Begeleider zorgintensief

Begeleider zorgintensief

Doelgroep: Senioren met een lichtverstandelijke of matig verstandelijke beperking en intensieve ondersteuningsvragen

Heb je een zorghart en affiniteit met 55plussers met een verstandelijke beperking? Ben jij communicatief sterk, begrijp jij (non-verbale) signalen van onze bewoners en kan je hierin geluksmomentjes creëren? Dan is deze unieke locatie waar de mogelijkheid tot langdurig wonen wordt geboden. Echt iets voor jou!


Dit ga je doen
Als begeleider zorgintensief bied je dagelijkse ondersteuning te aanzien van de begeleiding en de verzorging van de ouderwordende bewoners. Je werkt samen met betrokkenen uit het sociale netwerk van de bewoners. Daarnaast houdt jij je bezig met:

 • het helpen van de persoonlijk begeleider bij het opstellen van het begeleidingsplan en voert hierbij alle voorkomende werkzaamheden uit die voortvloeien uit het vastgestelde Plan;
 • alle werkzaamheden uitvoeren die voortvloeien uit het vastgestelde Zorgplan;
 • een bijdrage leveren aan de regeltaken, afdelingsoverstijgende taken en bent daarmee medeverantwoordelijk voor de teamresultaten;
 • ondersteunen bij ADL taken en het leveren van een bijdrage in het alledaags geluk Alledaags geluk van de bewoner


Dit ben jij
Jij bent iemand die flexibel inzetbaar is en het gedrag van de bewoners kan lezen. Je neemt de bewoner met zijn of haar wensen en mogelijkheden als uitgangspunt om je handelen vorm te geven. Verder stel jij je positief toegankelijk op wil je graag leren. Je kan goed in teamverband werken en neemt de verantwoordelijk voor de op te pakken teamtaken. Verder heb jij:

 • een afgeronde relevante mbo-4 opleiding zoals verzorgende IG;
 • bij voorkeur ervaring in het begeleiden en verzorgen van bewoners met ouderdomsproblematiek.


Word jij hiervan enthousiast, maar mis je nog bepaalde ervaring of vaardigheden? Dit hoeft geen probleem te zijn. Wij bieden een intern opleidingstraject op maat. Uiteraard kijken we samen of dit aansluit op jouw bestaande kennis en ervaring.

Hier kom je te werken
Je gaat werken in het sfeervolle gebouw van Loovelden in Huissen. Op de derde etage ligt Loovelden 3. Een locatie waar de begeleiding geheel is toegespitst op de behoeften van de bewoners. Hoewel de begeleiding altijd kijkt naar wat de bewoner zelf nog kan, ligt de focus bij de oudere bewoners niet zozeer op het aanleren van nieuwe vaardigheden. Wel op het bieden van rust en een ontspannen dag.

Binnen onze locatie wordt 24 uur nabijheid geboden zodat direct ingespeeld kan worden op individuele zorg en begeleidingen vragen. Daarnaast creëren we een veilige, huiselijke en vertrouwde sfeer en een omgeving waarin aandacht, betrokkenheid, warmte en geduld een grote rol spelen. In de relatie met bewoners zijn we bewust bezig met de bijdrage voor het Alledaags geluk. Meer weten Klik dan hier!

Dit krijg je ervoor terug
We vinden jouw werkgeluk belangrijk. Bekwaam, gemotiveerd en gezond je werk kunnen doen, staat bij Driestroom dan ook voorop. Daarnaast bieden we:

 • een salaris van minimaal € 2537 en maximaal € 3432 bruto o.b.v. 36 uur per week (FWG-niveau 40, cao-ghz). Met onregelmatigheidstoeslag en een periodieke salarisverhoging.
 • vakantietoeslag 8%, 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof (bij een volledig dienstverband);
 • eindejaarsuitkering 8,33%;
 • reiskostenvergoeding;
 • werkkostenregeling (waaronder tablet- en fietsplan).


Solliciteer!
Is deze functie als begeleider zorginternsief bij Loovelden 3 jou op het lijf geschreven? Druk dan op de knop ‘Solliciteer’.

Ben je al wel enthousiast, maar zit je nog met vragen? Neem dan gerust contact op met Kim de Hair, teamleider, 06 16 14 66 63 .

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Driestroom


Sinds 1996 werkt Driestroom met ruim 1300 medewerkers en ruim 300 zorgondernemers op 240 locaties met passie aan het alledaags geluk van ca. 4200 zorgbehoevenden én elkaar. Dit doen wij op het gebied van wonen, leren en werken. Driestroom is een hybride organisatie en bestaat uit een franchisegedeelte van zorgondernemers en zorgondernemingen en een stichtingsgedeelte. De franchiseformule van Driestroom heeft een landelijke dekking, de teams van de stichting bevinden zich met name in de regio Arnhem-Nijmegen. We willen dat de mensen die wij ondersteunen zich prettig en veilig voelen, zo zelfstandig mogelijk zijn en daarvan kunnen genieten. Ons Alledaags Geluk Model is daarbij ondersteunend. Daarom zijn we oprecht geïnteresseerd en zoeken we telkens naar mogelijkheden. Dit doen we op onze eigenzinnige manier.

Vragen over een vacature?

Onze recruiter staat je graag te woord!

Neem contact op met Elvira via 06 - 51 65 93 26 of met klantcontact via 0481 37 55 55