Begeleider autisme en/of verstandelijke beperking

Begeleider autisme en/of verstandelijke beperking

Ben jij toe aan een functie waarin geen dag hetzelfde is en ga jij graag aan de slag met de doelgroep verstandelijke beperking en/of autisme (ASS)? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen
Je biedt als begeleider dagelijkse ondersteuning ten aanzien van de begeleiding en verzorging van onze bewoners. Je hebt als taak het bieden van een huiselijke, maar overzichtelijke en voorspelbare woonsituatie binnen de mogelijkheden van elk individu. Je komt te werken op de verschillende verdiepingen, wat ervoor zorgt dat geen enkele dienst hetzelfde is en je met verschillende niveaus van de bewoners te maken hebt. Ook ga je:

 • een bijdrage leveren aan het opstellen van het zorg plan (Mijn Plan);
 • alle werkzaamheden en afspraken die voortvloeien uit het vastgestelde Mijn Plan uitvoeren;
 • bewoners stimuleren om deel te nemen aan activiteiten en het signaleren van bijzonderheden;
 • samenwerken met de betrokkenen uit het sociale netwerk van de bewoners;
 • een bijdrage leveren aan de regeltaken. Je bent daarmee medeverantwoordelijk voor de teamresultaten.


Dit ben jij
Je bent iemand die in uitdagende situaties een stap vooruit doet in plaatst van achteruit en je vindt het leuk om met bewoners met verschillende niveaus te werken. Je kan goed kritisch naar jezelf en anderen kijken en bent in staat zelfreflectie toe te passen. Je kan de voorspelbaarheid bieden waar onze bewoners behoefte aan hebben en werkt graag in teamverband samen. Verder beschik je over:

 • een afgeronde relevante mbo niveau 4-diploma;
 • aantoonbare kennis en ervaring in het werken met mensen met een verstandelijke beperking en/of ASS.


Hier kom je te werken
Je komt te werken op onze locatie van Gelrestraat in Huissen. De woonvorm is opgesplitst in 3 verschillende verdiepingen, met elk een andere zorgvraag. De bewoners in de appartementen zijn vrij zelfstandig. De begeleidings- en zorgvraag op de tweede verdieping is intensiever. Het team waarin jij komt te werken biedt begeleiding aan 26 bewoners met een verstandelijke beperking en/of ASS. Meer weten? Klik dan hier.


Dit krijg je ervoor terug
We vinden jouw werkgeluk belangrijk. Bekwaam, gemotiveerd en gezond je werk kunnen doen, staat bij Driestroom dan ook voorop. We bieden je een ruim aanbod aan trainingen, cursussen en opleidingen op maat. Daarnaast bieden we:

 • een salaris van minimaal € 2258 en maximaal € 3198 bruto o.b.v. 36 uur per week (FWG-niveau 35, cao-ghz). Met onregelmatigheidstoeslag en een periodieke salarisverhoging;
 • vakantietoeslag 8%, 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof (bij een volledig dienstverband);
 • eindejaarsuitkering 8,33%;
 • reiskostenvergoeding;
 • werkkostenregeling (waaronder tablet- en fietsplan).


Solliciteer!
Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière? Klik op de solliciteerknop!

Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem contact op met Ilze Salomons, teamleider, via 06-57680101.


Let op: de correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Driestroom


Sinds 1996 werkt Driestroom met ruim 1300 medewerkers en ruim 300 zorgondernemers op 240 locaties met passie aan het alledaags geluk van ca. 4200 zorgbehoevenden én elkaar. Dit doen wij op het gebied van wonen, leren en werken. Driestroom is een hybride organisatie en bestaat uit een franchisegedeelte van zorgondernemers en zorgondernemingen en een stichtingsgedeelte. De franchiseformule van Driestroom heeft een landelijke dekking, de teams van de stichting bevinden zich met name in de regio Arnhem-Nijmegen. We willen dat de mensen die wij ondersteunen zich prettig en veilig voelen, zo zelfstandig mogelijk zijn en daarvan kunnen genieten. Ons Alledaags Geluk Model is daarbij ondersteunend. Daarom zijn we oprecht geïnteresseerd en zoeken we telkens naar mogelijkheden. Dit doen we op onze eigenzinnige manier.

Vragen over een vacature?

Onze recruiter staat je graag te woord!

Neem contact op met Elvira via 06 - 51 65 93 26 of met klantcontact via 0481 37 55 55