Volg je een zorggerelateerde mbo- of hbo-opleiding? Ben je gedreven, een tikkeltje eigenwijs en gaat je hart sneller kloppen bij het idee om voor mensen met een beperking te zorgen? Wij hebben regelmatig leuke stageplekken! Twijfel je of de gehandicaptenzorg iets voor jou is? Weet dan dat we vaak van oud-stagiairs horen dat ze met plezier bij ons stage hebben gelopen en het leuk vonden om de gehandicaptenzorg te leren kennen.

Driestroom-3634

Aan de slag!

We hebben veel verschillende locaties en werken met allerlei doelgroepen. Daardoor vinden we altijd een stage die bij jou past! Eén ding hebben al onze stageplekken met elkaar gemeen: de waardering die je er van onze cliënten en collega’s krijgt, is goud waard!
Driestroom-3860

Perspectief

Natuurlijk ontvang je ook een stagevergoeding als je bij ons aan de slag gaat. Die bedraagt in de meeste gevallen €400,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur (inclusief onkostenvergoeding). De kans is vrij groot dat je vanuit je stage door kan stromen naar een vaste baan bij Driestroom. We bieden jou als toekomstige medewerker graag perspectief. Net zoals we dat bij onze cliënten en vaste medewerkers doen.
Bloem-Bemmel-7862

Andere stageplekken

Zo nu en dan hebben we ook niet-zorggerelateerde stageplekken op ons Centraal Bureau in Elst. Bijvoorbeeld bij afdeling P&O, afdeling Marketing & Communicatie of bij een financiële afdeling. Lijkt het je leuk om op een van deze afdelingen stage te lopen? Bel dan het Driestroomloket. Zij verbinden je door met de juiste collega!
0481 37 55 55
Driestroom-Werken-bij-6519

Zie je het al zitten?

Klinkt Driestroom als de ideale stageplek voor jou en wil jij graag een bijdrage leveren aan het alledaags geluk van onze cliënten? Klik op de button hieronder en vul het stageformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Stage lopen bij Driestroom

Vanuit het speciaal onderwijs

Zit je op het speciaal onderwijs? Ook dan kun je stage lopen bij Driestroom en ervaring opdoen. Driestroom helpt je graag op weg. We hebben goede contacten met jouw school, de werkposten en dagbesteding van Driestroom, en zorgondernemers in de regio. We begeleiden je naar een passende leerwerkplek. Ontdek hoe het is om in een brasserie of naaiatelier te werken. Of misschien is stage lopen op een zorgboerderij iets voor jou. Je bent welkom om een dagje mee te draaien. Zo zien we snel wat bij je past. Neem contact op met de afdeling Wonen, Werk en Ondersteuning via 0481 – 37 55 55 of mail naar afdelingwwo@driestroom.nl 

0481 37 55 55

Meer weten over de stagemogelijkheden?

Onze praktijkopleider Bouwkje helpt je graag verder!