Persoonlijk begeleider zorgintensief senioren LVB

Persoonlijk begeleider zorgintensief senioren LVB

Doelgroep: Senioren met een licht verstandelijke beperking (LVB)

Heb jij affiniteit met ouderen met een verstandelijke beperking? Begrijp jij de (non-verbale) signalen van onze bewoners als geen ander en weet je de helicopterview te houden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen
Je biedt dagelijks ondersteuning ten aanzien van de begeleiding, verzorging en verpleging van de bewoners. Jij handelt vanuit een support gerichte basishouding om de hulpvragen en toekomstverwachtingen van de bewoners helder te krijgen. In samenspraak met de bewoner en gedragskundige stel je het begeleidingsplan op. Jij houdt de helicopterview van de begeleidingsplannen en draagt zorg voor de uitvoering, evaluatie en bijstelling. Je bent het eerste aanspreekpunt voor aan aantal bewoners. Daarnaast houd jij je bezig met;

 • bewoners stimuleren om deel te nemen aan activiteiten;
 • samenwerken met het sociale netwerk van de bewoners;
 • het coachen van begeleiders. Hierbij zoek je continue de afstemming tussen hen, de teamleider en de gedragskundige;
 • een bijdrage leveren aan de regeltaken en bent daarmee medeverantwoordelijk voor de teamresultaten;


Dit ben jij
Jij bent iemand die flexibel inzetbaar is en het gedrag van de bewoners kan lezen. Je neemt de bewoner met zijn of haar wensen en mogelijkheden als uitgangspunt om je handelen vorm te geven. Je kan goed in teamverband werken en neemt de verantwoordelijk voor de op te pakken teamtaken. Verder heb jij:

 • een afgeronde mbo-4 opleiding Verpleegkunde (of met de opleiding bezig dan wel de bereidheid hebben om deze te volgen);
 • bij voorkeur ervaring in het verzorgen en verplegen van bewoners met ouderdomsproblematiek.


Hier kom je te werken
Je komt te werken op de locatie Nijevelt in Nijmegen op de 7e etage in een fris en dynamisch team waar humor en plezier een grote rol spelen. Nijevelt is een woonvorm met 18 bewoners met een verstandelijke beperking in de leeftijd van 42 tot 85 jaar. De woonvorm bestaat uit twee etages (5 en 7) in een gebouw dat we delen met Stichting Waalboog. De 7e etage bestaat uit twee woongedeeltes: één gedeelte waar bewoners, vanwege ernstige afname van fysieke en mentale mogelijkheden, ondersteuning en veelal volledige overname van algemene dagelijkse levensbehoefte (ADL) nodig hebben. Verder is hier sprake van psychogeriatrische problematiek, waarvoor verpleging en gedragsregulering noodzakelijk zijn. In het tweede woongedeelte hebben onze bewoners begeleiding nodig met een gemiddelde mate van verzorging. Het team bestaat uit 12 medewerkers, waarvan nog 3 andere persoonlijk begeleiders.
Meer weten? Klik dan hier.


Dit krijg je er ervoor terug
We vinden jouw werkgeluk belangrijk. Bekwaam, gemotiveerd en gezond je werk kunnen doen, staat bij Driestroom dan ook voorop. We bieden je een ruim aanbod aan trainingen, cursussen en opleidingen op maat. Daarnaast bieden we:

 • een salaris van minimaal € 2685 en maximaal € 3749 bruto o.b.v. 36 uur per week (FWG-niveau 45, cao-ghz). Met onregelmatigheidstoeslag en een periodieke salarisverhoging;
 • vakantietoeslag 8%, 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof (bij een volledig dienstverband);
 • eindejaarsuitkering 8,33%;
 • reiskostenvergoeding;
 • werkkostenregeling (waaronder tablet- en fietsplan).


Solliciteer!
Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière? Klik op de solliciteerknop!

Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Frank van de Ven, teamleider, via 06-30 37 32 21 (ma. t/m donderdag)


Let op: de correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Driestroom


Sinds 1996 werkt Driestroom met ruim 1300 medewerkers en ruim 300 zorgondernemers op 240 locaties met passie aan het alledaags geluk van ca. 4200 zorgbehoevenden én elkaar. Dit doen wij op het gebied van wonen, leren en werken. Driestroom is een hybride organisatie en bestaat uit een franchisegedeelte van zorgondernemers en zorgondernemingen en een stichtingsgedeelte. De franchiseformule van Driestroom heeft een landelijke dekking, de teams van de stichting bevinden zich met name in de regio Arnhem-Nijmegen. We willen dat de mensen die wij ondersteunen zich prettig en veilig voelen, zo zelfstandig mogelijk zijn en daarvan kunnen genieten. Ons Alledaags Geluk Model is daarbij ondersteunend. Daarom zijn we oprecht geïnteresseerd en zoeken we telkens naar mogelijkheden. Dit doen we op onze eigenzinnige manier.

Vragen over een vacature?

Onze recruiter staat je graag te woord!

Neem contact op met Elvira via 06 - 51 65 93 26 of met klantcontact via 0481 37 55 55