Begeleider senioren lvb

Begeleider senioren lvb

Doelgroep: senioren LVB


Heb je een zorghart en affiniteit met ouderen met een verstandelijke beperking? Creëer jij graag kleine geluksmomentjes, waarmee jij bijdraagt aan het alledaags geluk van onze bewoners? Dan is deze unieke locatie voor 55plussers waar de mogelijkheid tot langdurig wonen wordt geboden echt iets voor jou!

Wat ga je doen
Je komt te werken in het team wonen van Loovelden 2. Wij zijn gevestigd in een woon- en zorgcomplex midden in Huissen. Op onze locatie combineren wij gemoedelijkheid met innovatie. De sfeer is warm en huiselijk.

Je bent samen met jouw team verantwoordelijk voor de verzorging en verpleging van onze bewoners en maakt hierbij gebruik van moderne technieken. Daarnaast biedt je dagelijks ondersteuning in de begeleiding van de ouder wordende bewoners op de 2e etage van woonvorm Loovelden.

Daarnaast:

 • lever jij een bijdrage aan het opstellen van het individuele zorgplan van de bewoners;
 • voer jij de werkzaamheden uit die voortvloeien uit het vastgestelde Zorgplan;
 • werk jij samen met de betrokkenen uit het sociale netwerk van onze bewoners;
 • voer jij regeltaken uit, en bent daarmee mede verantwoordelijk voor de teamresultaten. 


Dit ben jij
Je bent iemand met een sterk inlevingsvermogen die de vraag achter de vraag herkent en daarop handelt.  Je zet de persoon centraal en denkt altijd in mogelijkheden. Je hebt een afgeronde relevante mbo-opleiding, bijvoorbeeld in de richting van begeleider, maatschappelijke zorg of verzorgende IG. 

Verder heb jij:

 • ervaring in het begeleiden en verzorgen van cliënten met ouderdomsproblematiek;
 • sterke communicatieve vaardigheden en ben je iemand die (non-verbale) signalen begrijpt;
 • flexibel inzetbaar is vanwege de 24-uurszorg.


Hier kom je te werken
Je komt te werken bij Loovelden 2 in Huissen. Een locatie waar de begeleiding 24/7 geheel is toegespitst op de behoeften van de bewoners. Op de tweede verdieping wonen de ouder wordende cliënten die, in meer of mindere mate, verpleging en verzorging nodig hebben. Lees hier meer over Loovelden 2.


Dit krijg je ervoor terug

We vinden jouw werkgeluk belangrijk. Bekwaam, gemotiveerd en gezond je werk kunnen doen, staat bij Driestroom dan ook voorop. Daarnaast bieden we:

 • een salaris van minimaal € 2.537 en maximaal € 3432 bruto o.b.v. 36 uur per week (FWG-niveau 40, cao-ghz)
 • vakantietoeslag 8%, 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof (bij een volledig dienstverband);
 • eindejaarsuitkering 8,33%;
 • reiskostenvergoeding;
 • werkkostenregeling (waaronder tablet- en fietsplan).


Solliciteer
Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job als begeleider voor ouderen met een beperking de ideale stap in jouw carrière? Klik op de solliciteerknop!

Ben je al wel enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Nico van Mourik, teamleider, via 06-11563814.

Let op: de correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Driestroom


Sinds 1996 werkt Driestroom met ruim 1300 medewerkers en ruim 300 zorgondernemers op 240 locaties met passie aan het alledaags geluk van ca. 4200 zorgbehoevenden én elkaar. Dit doen wij op het gebied van wonen, leren en werken. Driestroom is een hybride organisatie en bestaat uit een franchisegedeelte van zorgondernemers en zorgondernemingen en een stichtingsgedeelte. De franchiseformule van Driestroom heeft een landelijke dekking, de teams van de stichting bevinden zich met name in de regio Arnhem-Nijmegen. We willen dat de mensen die wij ondersteunen zich prettig en veilig voelen, zo zelfstandig mogelijk zijn en daarvan kunnen genieten. Ons Alledaags Geluk Model is daarbij ondersteunend. Daarom zijn we oprecht geïnteresseerd en zoeken we telkens naar mogelijkheden. Dit doen we op onze eigenzinnige manier.

Vragen over een vacature?

Onze recruiter staat je graag te woord!

Neem contact op met Elvira via 06 - 51 65 93 26 of met klantcontact via 0481 37 55 55