Nieuwe locaties van Driestroom

Hoe wil jij wonen? Wij gunnen onze cliënten een eigen woon/slaapruimte met eigen badkamer. Voor iedereen een eigen plekje. De gezamenlijke ruimtes bieden voldoende mogelijkheden om andere bewoners te ontmoeten. Om samen te eten bijvoorbeeld of gewoon even gezellig te kletsen met elkaar. We zijn bezig met een aantal nieuwbouwlocaties die voldoen aan onze visie op wonen. Hieronder lees je er meer over en krijg je ook meteen een beeld van hoe de locatie eruit kan komen te zien. 

 

La Verna

La Verna ligt op het kloosterterrein aan de Leemweg in Alverna, Wijchen. Er komen 20 appartementen. In het gebouw zijn ook nog 60 appartementen die beheerd worden door zorgorganisatie LuciVer.
Het uitzicht rondom La Verna is prachtig in het groen van Alverna met mooie wandelmogelijkheden door de bosrijke omgeving.

Bekijk hier de voortgang

Oude Weurtseweg

Aan de Oude Weurtseweg 13 in Nijmegen, op de voormalige locatie van de Van Marmeren fabriek, komt een woonzorgvoorziening voor 26 bewoners. Er is gekozen om een stukje herkenning van de voorgevel van de bekende Van Marmeren fabriek terug te laten komen in het ontwerp van het gebouw. De nieuwbouw wordt duurzaam ontwikkeld; zo worden materialen waar mogelijk hergebruikt en is er veel aandacht om het energieverbruik tot een minimum te beperken.

Hof van Holland

In dit nieuwe stedelijke hart van de Waalsprong, Nijmegen, ervaar je het nieuwe stadse wonen. Een plek waar alle bewoners van de Waalsprong en andere bezoekers graag komen voor de dagelijkse voorzieningen en gezelligheid. Het is er levendig, maar niet hectisch. Gezellig, maar niet benauwend. De prettige inrichting, slimme parkeer- en mobiliteitsoplossingen en de zichtbare nabijheid van het groene landschap zorgen voor een ontspannen sfeer. Een grote variëteit nieuwe bewoners vindt er een nieuw thuis aan het gezellige plein, rond het stationsgebied of in een beschut buurtje. Altijd met de voorzieningen binnen handbereik.

De Lange Vierhout

Bij De Lange Vierhout wordt dagbesteding geboden aan mensen met een verstandelijke beperking. Er komt een nieuw gebouw voor het huidige gebouw van De Lange Vierhout. Dit betekent dat het huidige gebouw gesloopt gaat worden. In het nieuwe gebouw komen op de eerste en tweede verdieping woonruimtes en op de begane grond ontvangen cliënten van huidige De Lange Vierhout dagbesteding.  

Aanmelden

Aanmelden voor nieuwe locaties of locaties die verbouwd worden is nog niet mogelijk. Onze huidige cliënten krijgen voorrang op de nieuwe en verbouwde locaties. Wellicht hebben we nu al een mooie plek voor jou vrij en kun je op een later moment doorstromen naar één van de nieuwe of verbouwde locaties. We weten nog niet precies wanneer de nieuwe of verbouwde locaties klaar zijn. Dat hangt van veel verschillende factoren af. Houd vooral onze website in de gaten voor de laatste ontwikkelingen. 
Neem contact met ons op
Driestroom-Elst-6767

Wil je meer informatie?

We helpen je graag verder!