Tessa-Hendriks-2-(1)

Stage bij Driestroom?

Volg je een zorggerelateerde mbo- of hbo-opleiding? Ben je gedreven, een tikkeltje eigenwijs en gaat je hart sneller kloppen bij het idee om voor mensen met een beperking te zorgen? Wij hebben regelmatig leuke stageplekken!

Driestroom-3634

Aan de slag!

We hebben veel verschillende locaties en werken met diverse doelgroepen. Daardoor vinden we altijd een plek die bij jou past! Eén ding hebben al onze locaties met elkaar gemeen: de waardering die je er van onze mensen die we ondersteunen en collega’s krijgt, is goud waard! Natuurlijk ontvang je ook een vergoeding als je bij ons aan de slag gaat.
Bloem-Bemmel-7862

Andere stageplekken

Zo nu en dan hebben we ook niet-zorggerelateerde stageplekken op ons Centraal Bureau in Elst. Bijvoorbeeld bij afdeling P&O, afdeling Marketing & Communicatie of bij een financiële afdeling. Lijkt het je leuk om op een van deze afdelingen stage te lopen? Bel dan met Driestroom in contact. Zij verbinden je door met de juiste collega!
0481 37 55 55
Driestroom-Werken-bij-6519

Stage lopen bij ons?

Klinkt Driestroom als de ideale stageplek voor jou en wil jij graag een bijdrage leveren aan het alledaags geluk van de mensen die we ondersteunen? Klik op de button hieronder en vul het stageformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Eerst meer weten over de stagemogelijkheden?
Onze praktijkopleider Bouwkje helpt je graag verder.
Je kunt telefonisch contact opnemen via: 06 10 35 10 57 of per mail via praktijkleren@driestroom.nl

Stage lopen bij Driestroom