Begeleider voor mensen met een verstandelijke beperking en/of ASS

Begeleider voor mensen met een verstandelijke beperking en/of ASS

Wil jij graag een bijdrage leveren aan het alledaags geluk van onze bewoners? Word jij daarnaast enthousiast van het werken met mensen met een verstandelijke beperking en/of een Autisme Spectrum Stoornis? En ben jij taakverantwoordelijk en proactief?

Dan zijn wij bij van Gelrestraat op zoek naar jou!

Waar kom je te werken

Je komt te werken op onze locatie van Gelrestraat in Huissen. Sinds mei 2016 is dit een nieuwe woonlocatie van Driestroom midden in de woonwijk. De woonvorm is opgesplitst in 3 verschillende verdiepingen, waar elke verdieping een andere zorgvraag heeft. Er zijn 8 appartementen voor begeleid wonen, 9 studio’s in groepsvorm en 9 studio’s die ook in groepsvorm zijn. Waar de bewoners in de appartementen vrij zelfstandig zijn, is bijvoorbeeld de zorgvraag op de tweede verdieping intensiever. Je komt te werken op de verschillende verdiepingen, wat er voor zorgt dat geen enkele dienst hetzelfde is en je met verschillende niveaus van de cliënten te maken hebt. Het team waarin jij komt te werken biedt begeleiding aan 26 cliënten met een verstandelijke beperking en/of ASS.


Wat ga je doen

Je biedt dagelijkste ondersteuning ten aanzien van de begeleiding en verzorging van onze bewoners. Jij hebt als taak een huiselijke maar overzichtelijke en voorspelbare woonsituatie te bieden binnen de mogelijkheden van elk individu. Ook ga jij:

een bijdrage leveren aan het opstellen van het zorg plan (Mijn Plan);

alle werkzaamheden en afspraken die voortvloeien uit het vastgestelde Mijn Plan uitvoeren;

bewoners stimuleren om deel te nemen aan activiteiten en het signaleren van bijzonderheden;

samenwerken met de betrokkenen uit het sociale netwerk van de bewoners;

een bijdrage leveren aan de regeltaken en bent daarmee mede verantwoordelijk voor de teamresultaten.


Wie zoeken wij

Op dit moment zijn wij op zoek naar twee nieuwe begeleiders. Je hebt een afgeronde relevante mbo-opleiding, in de richting van begeleider (minimaal niveau 3). Verder zoeken wij iemand die:

aantoonbare kennis en ervaring heeft in het werken met mensen met autisme;

kritisch naar zichzelf en anderen kijkt en in staat is zelfreflectie toe te passen;

het leuk vindt om met cliënten met verschillende niveaus te werken;

de voorspelbaarheid kan bieden waar onze cliënten behoefte aan hebben;

Graag in teamverband samenwerkt.


Dit bieden wij jou

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO gehandicaptenzorg. Het salaris is vastgesteld in FWG niveau 35 (minimaal € 2.110,- en maximaal €3.009,- bruto bij een fulltime dienstverband, o.b.v. 36 u.p.w.).

Ben je benieuwd naar wat wij nog meer kunnen bieden? Dit lees je hier, onder meer onder de kopjes ‘jouw ontwikkeling’ en ‘ons aanbod’.


Ga jij ervoor?

Word jij enthousiast van onze doelgroep en is deze job als Begeleider precies de goede stap voor jouw carrière? Druk dan op de knop ‘solliciteer direct’ en je hoort snel van ons!

Let op: de correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.

Ben je al wel enthousiast, maar zit je nog met vragen? Neem gerust contact op met Ilze Salomons (teamleider in opleiding) via 06-57680101

De vacature is zowel intern als extern bekend gemaakt. Externe sollicitanten worden in de procedure betrokken als blijkt dat de vacature intern niet ingevuld kan worden.

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Onze organisatie


Driestroom ondersteunt mensen, van jong tot oud bij het realiseren van alledaags geluk. Op zo’n 90 kleinschalige locaties in regio Arnhem-Nijmegen en daarbuiten, kunnen cliënten wonen, leren en/of werken. Hier krijgen zij ondersteuning en zorg op maat, van dagbesteding tot aan 24-uurs zorg. Daarnaast zijn er door het hele land ruim 150 zorgondernemers aan Driestroom verbonden met een gezinshuis (Driestroomhuis) of een werkinitiatief. Wij zijn een organisatie met een eigen identiteit. Deze identiteit uit zich in onze kernwaarden: groots in het klein, in contact, bevlogen en eigenzinnig. Met ruim 1100 enthousiaste, gedreven medewerkers streven wij naar een lach op het gezicht van iedere cliënt.
portret

Wil je meer weten?

Bel ons of mail ons en we helpen je graag verder.