Begeleider (intensief) voor volwassenen met autisme en normale begaafdheid

Begeleider (intensief) voor volwassenen met autisme en normale begaafdheid

Wil jij bijdragen aan de zorg met jouw eigen kijk. En werk je graag met mensen met autisme en een normale begaafdheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen
Je kunt aan de slag als begeleider of begeleider begeleidingsintensief. Vanuit een supportgerichte basishouding ontwikkel je initiatieven om de hulpvragen en toekomstverwachtingen van de bewoners inhoudelijk helder te krijgen. Hierbij zijn de wensen en mogelijkheden van de bewoner altijd het uitganspunt. Daarnaast:

 • help je mee aan het opstellen van het begeleidingsplan en voer je werkzaamheden uit die voortvloeien uit dit plan;
 • werk je nauw samen met betrokkenen uit het sociale netwerk van de bewoners rondom de inhoudelijk zorg en dienstverlening;
 • ben je onderdeel van een team met meerdere collega’s en lever je hiermee een grote bijdrage aan de teamontwikkeling!


Dit ben jij
Je bent iemand die in staat is om de vraag achter (negatief) gedrag te zien. Dit kun je relativeren en ombuigen. Ook kun je structuur en continuïteit bieden en grenzen stellen. Je bent iemand die niet bang is om zijn of haar eigen kijk op zorg toe te passen en het alledaags geluk van de bewoners hierbij voorop te stellen.  Verder heb je:

 • een relevant mbo-diploma, bijvoorbeeld in de richting van maatschappelijke zorg. Minimaal niveau 3 voor begeleider en niveau 4 voor begeleider begeleidingsintensief;
 • aantoonbare ervaring en theoretische kennis van- en met deze doelgroep;
 • werkervaring binnen begeleid en/of beschermd wonen.


Hier kom je te werken
Je komt te werken op onze locatie Hofstede Wonen, midden in Bemmel. Hier wordt woonruimte en begeleiding aan 22 volwassenen met een autismespectrumstoornis (ASS) en normale begaafdheid aangeboden. Meer weten? Klik dan hier!

Dit krijg je ervoor terug
We vinden het belangrijk dat jij bekwaam, gemotiveerd en gezond je werk kunt doen. Daarom bieden we je een ruim aanbod aan trainingen, cursussen en opleidingen op maat. Daarnaast bieden we:

 • voor de functie begeleider een salaris van minimaal € 2258 en maximaal € 3198 bruto o.b.v. 36 uur per week (FWG-niveau 35, cao-ghz). Met onregelmatigheidstoeslag en een periodieke salarisverhoging;
 • voor de functie begeleider begeleidingsintensief een salaris van minimaal € 2537 en maximaal € 3432 bruto o.b.v. 36 uur per week (FWG-niveau 40, cao-ghz). Met onregelmatigheidstoeslag en een periodieke salarisverhoging;
 • vakantietoeslag 8%, 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof (bij een volledig dienstverband);
 • eindejaarsuitkering 8,33%;
 • reiskostenvergoeding;
 • werkkostenregeling (waaronder tablet- en fietsplan).


Solliciteer!
Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière? Druk dan op de knop "Solliciteer". 

Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Mariska Bisschops, 06 13 88 21 82.

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Driestroom


Sinds 1996 werkt Driestroom met ruim 1300 medewerkers en ruim 300 zorgondernemers op 240 locaties met passie aan het alledaags geluk van ca. 4200 zorgbehoevenden én elkaar. Dit doen wij op het gebied van wonen, leren en werken. Driestroom is een hybride organisatie en bestaat uit een franchisegedeelte van zorgondernemers en zorgondernemingen en een stichtingsgedeelte. De franchiseformule van Driestroom heeft een landelijke dekking, de teams van de stichting bevinden zich met name in de regio Arnhem-Nijmegen. We willen dat de mensen die wij ondersteunen zich prettig en veilig voelen, zo zelfstandig mogelijk zijn en daarvan kunnen genieten. Ons Alledaags Geluk Model is daarbij ondersteunend. Daarom zijn we oprecht geïnteresseerd en zoeken we telkens naar mogelijkheden. Dit doen we op onze eigenzinnige manier.

Vragen over een vacature?

Onze recruiter staat je graag te woord!

Neem contact op met Elvira via 06 - 51 65 93 26 of met klantcontact via 0481 37 55 55