Ellis

In de nieuwe woonwijk in Nijmegen-Noord worden 26 appartementen gebouwd voor volwassenen met een licht tot matige verstandelijke beperking. De verwachting is dat deze nieuwe appartementen eind 2023 klaar zijn. Driestroom realiseert op termijn in dezelfde wijk 15 spetterwoningen (zelfstandig wonen met begeleiding op afstand). Dit project is een nauwe samenwerking tussen woningcorporatie Talis en Driestroom.

Betekenisvol samenleven in de wijk

De 26 appartementen zijn onderdeel van een wooncomplex met in totaal 51 appartementen. De helft zal worden bewoond door mensen met een ondersteuningsvraag van Driestroom en de andere helft door mensen zonder ondersteuningsvraag (niet begeleid door Driestroom). Mensen met en zonder beperking leven op deze manier samen, kijken naar elkaar om en zijn een goede buur voor elkaar. 

Wat bieden wij?

Zelfstandig wonen met 24-uurs zorg waarbij begeleiding in de nabijheid is, op afspraak en ongepland wanneer nodig. Je hebt een actieve hulpvraag en kunt even wachten. Samen werken we aan jouw hulpvragen en doelen. We ondersteunen jou bij mensen ontmoeten, omgaan met elkaar en vrijetijdsbesteding zodat je je thuis voelt in je eigen appartement én in de wijk.

Binnenkant-Hof-van-Holland-nieuwbouw

Stadse omgeving

De appartementen (50 m2) hebben een eigen woon- en slaapkamer, keuken en sanitair. Bewoners kunnen elkaar opzoeken bij de gezamenlijke inloop in het wooncomplex. Het gebouw ligt aan het centrale plein van de nieuwe wijk. Behalve een supermarkt komen er op de begane grond meerdere winkels en horecagelegenheden.

Kom jij bij ons wonen?

Bekijk onze flyer Kom jij bij ons wonen? Ellis in Nijmegen-Noord.

Update nieuwbouw - mei 2023

   Foto-2-voorkant-flyer-Ellis  Foto-voorkant-flyer-Ellis

    

 

 

Update nieuwbouw - maart 2023

 Ingang-Hof-van-Holland-nieuwbouw  Binnenkant-Hof-van-Holland-nieuwbouw

    

 

 

Samenwerking met Talis

Talis-Driestroom-op-de-nieuwbouw-Hof-van-Holland    

    

 

 

Update nieuwbouw - viering hoogste punt december 2022

  Hoogste-punt-Hof-van-Holland-8-12-2022_1  Hoogste-punt-Hof-van-Holland-8-12-2022  Hoogste-punt-Hof-van-Holland-8-12-2022_2

    

 

 

Update nieuwbouw - november 2022

Update-nieuwbouw-Hof-van-Holland-24-11-2022-Driestroom  Update-nieuwbouw-Hof-van-Holland-24-11

    

 

 

Wil jij bij Driestroom wonen?

Wij helpen jou graag!

Driestroom

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?