Logopedist

Logopedist

Werk jij graag vraag- en kindgericht? Ben jij creatief in het bedenken van oplossingen en heb jij een groot inlevingsvermogen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen
Je voert logopedisch onderzoek uit en stelt diagnoses. Je stelt een logopedisch behandelplan op en voert behandelingen uit. Je traint en stimuleert vaardigheden bij kinderen op het gebied van communicatie, taal en spraak door middel van individuele behandelingen. Daarnaast:

 • overleg je met ouders, begeleiders, gedragskundige en andere deskundigen (intern en extern).
 • ondersteun, begeleidt en coach je bij het stimuleren van zowel spraak- als taalontwikkeling en communicatie.

Dit ben jij
Je hebt als logopedist een dienstverlenende instelling en bent in staat om zelfstandig te werken in een dynamische omgeving. Ook heb je ervaring met het behandelen van kinderen met een verstandelijke beperking, autisme, gedrags- en of ontwikkelingsproblemen. Ook maak je gebruik van visualisering ter ondersteuning van de communicatie. Verder heb je:

 • een hbo diploma richting logopedie;
 • een registratie in het Kwaliteitsregister voor Paramedici;
 • kennis en ervaring met Intramed of een soortgelijk programma;
 • ervaring met pre-verbale logopedie;
 • ervaring met eerstelijnszorg.


Hier kom je te werken
Je komt te werken bij het Driestroom Experticecentrum (DEC). Het team van Driestroom bestaat uit artsen, gedragsdeskundigen, GZ-psychologen en therapeuten. Het werkgebied beslaat de regio Arnhem- Nijmegen. De therapeuten zijn werkzaam binnen wonen en dagbehandeling voor kinderen en/of volwassenen met een beperking, maar ook op externe locaties, zoals scholen voor special onderwijs. 


Dit krijg je er ervoor terug
We vinden jouw werkgeluk belangrijk. Bekwaam, gemotiveerd en gezond je werk kunnen doen, staat bij Driestroom dan ook voorop. We bieden je een ruim aanbod aan trainingen, cursussen en opleidingen op maat. Daarnaast bieden we:

 • een salaris van minimaal € 3123 en maximaal € 4575 bruto o.b.v. 36 uur per week (FWG-niveau 55, cao-ghz). Met een periodieke salarisverhoging;
 • vakantietoeslag 8%, 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof (bij een volledig dienstverband);
 • eindejaarsuitkering 8,33%;
 • reiskostenvergoeding;
 • werkkostenregeling (waaronder tablet- en fietsplan).


Solliciteer!
Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière? Klik op de solliciteerknop!

Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Anoesjka Rudge, Teamleider in opleiding 06 51 75 85 08.

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Driestroom


Sinds 1996 werkt Driestroom met ruim 1300 medewerkers en ruim 300 zorgondernemers op 240 locaties met passie aan het alledaags geluk van ca. 4200 zorgbehoevenden én elkaar. Dit doen wij op het gebied van wonen, leren en werken. Driestroom is een hybride organisatie en bestaat uit een franchisegedeelte van zorgondernemers en zorgondernemingen en een stichtingsgedeelte. De franchiseformule van Driestroom heeft een landelijke dekking, de teams van de stichting bevinden zich met name in de regio Arnhem-Nijmegen. We willen dat de mensen die wij ondersteunen zich prettig en veilig voelen, zo zelfstandig mogelijk zijn en daarvan kunnen genieten. Ons Alledaags Geluk Model is daarbij ondersteunend. Daarom zijn we oprecht geïnteresseerd en zoeken we telkens naar mogelijkheden. Dit doen we op onze eigenzinnige manier.

Vragen over een vacature?

Onze recruiter staat je graag te woord!

Neem contact op met Elvira via 06 - 51 65 93 26 of met klantcontact via 0481 37 55 55