Begeleider nachtzorg

Begeleider nachtzorg

Doelgroep: senioren met een verstandelijke beperking

Ben jij iemand die het fijnst werkt in de nachten? Heb jij een zorghart en affiniteit met ouderen met een verstandelijke beperking? Wil jij graag een bijdrage leveren aan het alledaags geluk van een zeer diverse groep ouderen? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Dit ga je doen
Als begeleider nachtzorg ben je een aantal nachten per week verantwoordelijk voor de rust, veiligheid en noodzakelijke zorg van de bewoners binnen de locatie. Tijdens de waakdiensten heb je afwisselende taken (b.v. het lopen van rondes, dwalende bewoners naar hun kamer begeleiden, in- en uitruimen vaatwasser etc.).


Dit ben jij
Je bent als begeleider communicatief sterk. Ook begrijp je (non-verbale) signalen van de bewoners als geen ander en kun je goed kleine geluksmomentjes in de nacht creëren. Ook ben je flexibel inzetbaar wat betreft het werken in de nachten en beheerst een grote mate van zelfstandigheid. Verder beschik je over:

  • een afgeronde mbo niveau 4 verpleegkundige/ maatschappelijke zorg opleiding of een mbo niveau 3 verzorgende IG met ruime ervaring;
  • kennis en heb je ervaring van verzorgende en verpleegkundige (basis)handelingen dan wel de bereidheid heeft zich daarin d.m.v. interne scholing te bekwamen.


Hier kom je te werken
Je komt te werken op de locatie Nijevelt, waar humor en plezier een grote rol spelen. Nijevelt is een woonvorm met 18 bewoners met een verstandelijke beperking in de leeftijd van 42 tot 85 jaar. De woonvorm bestaat uit twee etages (5 en 7) in een gebouw van Stichting Waalboog. Op de 7e etage (Heidebloem) waar je komt te werken, wordt dagbesteding (sensopathisch en motorisch gerichte activiteiten) in combinatie met langdurende intensieve zorg geboden. De 7e etage bestaat uit twee woongedeeltes: één gedeelte waar bewoners, vanwege ernstige afname van fysieke en mentale mogelijkheden, ondersteuning en veelal volledige overname van algemene dagelijkse levensbehoefte (ADL) nodig hebben. Verder is hier sprake van psychogeriatrische problematiek, waarvoor verpleging en gedragsregulering noodzakelijk zijn. In het tweede woongedeelte hebben onze bewoners begeleiding nodig met een gemiddelde mate van verzorging. . Als nachtdienst ben je tevens verantwoordelijk voor de bewoners van etage 5 (''Morgenster''). Deze zijn doorgaans wat zelfredzamer en worden vanuit etage 7 gemonitord middels zorgdomotica. Meer weten? Klik dan hier.


Dit krijg je ervoor terug
We vinden jouw werkgeluk belangrijk. Bekwaam, gemotiveerd en gezond je werk kunnen doen, staat bij Driestroom dan ook voorop. We bieden je een ruim aanbod aan trainingen, cursussen en opleidingen op maat. Daarnaast bieden we:

  • een salaris van minimaal € 2537 en maximaal € 3432 bruto o.b.v. 36 uur per week (FWG-niveau 40, cao-ghz). Met onregelmatigheidstoeslag en een periodieke salarisverhoging;
  • vakantietoeslag 8%, 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof (bij een volledig dienstverband);
  • eindejaarsuitkering 8,33%;
  • reiskostenvergoeding;
  • werkkostenregeling (waaronder tablet- en fietsplan).


Solliciteer!
Is deze functie als begeleider nachtzorg bij Nijevelt jou op het lijf geschreven? Druk dan op de knop ‘Solliciteer’.

Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Frank van de Ven, teamleider, via 06 30 37 32 21 bereikbaar van maandag t/m donderdag.


Let op: de correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Driestroom


Sinds 1996 werkt Driestroom met ruim 1300 medewerkers en ruim 300 zorgondernemers op 240 locaties met passie aan het alledaags geluk van ca. 4200 zorgbehoevenden én elkaar. Dit doen wij op het gebied van wonen, leren en werken. Driestroom is een hybride organisatie en bestaat uit een franchisegedeelte van zorgondernemers en zorgondernemingen en een stichtingsgedeelte. De franchiseformule van Driestroom heeft een landelijke dekking, de teams van de stichting bevinden zich met name in de regio Arnhem-Nijmegen. We willen dat de mensen die wij ondersteunen zich prettig en veilig voelen, zo zelfstandig mogelijk zijn en daarvan kunnen genieten. Ons Alledaags Geluk Model is daarbij ondersteunend. Daarom zijn we oprecht geïnteresseerd en zoeken we telkens naar mogelijkheden. Dit doen we op onze eigenzinnige manier.

Vragen over een vacature?

Onze recruiter staat je graag te woord!

Neem contact op met Elvira via 06 - 51 65 93 26 of met klantcontact via 0481 37 55 55