Bestuur, de Franchiseraad en onze andere afdelingen en locaties. Verder ga je:

 • het secretarieel ondersteunen, informatie delen en (jaar)verslagen maken;
 • beleidsmatig ondersteunen, advies geven over besluitvorming, wet- en regelgeving en procedures;
 • de voortgang bewaken van procedures en afspraken betreffende de medezeggenschap;
 • Franchiseraad-verkiezingen organiseren;
 • samenwerken met de Ondernemings- en Cliëntenraad.


Dit ben jij
Als ambtelijk secretaris beschik je over een proactieve houding. Je bent punctueel, sterk in timemanagement en je haalt energie uit het onderhouden van verschillende contacten. Daarnaast heb je:

 • een relevante afgeronde hbo-diploma, bij voorkeur aangevuld met leergangen ambtelijk secretaris (DASMO);
 • kennis van en inzicht in het functioneren van medezeggenschap;
 • ervaring als ambtelijk secretaris van een Franchiseraad of een Ondernemingsraad, bij voorkeur in de zorgsector. 


Hier kom je te werken
Je komt te werken voor de nieuwe Franchiseraad van Driestroom. De Franchiseraad is het medezeggenschapsorgaan voor de 150 franchisenemers. Wij zetten ons iedere dag vol passie en overtuiging in om mensen met een beperking te ondersteunen in het realiseren van hun Alledaags Geluk. Dat doen we binnen Driestroom, maar ook op zo’n 150 locaties van onze Driestroomondernemingen, die via een franchiseformule bij ons zijn aangesloten. Meer weten over de Driestroomondernemingen? Klik hier.

De Franchiseraad vertegenwoordigt deze franchisenemers van Driestroom en heeft informatie-, advies- of instemmingsrecht over een groot aantal onderwerpen. De Franchiseraad bestaat uit 5 tot 7 leden en ongeveer 3 werkgroepen. Deze Franchiseraad start op 13 juni 2023.

Dit krijg je ervoor terug
We vinden jouw werkgeluk belangrijk. Bekwaam, gemotiveerd en gezond je werk kunnen doen, staat bij Driestroom dan ook voorop. We bieden je een ruim aanbod aan trainingen, cursussen en opleidingen op maat. Daarnaast bieden we:

 • een salaris van minimaal € 3032 en maximaal € 4442 bruto o.b.v. 36 uur per week (FWG-niveau 55, cao-ghz). Met een periodieke salarisverhoging;
 • vakantietoeslag 8%, 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof (bij een volledig dienstverband);
 • eindejaarsuitkering 8,33%;
 • reiskostenvergoeding;
 • werkkostenregeling (waaronder tablet- en fietsplan).


Solliciteer!
Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière? Klik op de solliciteerknop!

Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Sandra de Graaf, via 06 18 76 56 27.

Let op: de correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.

De vacature is intern en extern bekend gemaakt waarbij interne kandidaten voorrang hebben bij gelijke geschiktheid.

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Driestroom


Sinds 1996 werkt Driestroom met ruim 1300 medewerkers en ruim 300 zorgondernemers op 240 locaties met passie aan het alledaags geluk van ca. 4200 zorgbehoevenden én elkaar. Dit doen wij op het gebied van wonen, leren en werken. Driestroom is een hybride organisatie en bestaat uit een franchisegedeelte van zorgondernemers en zorgondernemingen en een stichtingsgedeelte. De franchiseformule van Driestroom heeft een landelijke dekking, de teams van de stichting bevinden zich met name in de regio Arnhem-Nijmegen. We willen dat de mensen die wij ondersteunen zich prettig en veilig voelen, zo zelfstandig mogelijk zijn en daarvan kunnen genieten. Ons Alledaags Geluk Model is daarbij ondersteunend. Daarom zijn we oprecht geïnteresseerd en zoeken we telkens naar mogelijkheden. Dit doen we op onze eigenzinnige manier.
portret

Wil je meer weten?

Bel ons of mail ons en we helpen je graag verder.