Begeleider voor volwassenen met autisme en normale begaafdheid

Begeleider voor volwassenen met autisme en normale begaafdheid

Heb jij affiniteit met de doelgroep volwassenen met autisme en normale begaafdheid? Ben jij daarnaast een kartrekker en kan jij buiten de gebaande paden treden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen

Je begeleidt volwassenen met autisme en normale begaafdheid die zo zelfstandig mogelijk willen wonen en leven. In samenwerking met de bewoners en persoonlijke begeleiders geef je de dagelijkse begeleiding vorm die hiervoor nodig is. De cliënt met zijn of haar wensen en mogelijkheden is hierin je uitgangspunt. Je biedt begeleiding op maat en schakelt tussen de variërende hulpvragen en begeleidingsbehoeftes van de bewoners. Je levert een bijdrage aan het opstellen van het begeleidingsplan en voert alle werkzaamheden uit die voortvloeien uit het vastgestelde plan. Ook werk je samen met de betrokkenen uit het sociale netwerk van de bewoners, lever je een bijdrage aan de regeltaken en bent daarmee medeverantwoordelijk voor de teamresultaten.


Waar kom je te werken

Je komt te werken op onze locatie Molenweg in Nijmegen, waar 27 volwassenen wonen. Daarnaast bied je vanuit Molenweg ambulante begeleiding aan 14 volwassenen wonende aan de Waalstraat in Nijmegen, deze locatie ligt ongeveer op 2 km afstand van de Molenweg. Alle bewoners hebben een eigen appartement, op locatie Molenweg is een begeleiderspost/inloop aanwezig vanuit waar de begeleiding binnen 24 uurs beschikbaarheid en bereikbaarheid geboden wordt. Dit betekent dat begeleiding dagelijks een groot gedeelte van de dag en avond aanwezig is op Molenweg, te weten van 7:30 tot 22:00 doordeweeks, en in de weekenden van 10:00 tot 19:00. Buiten deze tijden is er altijd een begeleider telefonisch beschikbaar voor noodgevallen. Als het nodig is deze begeleider binnen 30 minuten op locatie. Op doordeweekse dagen werk je in de middag en avond samen met een collega. In de weekenden werk je alleen.

Naast het team van 4 begeleiders zijn er 5 persoonlijk begeleiders werkzaam bij Molenweg/Waalstraat. Zij werken niet in het rooster zodat zij hun individuele afspraken met cliënten kunnen inplannen.


Wie zoeken wij

Je bent in het bezit van relevante mbo-diploma, bijvoorbeeld in de richting van maatschappelijke zorg (minimaal niveau 3). Verder zoeken wij iemand die:

  • aantoonbare ervaring en theoretische kennis heeft van en met de doelgroep;
  • inzicht heeft in autistisch waarnemen, denken en reageren;
  • in staat is om de vraag achter gedrag te zien;
  • structuur en continuïteit biedt;
  • de cliënt met zijn of haar wensen en mogelijkheden als uitgangspunt neemt;
  • flexibel inzetbaar, communicatief en sociaal vaardig is.


Dit bieden wij jou

Je komt te werken bij een organisatie met een kleinschalig karakter, die tegelijkertijd ieder jaar blijft groeien. Een organisatie waar iedereen gedreven te werk gaat en altijd de cliënt op de eerste plaats zet.

De arbeidsvoorwaarden zijn vastgesteld overeenkomstig de cao-gehandicaptenzorg. Het salaris is vastgesteld in FWG-niveau 35 minimaal € 2.210,- en maximaal € 3.009,- bruto bij een fulltime dienstverband.

Ben je benieuwd naar wat wij nog meer kunnen bieden? Dit lees je hier, onder meer onder het kopje ‘jouw ontwikkeling’ en ‘ons aanbod’.


Ga jij ervoor?

Heb je interesse in deze functie als begeleider? Druk dan op de knop ‘Solliciteren’ en je hoort snel van ons!

Ben je al wel enthousiast maar zit je nog met vragen? Neem gerust contact op met

Kitty Sommers persoonlijk begeleider via 06 – 82531155.

Let op: de correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.

Deze vacature is tegelijkertijd zowel intern als extern bekend gemaakt. Externe kandidaten worden in de procedure betrokken als blijkt dat de vacature intern niet ingevuld kan worden.

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Onze organisatie


Driestroom ondersteunt mensen, van jong tot oud bij het realiseren van alledaags geluk. Op zo’n 90 kleinschalige locaties in regio Arnhem-Nijmegen en daarbuiten, kunnen cliënten wonen, leren en/of werken. Hier krijgen zij ondersteuning en zorg op maat, van dagbesteding tot aan 24-uurs zorg. Daarnaast zijn er door het hele land ruim 150 zorgondernemers aan Driestroom verbonden met een gezinshuis (Driestroomhuis) of een werkinitiatief. Wij zijn een organisatie met een eigen identiteit. Deze identiteit uit zich in onze kernwaarden: groots in het klein, in contact, bevlogen en eigenzinnig. Met ruim 1100 enthousiaste, gedreven medewerkers streven wij naar een lach op het gezicht van iedere cliënt.
portret

Wil je meer weten?

Bel ons of mail ons en we helpen je graag verder.