GZ-psycholoog / Orthopedagoog - Generalist

GZ-psycholoog / Orthopedagoog - Generalist

Werk jij graag zelfstandig en houd je van een gevarieerde werkweek? Ligt jouw passie in het onderzoek of de behandeling van kinderen en volwassenen met een ontwikkelingsstoornis, een verstandelijke beperking of autisme? Ben jij iemand die qua werk zowel interesse heeft voor het werken met kinderen als volwassenen? Dan zijn wij op zoek jou!

Dit ga je doen

Je onderzoekt en behandelt vanuit ons behandelcentrum (jonge) kinderen, jeugdigen, volwassenen en hun systeem.

Geen dag is voor jou hetzelfde. Met handelingsgerichte diagnostiek lever je vanuit het behandelcentrum een beeld voor ouders waar zij mee verder kunnen. Je geeft (kortdurende) behandelingen aan kinderen, jongeren of volwassenen. Ook kun je (op termijn) werken voor een aantal gezinshuizen als behandelcoördinator. Je werkt intensief samen met de gezinshuisouders en hebt naar hen een coachende en adviserende rol.

Verder:

 • werk je als regiebehandelaar samen met collega's, maar ben je daarnaast ook veel zelfstandig aan het werk;
 • superviseer je master-pedagogen en psychologen;
 • kun jij met jouw visie, een bijdrage leveren aan het innoveren van ons onderzoeks- en behandelaanbod;
 • als je affiniteit hebt met lesgeven, kun je ook aan de slag als trainer/docent voor interne scholingen.

Deze functie kenmerkt zich door een verscheidenheid aan taken, wat betekent dat er veel afwisseling is binnen en tussen de werkdagen.


Dit ben jij

Je bent een ondernemend persoon en vindt het leuk om te zoeken naar creatieve initiatieven om de zorg optimaal te organiseren. Je bent zelfverzekerd in je aanpak, werkt oplossingsgericht en vraagt om hulp wanneer dat nodig is. Je werkt graag zelfstandig en bent in staat om je eigen werkweek te plannen en te organiseren.
Je bent iemand die sfeer goed aanvoelt en hierop kan inspringen en handelen. Je past goed binnen een betrokken team wat informeel met elkaar omgaat.

Verder heb jij:

 • een BIG-registratie, of ben je bezig met een postdoctorale opleiding en rond je deze binnenkort af;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden; een empathisch- maar vooral ook probleemoplossend vermogen;
 • ervaring met het geven van werkbegeleiding aan asterpsychologen/orthopedagogen;
 • werkervaring en bent kundig op het gebied van GGZ- en LVB;
 • het is een pré als je traumagericht kunt werken, een opleiding EMDR hebt of ervaring hebt in het werken met gezinnen met een migratieachtergrond.


Hier kom je te werken
Je werkt vanuit het Driestroom Expertise Centrum (DEC) voor het behandelcentrum. van waaruit ambulant onderzoek en diagnostiek vorm krijgt.  Driestroom heeft verschillende organisatieonderdelen; en heeft ook aanbod op het vlak van gezinshuizen, wonen met verblijf en beschermd wonen. Van daaruit is er een breed palet aan taken en werkzaamheden mogelijk.


Dit krijg je er ervoor terug
Driestroom levert een bijdrage aan jouw alledaags geluk. Dat is onze missie, iets waar we als hele organisatie voor gaan. Alledaags geluk zit in kleine dingen. In een vriendelijk woord, een glimlach en een schouderklopje.

Daarnaast bieden we:

 • een salaris van minimaal € 4185 en maximaal € 6320 bruto o.b.v. 36 uur per week (FWG-niveau 65, cao-ghz) met een periodieke salarisverhoging;
 • vakantietoeslag 8%, 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof ( bij een volledig dienstverband);
 • eindejaarsuitkering 8,33 %;
 • reiskostenvergoeding;
 • werkkostenregeling ( waaronder tablet – en fietsplan).


Solliciteer!
Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière? Klik op de solliciteerknop!
Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem gerust contact op hoofd behandeling Christel Gijsbers, 06 55 78 09 20


Let op: de correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.


Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Driestroom


Sinds 1996 werkt Driestroom met ruim 1300 medewerkers en ruim 300 zorgondernemers op 240 locaties met passie aan het alledaags geluk van ca. 4200 zorgbehoevenden én elkaar. Dit doen wij op het gebied van wonen, leren en werken. Driestroom is een hybride organisatie en bestaat uit een franchisegedeelte van zorgondernemers en zorgondernemingen en een stichtingsgedeelte. De franchiseformule van Driestroom heeft een landelijke dekking, de teams van de stichting bevinden zich met name in de regio Arnhem-Nijmegen. We willen dat de mensen die wij ondersteunen zich prettig en veilig voelen, zo zelfstandig mogelijk zijn en daarvan kunnen genieten. Ons Alledaags Geluk Model is daarbij ondersteunend. Daarom zijn we oprecht geïnteresseerd en zoeken we telkens naar mogelijkheden. Dit doen we op onze eigenzinnige manier.

Vragen over een vacature?

Onze recruiter staat je graag te woord!

Neem contact op met Elvira via 06 - 51 65 93 26 of met klantcontact via 0481 37 55 55