Praktisch ambulant begeleider

Praktisch ambulant begeleider

Doelgroep: kinderen met een ontwikkelingsachterstand


Ben jij een flexibele ambulante begeleider die voor maximaal 15 uur per week, het leuk vindt om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en houd je van afwisseling en diversiteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen
Je begeleidt als ambulant begeleider kinderen in de thuissituatie, op een peutergroep, kinderdagverblijf op vaste momenten in de week. De begeleidingsmomenten duren tussen de 2 á 3 uur per kind. Er zullen verschillende kinderen per week door jou begeleid worden. De begeleidingsmomenten kunnen verdeeld worden over de gehele week waar mogelijk koppelen we uren en diensten aan elkaar. We werken vooral doordeweekse dagen tussen 7.30 en 19.00 uur soms is er een vraag voor een zaterdagochtend. De begeleidingsmomenten zullen in overleg met je afgestemd worden. Je stimuleert de kinderen in zijn of haar ontwikkeling door te werken aan doelen die zijn opgesteld door een gezinsbegeleider. Daarnaast zorg je ervoor dat ouders of pedagogisch medewerkers ontlast worden van hun zorg en begeleidingstaken in de momenten dat jij aanwezig bent.

Dit ben jij
Je bent iemand die initiatief durft te nemen en daar achteraf verantwoording over aflegt. Je vervuld een observerende en signalerende taak. Ook zoek jij de juiste momenten op voor collegiaal overleg. Daarnaast heb je affiniteit met het werken met kinderen met een ontwikkelingsachterstand, verstandelijke beperking en/of ASS, ADHD en hechtingsproblematiek. Incidenteel bieden we ook begeleidingsmomenten aan kinderen met een lichamelijk of ernstig meervoudige beperking. In overleg met jou wordt er gekeken naar een goede match tussen jou en het kind. Je bent iemand die zelfstandig te werk gaat betrokken is bij het kind.

  • minimaal een afgeronde relevante mbo opleiding niveau 3 (bijvoorbeeld de opleiding pedagogisch medewerker) of een propedeuse van een relevante hbo opleiding;
  • kennis over de ontwikkeling van kinderen;
  • ervaring en kennis over het werken in een ambulante setting.

Hier kom je te werken
Je komt te werken in het team Ambulant Kinderen Arnhem. Het team bestaat uit praktisch ambulante medewerkers en gezinsbegeleiders waarmee je nauw samen werkt. In teamverband neem je deel aan themabijeenkomsten.


Dit krijg je ervoor terug
We vinden jouw werkgeluk belangrijk. Bekwaam, gemotiveerd en gezond je werk kunnen doen, staat bij Driestroom dan ook voorop. We bieden je een ruim aanbod aan trainingen, cursussen en opleidingen op maat. Daarnaast bieden we:

  • een salaris van minimaal € 2258 en maximaal € 3198 bruto o.b.v. 36 uur per week (FWG-niveau 35, cao-ghz). Met onregelmatigheidstoeslag en een periodieke salarisverhoging;
  • vakantietoeslag 8%, 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof (bij een volledig dienstverband);
  • eindejaarsuitkering 8,33%;
  • reiskostenvergoeding;
  • werkkostenregeling (waaronder tablet- en fietsplan).


Solliciteer!

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière? Klik op de solliciteerknop!

Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Heidy Overveld, teamcoach, 06-51312914.


Let op: de correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.


Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Driestroom


Sinds 1996 werkt Driestroom met ruim 1300 medewerkers en ruim 300 zorgondernemers op 240 locaties met passie aan het alledaags geluk van ca. 4200 zorgbehoevenden én elkaar. Dit doen wij op het gebied van wonen, leren en werken. Driestroom is een hybride organisatie en bestaat uit een franchisegedeelte van zorgondernemers en zorgondernemingen en een stichtingsgedeelte. De franchiseformule van Driestroom heeft een landelijke dekking, de teams van de stichting bevinden zich met name in de regio Arnhem-Nijmegen. We willen dat de mensen die wij ondersteunen zich prettig en veilig voelen, zo zelfstandig mogelijk zijn en daarvan kunnen genieten. Ons Alledaags Geluk Model is daarbij ondersteunend. Daarom zijn we oprecht geïnteresseerd en zoeken we telkens naar mogelijkheden. Dit doen we op onze eigenzinnige manier.

Vragen over een vacature?

Onze recruiter staat je graag te woord!

Neem contact op met Elvira via 06 - 51 65 93 26 of met klantcontact via 0481 37 55 55