Wat past bij jou?

Van op weg naar betaald werk tot actief jouw dag beleven en besteden en alles daar tussenin. Je kunt bij ons leren, werken en actief je dag beleven en besteden op verschillende manieren. Variërend in type werkzaamheden, mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid, plek in de samenleving en begeleiding. Waar je dit ook doet, je bent altijd betekenisvol bezig, passend bij jouw interesses, talenten en mogelijkheden. Een prettig leer- en werkklimaat vinden we hierbij belangrijk. We willen dat jij je fijn voelt in een omgeving waar aandacht is voor jou als persoon. Wat past bij jou? Ontdek onze verschillende soorten werk hieronder.

Onze leer- en werklocaties bevinden zich vooral in de regio’s Arnhem, Nijmegen en het Land van Maas en Waal. Maar ook bij onze zorgondernemers, verspreid door heel Nederland, kun je leren en werken.

 

Bij alle leer- en werklocaties krijg je een opleiding op maat. Van vakcertificaat, entree-opleiding tot een opleiding op niveau 4. We ondersteunen je bij het leren en werken, maar ook in jouw persoonlijke- of sociale ontwikkeling. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op via 0481 - 37 55 55.


Driestroom-Elst-6659

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

We helpen je graag verder!